150 van de 181 Gaza ‘Terugkeer Mars’ dodelijke slachtoffers waren TERRORISTEN

Plaatje hierboven: Palestijnse Autoriteit (Gaza) terroristen gedood tijdens demonstraties aan de grens op 30 maart 2018 [beeldbron: JP]

Het informatiecentrum van Meir Amit Intelligence and Terrorism heeft elke vrijdag sinds maart vorig jaar de namen bekeken van elke persoon die in de Gaza ‘Terukeer Marsen’ is gedood. De resultaten van dit onderzoek zijn ronduit opmerkelijk.

De gebeurtenissen van de ‘terugkeermarsen’ in de Gazastrook zijn reeds 42 weken aan de gang. In de meeste gevallen worden deze gebeurtenissen gekenmerkt door een hoog niveau van geweld, wat resulteert in slachtoffers onder de relschoppers, voornamelijk onder degenen die in de frontlinie tegenover de IDF-troepen staan.

Volgens het onderzoek van de ITIC, gebaseerd op rapporten van het ministerie van Volksgezondheid van de Gazastrook in combinatie met andere bronnen, sinds het begin van de ‘terugkeermarsen’ op 30 maart 2018, kwamen bij deze evenementen in totaal 187 Palestijnen om het leven.

Identiteiten van de dodelijke slachtoffers van de vijf belangrijkste tereurgroepen in Gaza gesneuveld tijdens de ‘Terugkeermarsen’ (30 maart 2018 – 14 januari 2019)

Wat betreft de identiteit van de dodelijke slachtoffers (bijgewerkt tot 16 januari 2019), bleken 150 van hen te zijn gelieerd aan Hamas of met andere terroristische organisaties (ongeveer 80%). Prominent onder de dodelijke slachtoffers zijn die van Hamas of daarmee verbonden (96 doden, ongeveer 51% van het totale aantal dodelijke slachtoffers). In totaal zijn 45 dodelijke slachtoffers van de militaire vleugel van Hamas (ongeveer 24% van het totale aantal dodelijke slachtoffers, ongeveer 47% van het totale aantal dodelijke slachtoffers van Hamas).

Het grote aantal dodelijke slachtoffers van de terroristische organisaties in de frontlinie toont aan dat het geweld tegen de IDF bij de grens geen zogenaamd ‘volksprotest’ is zoals de Palestijnse propaganda valselijk wil overbrengen. Het wordt geregisseerd door Hamas en omvat beduidend medewerkers van Hamas’s militaire vleugel of agenten die verbonden zijn met Hamas.

Het toont ook aan dat de IDF-soldaten niet klakkeloos schieten op ‘onschuldige’ demonstranten, maar in de meeste gevallen specifieke terroristen tot hun doelwit nemen. Opgemerkt moet worden dat het ‘gezondheidsministerie’ van Hamas in de Gazastrook, wiens rapporten worden gebruikt als een bron voor persberichten wereldwijd (evenals in Israël), geen informatie verstrekt over de organisatorische banden van de dodelijke slachtoffers met de respectievelijke terreurgroepen en aldus helpen om een ​​onjuist beeld te verspreiden omtrent het doden van zgn. ‘onschuldige’ demonstranten door de IDF.

Hamas moedigt burgers aan om het veiliheidshekken te bestormen en in de lijn te blijven van alle Israëlische kogels – en toch heeft Israël met een ongelooflijke precisie ruim 80% terroristen gedood – op terreienen waar de meerderheid van de mensen burgers zijn die door Hamas worden geron,seld om aan de demonstraties deel te nemen. Het Meir Amit Center houdt de identiteiten en voorkeuren van alle doden bij, op basis van informatie van begrafenissen, terroristische websites en andere bronnen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “150 out of 181 Gaza “Return March” fatalities were terrorists” van 28 januari 2019 op de site van Elder of Ziyon

2 gedachtes over “150 van de 181 Gaza ‘Terugkeer Mars’ dodelijke slachtoffers waren TERRORISTEN

  1. Ook Europa en de laffe 150 tweede kamerleden in het Nederlandse parlement laten deze terroristische boevenbende ongemoeid !Een Palestijnse staat is een project voor en van psychopaten !!!Daar kan mevrouw Sigrid Kaag en mijnheertje Stef Blok het mee doen!!!!WIE ZWIJGT STEMT TOE!Islam en vrede is een fabeltje!!!Het faciliteren van deze achterlijke religie ( Islam) zou moeten worden beschouwd als HOOGVERRAAD !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.