Commandant van de Iraanse luchtmacht wil ‘Israël zo snel mogelijk van de kaart vegen’

Plaatje hierboven: Teheran, 23 juni 2017. Iran onthulde een digitale klok in het centrum van Teheran om de dagen af ​​te tellen tot aan het moment in 2040 dat Israël van de kaart zou worden geveegd. Het evenement vond plaats als onderdeel van de jaarlijkse Al-Quds Dag viering, tijdens welke miljoenen Iraniërs marcheerden onder de bannier ‘Dood aan Israël, Dood aan Amerika.’

Volgens die klok die onverbiddellijk aftikt naar het vermeende einde van Israël in 2040, nog zowat 21 jaar te gaan dus, lijkt Iran blijkbaar niet zolang te willen wachten. Vandaag verklaarde een blijkbaar ongeduldige hoge Iraanse militaire leider na de laatste escalatie tussen de twee landen dat Iran voorbereid is op een “cataclysmisch laatste gevecht met Israël“.

Brigade-generaal Aziz Nasirzadeh, een commandant van de Iraanse luchtmacht (IRIAF) zei volgens al Jazeera deze ochtend; “We zijn voorbereid op de beslissende strijd tegen Israël, die zal leiden tot de eliminatie ervan“, enkele uren nadat de Israëlische strijdkrachten posities van het regime van Iran en Assad in Syrië hadden getroffen.

Eerder op maandag 21 januari ’19 zei diezelfde generaal nog dit: “Onze huidige en toekomstige generaties [in de luchtmacht] zijn ongeduldig en volledig klaar om het Zionistische regime te confronteren en het van de aardbodem te verwijderen. Onze toekomstige generaties leren de benodigde knowhow voor de beloofde dag om Israël te vernietigen,” vertelde hij aan het persbureau YJC (Young Journalists Club).

Iraanse troepen vuurden op zondag een raket af in Noord-Israël, die werd onderschept door het Israëlische Iron Dome anti-raketsysteem. Eerder op de dag kondigde Syrië aan dat zijn luchtverdedigingssystemen een Israëlische luchtaanval hadden afgeslagen in het zuiden van het land.

Het Russische leger beweerde van zijn kant dat het door Rusland aan Syrië geleverde grond-naar-lucht raketafweersysteem zeven Israëlische raketten had neergehaald die de IDF afvuurde op doelwitten in Syrië.

In reactie op de raketaanval hebben de Israëlische strijdkrachten echter meerdere Iraanse en Syrische doelwitten getroffen, waarbij naar verluidt elf soldaten om het leven kwamen. Na de aanval op Noord-Israël heeft het Israëlische leger opdracht gegeven de Hermon vlakbij de Syrische grens te sluiten voor bezoekers. IDF-troepen in de Golan zijn op verhoogde waakzaamheid geplaatst, meldde Hadashot 12.

Brigade-generaal Aziz Nasirzadeh droomt hardop van beken en rivieren vol Jodenbloed…


Bronnen:

♦ naar een artikel van Ilanit Chernick “Iran says ready for war with Israel that will ‘lead to its destruction’” van 21 januari 2019 op de site van The Jerusalem Post

♦ naar een artikel van David Rosenberg “‘We are prepared to eliminate Israel’ – Iranian air force chief says Tehran regime prepared for ‘decisive battle’ with Jewish state which will lead to its destruction” en een artikelReport: 11 dead in Israeli airstrikes in Syria – Russia reports that four Syrian soldiers killed by Israeli strikes, while monitor group says total of 11 people dead in attack” van 21 januari 2019 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikelIran Sets Up Clock Counting Down to Israel’s Destruction in 2040” van 26 juni 2017 en een artikelIran Displays Missiles at Parade Demanding ‘Death to Israel’” van 23 juni 2017 op de site van United With Israel

5 gedachtes over “Commandant van de Iraanse luchtmacht wil ‘Israël zo snel mogelijk van de kaart vegen’

  1. Eerlijk gezegd hoop ik vurig dat ze het NIET proberen. Israël en de IDF zullen ongetwijfeld kunnen standhouden, maar met zoveel raketten en missiles die al jaren opgestapeld worden aan Israël’s noordelijke grens, zullen er hoe dan ook slachtoffers vallen aan Israëlische zijde en daar zit niemand op te wachten.

   Like

 1. In Iran wonen ook nog normale mensen, hoor. Ik ken al jaren zat Iraniërs, Irakezen, Pakistani’s die er heel anders over denken. Oorlog is iets vreselijks. Dat regime doet zoals Shapiro terecht zecht gevaarlijke dingen. Veel soldaten die in Irak hebben gevochten zijn nu nog getraumatiseerd. Na Viet-Nam was het precies eender. Iedereen die wel eens belegerd is geweest in een kibboets met alleen sinaasappels weet beter. Het is een verschrikking. Daarom is het regime zo gevaarlijk.

  Like

 2. En waar blijft de reactie van Europa, dat beschaafde continent wiens straten eeuwenlang zijn besmeurd met Joods bloed, maar wiens honger naar meer blijkbaar nog steeds niet is gestild.

  Het Europa dat altijd per direct Israel scherp veroordeeld voor de bouw van een dak op een ‘volgens hen illegaal huis op de verkeerde plek.

  Het Europa dat altijd klaar staat met haar bijtende commentaar en strenge afkeuring wanneer Israel zich verdedigd tegen vijanden die haar willen vernietigenen.

  Het Europa, waar de stomheid heeft toegeslagen want ze zien niets, horen niets & zeggen niets.

  Ja, geld maakt corrupt!

  Like

Reacties zijn gesloten.