PLO-onderhandelaar: ‘Arafat werd vermoord omdat hij zei dat Salomon’s Tempel in Jemen stond’

Blijkbaar heeft de voltallige westerse pers dit verhaal in Al Arabiya (een Saoedische TV zender) van vorige maand gemist. Een voormalig Palestijnse functionaris die betrokken was bij de Oslo-onderhandelingen bevestigde dat “de Palestijnse leider Yasser Arafat was vermoord omdat hij ervan overtuigd was dat de Tempel van Salomon, ook bekend als de Eerste Tempel, zich feitelijk in Jemen bevond en niet in Jeruzalem.

Hassan Asfour voegde toe in zijn interview met het politieke programma Political Memories, dat later deze week op het Al Arabiya News Channel zal worden uitgezonden in een sit-down interview met Senior Anchor Taher Barakeh, dat Arafat de Israëlische onderhandelaars op de hoogte bracht van zijn overtuigingen toen ze hem eisten om het recht van soevereiniteit over de Tempelberg te geven.

Asfour zei dat Arafat de eis afwees en tegen hen zei: “Voor vrede zou ik u het recht kunnen geven om een ​​Tempel te bouwen in Nabloes [Shechem] maar niet in Jeruzalem, aangezien de Joden aanwezig waren in Jemen en niet in Jeruzalem“. In de aankomende aflevering van het programma citeert Asfour de reactie van Shlomo Ben-Ami en Amnon Shahak: “Arafat ontkende onze geschiedenis en cultuur, en wie dit ook doet, kan niet langer onder ons bestaan“.

Hij vertelde op Al Arabiya dat deze woorden de moord op Arafat hebben versneld en zijn overtuiging heeft gesterkt dat de leider van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) in feite werd vermoord, ongeacht de manier waarop dit werd uitgevoerd. Volgens Dennis Ross ontkende Arafat dat de Tempel in Jeruzalem was en zei dat het in Nabloes was. Het idee dat antieke Joden in Jemen woonden in plaats van Israël is van tijd tot tijd opgedoken, ook op de Palestijnse televisie.

Complotten
Het is natuurlijk niet alleen belachelijk om te denken dat de Israëlische onderhandelaars zouden zeggen dat Arafat moet sterven om iets absurds te zeggen, maar om te denken dat ze het buiten gehoorsafstand van de Palestijnse onderhandelaars zeggen, is waanzin. Maar Palestijnen en andere Arabieren zijn nu eenmaal verzot op de meest waanzinnige complottheorieën.

Dit is dezelfde PLO/Palestijnse Autoriteit die zijn volk vertelde dat “de Joden wilde varkens loslaten op de Westelijke Jordaanoever om hun akkers te vernietigen” en dat “ratten in de Oude Stad van Jeruzalem om de Arabische inwoners te verdrijven van hun huizen.”

Meer recent meldde de Palestijnse media ook dat men had gezien dat “de IDF slangen losliet in bepaalde gebieden van Bethlehem om de Palestijnen te intimideren en uit hun huizen te verdrijven.” Ze melden ook dat “de Palestijnse waterputten in Hebron door Joden werden vergiftigd.

De losse handjes van Arafat
Toen Yasser Arafat op 11 november 2004 overleed, werd Israël onmiddellijk beschuldigd voor het vergiftigen van de Palestijnse terroristenleider met Polonium 100. Maar dat kon nooit hard worden gemaakt. Tot iemand uit het team van Ahmad Jibril vertelde: “Om eerlijk te zijn, de Fransen overhandigden ons het medische rapport waarin werd gesteld dat Arafat gestorven was aan AIDS.”

In feite was dit iets waarvan iedereen uit de onmiddellijke omgeving van Arafat al lang van op de hoogte was. Het was een publiek geheim dat de pedofiele Yasser Arafat door zijn ontelbare homoseksuele contacten besmet was geraakt met Aids. Volgens insiders ging zijn seksuele voorkeur uit naar kleine jongetjes en later naar zijn bodyguards.

Arafat stierf in het militair ziekenhuis Percy de Clamart in een voorstad van Parijs op 11 november 2004, nadat zijn gezondheid plotseling verslechterde. De oorzaak van zijn dood is nooit opgehelderd. Sinds de Palestijnse terroristenleider de geest gaf, wordt door zowat elke Arabier ter wereld, met in hun zog duizenden linkse cohortes en andere antisemitische Israëlhaters in het Westen, Israël ervan beschuldigd Arafat vermoord te hebben.

Arafat mausoleumHet mausoleum voor Yasser Arafat in Ramallah op de Westelijke Jordaanoever ter waarde van 3,4 miljoen dollar: één van de vele voorbeelden van inherente corruptie binnen de Palestijnse Autoriteit, betaald met westerse donorgelden [zie ook: PA investeert 3,4 miljoen dollar in Arafatmuseum]


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “PLO negotiator: ‘Arafat assassinated because he said Solomon’s Temple was in Yemen’” van 8 januari 2019 op de site van Elder of Ziyon

Een gedachte over “PLO-onderhandelaar: ‘Arafat werd vermoord omdat hij zei dat Salomon’s Tempel in Jemen stond’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.