Hezbollah heeft maar één doel: Israël vernietigen en het Joodse volk uitroeien

Gefinancierd en gesteund door Iran, heeft Hezbollah slechts één doel: Israël vernietigen! Hezbollah’s leger van 65.000 terroristen houdt, afhankelijk van de bronnen, tussen de 130.000 en 150.000 raketten, missiles en mortiergranaten gericht op Israël. Dat is een arsenaal dat groter is dan dat van de NATO, gecombineerd, behalve de VS.

Onvoorstelbaar: een terreurgroep heeft een groter arsenaal dan de overgrote meerderheid van alle Europese landen samen – en de wereld doet niets om hen tegen te houden. Moord, geen vrede, staat op hun agenda. Verscholen achter burgers, zal de terreurgroep niet rusten totdat het Israël vernietigt of wordt uitgeroeid. Hezbollah moet worden gestopt.

Hezbollah is een wereldwijd probleem. Hezbollah-terroristen hebben gemoord in Europa, Amerika en Azië. Hezbollah heeft honderden Amerikanen vermoord in aanvallen op Amerikaanse ambassades en legerbases. Hezbollah redde het massamoordende Assad-regime in Syrië. Voordat een internationale catastrofe plaatsvindt, moet de wereld actie ondernemen.

In 2004 riep de VN-Veiligheidsraad op tot ‘het ontbinden en ontwapenen’ van Hezbollah. Sindsdien heeft de groep meer dan 100.000 raketten toegevoegd aan zijn arsenaal. Veel erger is dat Hezbollah tienduizenden raketten en andere wapens onder burgers heeft verborgen. In een oorlog zal Hezbollah 1500 van deze raketten per dag lanceren vanuit de stad en zelfs vanuit de huizen.

Het beschermende raketafweersysteem Iron Dome van Israël zou overweldigd zijn. Militaire experts voorspellen dat 150 raketten – waarschijnlijk meer – elke dag zouden doorkomen. Een enkele M-600-raket kan een volledig gebouw in Tel Aviv gelijk met de grond maken en Hezbollah heeft veel M-600’s. Duizenden Israëlische burgers zouden gedood kunnen worden door wapens die achter Libanese burgers werden afgevuurd.

Hezbollah heeft het vrijwel onmogelijk gemaakt voor Israël om de terroristische raketten te stoppen zonder burgerslachtoffers te maken en de media zullen Israël de schuld geven net als in Gaza. Voordat het te laat is, moet de wereld echte actie ondernemen om Hezbollah te stoppen.

Hezbollah overzee
Als de tijd daar is, zullen Hezbollah-strijders klaar zijn om de Galilee binnen te dringen, ‘en ze kunnen het over zee doen,’ verklaarde de leider van de terreurgroep Hassan Nasrallah. De IDF bereidt zich voortdurend voor op allerlei terroristische aanslagen, inclusief infiltraties over land en overzee.

In december lanceerde het leger Operation Northern Shield nadat een Hezbollah-aanvalstunnel was blootgelegd die van Libanon naar Israël liep. Meest recent vernietigde de IDF een vijfde tunnel.

Dankzij de terrorismebestrijdingsmaatregelen van de marine kunnen burgers blijven genieten van onderwateractiviteiten zoals in Rosh Hanikra, dat grenst aan Libanon, ondanks bedreigingen door Hezbollah om Noord-Israël binnen te dringen. Hieronder een videoclip die vertelt hoe de IDF Hezbollah zal verhinderen om via de zee Israël te belagen:


Bronnen:

♦ naar een artikelWATCH: IDF Vows to Prevent Hezbollah Underwater Incursions” van 2 januari 2019 en een artikelWATCH: Hezbollah Has One Purpose – To Destroy Israel ” van 11 november 2018 op de site van United With Israel

♦ naar een artikel van Judah Ari Gross “New IDF battalion to act as first line of defense against Hezbollah invasion – Military forms new reservist unit to counter Iran-backed group’s plans to conquer Galilee region in future war” van 1 januari 2019 op de site van The Times of Israel

♦ naar een artikelHezbollah’s terrorist army has more than 130,000 rockets, missiles, and mortars aimed at Israel right now” op de website van StopHezbollah.com

Een gedachte over “Hezbollah heeft maar één doel: Israël vernietigen en het Joodse volk uitroeien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.