Asielcrisis: België haalt momenteel dagelijks 200 Palestijnen uit Gaza binnen

Plaatje hierboven: Palestijnen staan te trappelen in Gaza om naar België ‘The Place to Be‘ af te reizen waar ze nagenoeg automatisch asiel krijgen. Zo te zien aan hun ‘tools’ hebben ze goede argumenten om zich onder de Joden van België te mengen …

Op zondag 9 december 2018 maakte de N-VA bekend dat de partij van Bart De Wever zich verzet tegen de ondertekening door België van het VN-migratiepact (Global Compact for Migration). Dat belette premier Michel niet om toch op maandag 10 december in Marakech het pact te gaan ondertekenen, wat meteen het einde van zijn regering betekende.

Sindsdien is de regering ontslagnemend en verkeert in ‘lopende zaken’ en dat wellicht tot aan de komende verkiezingen die normaal voorzien zijn voor 26 mei 2019 wanneer tegelijk ook de Europese verkiezingen worden georganiseerd. Tegelijk was staatssecretaris voor asielbeleid Theo Francken van de N-VA zijn portefeuille kwijt en is minister Maggie De Block (Open VLD) opnieuw verantwoordelijk voor het dagelijks asielbeleid in België.

Asielbeleid in chaos

Daar waar Theo Francken de dagelijkse quota van maximaal 50 asielaanvragers per dag handhaafde, heeft Maggie De Block dat thans opnieuw opgetrokken tot 200 per dag met het argument dat “met de Kerstdagen mogen asielzoekers niet in het park slapen. Mensen hebben recht op een degelijke opvang.”

“Hallelujah!”, klinkt het in katholiek België; “Allahu Akhbar!” roepen de soennistische Palestijnse asielzoekers in koor die massaal naar België afzakken. Volgens Bart De Wever is er voor en door Palestijnen momenteel een “smokkelroute opgezet richting België en worden de asielzoekers op het vliegtuig naar Zuid-Amerika gezet en vliegen ze van daaruit naar België.”

Ik kan u zeggen: vorige donderdag waren er al 170 die zijn binnengelaten, vrijdag 191. Moet een record zijn.” aldus De Wever in een interview op zondagmiddag op VTM. “We gaan nu richting 200 aanvragen per dag, voornamelijk van mensen uit de Gazastrook“, aldus de N-VA-voorzitter. “En dat zijn geen oorlogsvluchtelingen, dit is pure mensensmokkel. En die mensen krijg je ook niet buiten. Want Israël neemt hen niet terug.

De Gazanen hebben een uitweg gevonden om hun land te verlaten en die weg loopt blijkbaar direct naar België. Terwijl Israël de transitposten strak controleert, is Egypte lakser met de blokkade. Zo geraken de Gazanen in Cairo, niet om daar te blijven, maar om hun geluk te proberen in Europa. En België is een geprefereerde bestemming. Vanuit Cairo vliegen ze naar Istanboel en van daar via omwegen naar ons land.

Of ze vliegen via Spanje, waar de nieuwe regering de grenzen opende, om de toestroom door te wuiven naar het noorden. Sommige Gazanen slagen erin om zelfs direct vanuit Cairo naar Brussel te vliegen. Gazanen die in Egypte vertoeven, hebben uiteraard geen behoefte aan een Belgisch asiel, want ze zijn in Egypte in veiligheid. Als zij in Turkije of in Spanje vertoeven, zijn zij ook daar in veiligheid.

Hamas in België, Joden bang

Intussen is onder Gazanen al sprake van “camp Belgik”. Waarom Belgik zo geliefd is, heeft waarschijnlijk te maken met ons asielbeleid dat door supranationale rechters ontwricht is. Brussel met zijn leger ngo’s en Europese instanties die aan open grenzen vasthouden, is mogelijk ook een factor. En dat de Belgische regering overhoop ligt met Israël, het land in de VN steevast veroordeelt, en door de vingers kijkt als Hamas raketten stuurt of de grens aanvalt, dat weten ze in Gaza perfect.

Maar al die overwegingen zijn eigenlijk onbelangrijk.  Wat hier wel belangrijk is, en wat alle rode lichten zou moeten doen knipperen, is dat Hamas-leden in België nu vrij rondlopen. Hamassers zijn mensen die niet alleen Joden haten – dat komt meer voor – maar ze ook willen uitmoorden.

In een videoboodschap op Facebook stelt voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken (N-VA), dat hij begrip heeft voor de reactie van de Joodse gemeenschap als het gaat over de massale toestroom van Palestijnen uit Gaza naar ons land.

Niet alleen de Joodse gemeenschap is ongerust, nu trekt ook Mark Geleyn, voormalig ambassadeur in Duitsland en Israël aan de alarmbel. Dit jaar alleen al kregen meer dan 2000 Gazaanse vluchtelingen asiel in ons land en wachten nog honderden anderen op papieren.

En wie Gaza zegt, zegt Hamas. “Hamassers zijn mensen die niet alleen Joden haten – dat komt meer voor – maar ze ook willen uitmoorden”, aldus de oud-diplomaat die waarschuwt, “Hamas in België, dat is niet zomaar een hoger alarmniveau. Hier gaat het over leven en dood van Belgische Joden. Dit zou voor de regering Alarmstufe Eins moeten zijn”.


Bronnen:

♦ naar een artikelDe Wever hard voor De Block: ‘We gaan naar 200 asielaanvragen per dag, dit is pure mensensmokkel’” van 23 december 2018 op de site van Het Laatste Nieuws (HLN)

♦ naar een artikelDe Block en De Wever kibbelen over afgevoerde asielquota” van 24 december 2018 en een artikel van Marjan Temmerman “Waarom krijgt minister Maggie De Block de chaos met asielzoekers niet meteen onder controle?” van 18 december 2018 op de site van VRT NWS

♦ naar een artikel van Mark Geleyn “Hamas in België, een direct gevaar voor de Joodse bevolking” van 18 december 2018 op de site van Joods actueel

♦ naar een artikel op deze blogBelgisch minister De Block wil Palestijnse nep-asielzoekers terugsturen naar Gaza” van 18 december 2018 en een artikel “België gooit de poorten wagenwijd open voor Palestijnse ‘asielzoekers’ uit Gaza en Westbank” van 27 november 2018 en een artikelToevloed van Palestijnse vluchtelingen in België; erkenning nagenoeg 100%” van 26 november 2018 en een artikelSoepel apart asielbeleid voor Palestijnen lokt vooral Gazanen naar België” van 8 september 2018

4 gedachtes over “Asielcrisis: België haalt momenteel dagelijks 200 Palestijnen uit Gaza binnen

 1. Wat is de paniek?

  Belgische/Europeese Joden zullen sowieso allemaal vertrekken.

  Europa is een opvangcentrum geworden.

  Ze betalen nu voor UNWRA + opvang nieuwkomers.

  Zij zijn de verliezers.

  Israel vind het prima!

  Geliked door 1 persoon

 2. niet alleen voor Belgische Joden beroerd maar voor Alle Belgen !!het heilige gebod van alla is de uitroeing van niet-moslims ! dus ook kattoliekers en protestanters zijn een legitiem doelwit !! het Trojaanse paard is al binnen !!

  Like

Reacties zijn gesloten.