Meotti: Wat wij, westerse idioten, nooit over Israël zullen begrijpen

Dit is de manier waarop het geld van de Europese Unie en de internationale gemeenschap wordt uitgegeven door het ‘Palestijnse verzet’.

Hamas in Gaza heeft net een parade georganiseerd om zijn campagne tegen Israël te vieren met kinderen verkleed als terroristen. Kosten van de grimmige enscenering? $ 534.350 Amerikaanse dollars. Een half miljoen dollars werd weggegooid, zodat de Palestijnse Arabische massa’s, uitgehongerd en verarmd door Hamas, eer konden bewijzen aan hun corrupte gevangenbewaarders. Vervolgens klagen ze dat Gaza in een ‘humanitaire crisis’ verkeert.

Laten we samenvatten: Hamas steelt het buitenlandse geld en plaatst het op hun eigen buitenlandse rekeningen (vraag Khaled Meshaal) of gebruikt dat geld om raketten en tunnels te bouwen en parades te organiseren. Wij westerse idioten, die geloven in de geschiedenis van ‘bezetting’ en ‘belegering’, betalen voor de barbecue van Hamas.

Nee, Israëlische en Palestijnse Arabische samenlevingen zijn niet hetzelfde. Nee, een maatschappij die dood en oorlog verheerlijkt, een geweer in de handen van een pasgeboren baby legt, haar kinderen aanbiedt als martelaren en hen wapens toesteekt zoals slingers, is niet als een maatschappij waar moeders hun kinderen moeten begraven die zijn gedood door terrorisme en de lof zingen van het leven in plaats van haat. “Ik zal het je laten zien”, zei Shira Ish Ran toen ze wakker werd, nadat ze had ontdekt dat ze haar baby was kwijtgeraakt in een Palestijnse aanslag. “Ik zal nog veel meer kinderen baren”.

Dat is de reden waarom het terrorisme nooit zal winnen van Israël. De Joodse staat zal in 2048 groter zijn dan een gemiddeld Europees land. Ik heb nooit iemand anders en een land gekend dat zo gehecht is aan het leven, de hoop, de toekomst en het nooit-zal-capituleren van Israël.

De foto van Amiad Yisrael (plaatje hierboven), de vermoorde zoon van Shira die amper drie dagen overleefde, zou de volgende prijzen voor journalistiek moeten winnen en op sociale media viral worden.

Er zijn geen stenen, kinderwagens, rook, verwrongen gezichten die slogans van dood en oorlog schreeuwen, zoals in de beelden van Palestijnse Arabische rouwenden die alle mediaprijzen winnen, vaak kunstzinnig opgezet. Hier zijn alleen de handen van een vader die zijn kind vasthoudt en die slechts drie dagen heeft geleefd. Geen enkel volk en geen enkele, Palestijnse of Israëlische, zou dit allemaal moeten overleven. Maar alleen Israël lijdt dit allemaal zonder opgemerkt te worden.

Toen bekeek ik de foto’s van de laatste Israëlische soldaten die werden gedood door Palestijnse terroristen, Yosef Cohen en Yovel Mor Yosef. Ik heb het nooit begrepen, kijkend naar de gezichten van deze jonge Israëli’s – kinderen zoals alle andere jongens van het Westen – hoe de ‘aardige mensen’, de pacifisten, de linksen, zij die ze ‘bezetter’ noemen, maar niet begrijpen dat zonder de Tsahal (het Israëlische leger) de kwestie van de vrede tussen Israël en zijn buren nooit zijn opgeworpen in 70 jaar.

 Israël, eenvoudiger gezegd, zou niet langer bestaan. Eer aan deze fantastische jongens en moeders die blijven bestaan ​​in deze wereld die ze willen uitroeien. Hun uniform en waarden zijn de belofte van de grootste revolutie in de laatste tweeduizend jaar van de Joodse geschiedenis.

Video: Gaza kids put on play about stabbing, killing Israelis


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “What we, Western idiots, will never get about Israel – We Western idiots, who believe in the Palestinian Arab stories of “occupation” and “siege.” are paying for the Hamas festival” van 20 december 2018 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikelHamas Parades Children With Machine Guns in Celebration of 29th Anniversary” van 12 december 2016 op de site van The Tower

♦ naar een artikelGaza kids put on play about stabbing, killing Israelis – Young children brandishing toy knives and guns act out violent scenes in event broadcast on Hamas television” van 27 april 2016 op de site van The Times of Israel

4 gedachtes over “Meotti: Wat wij, westerse idioten, nooit over Israël zullen begrijpen

 1. De haat regeert in Gaza.
  En die haat blijft omdat de EU en nog wat landen terreur steunen en al weer vergeten zijn dat er allang een akkoord was geweest als ze Israël hadden willen erkennen.
  Die kansen en akkoorden werden altijd verworpen omdat ze haat belangrijker vinden.Gelukkig blijkt dat er in Arabische wereld steeds minder sympathie is voor alles wat palestijns is.

  Like

 2. De vraag zou moeten zijn ‘Wat wij niet van Europa begrijpen’.

  Hoe is het mogelijk dat zogenaamde intelligente & beschaafde Europeanen zo blind & doof pretenderen te zijn voor wat er zich afspeelt in Palestina//Gaza.

  Maar de intelligente & beschaafde Europeaan is helemaal niet blind & doof en ziet precies wat er gebeurt….erger nog, de intelligente beschaafde Europeaan stuurt & financiert.

  Het verborgen motief moet namelijk verborgen blijven!
  a) vernietiging van Israel en hierdoor b) uitroeing van het Jodendom in de Diaspora.

  Dat is wat velen niet (willen) begrijpen over deze obsessieve steun van Europa aan het palestijns verzet//oorlogsverklaring.

  Net zoals als men in een bepaalde periode in de vorige eeuw dat ook niet deed.

  Like

Reacties zijn gesloten.