VPRO en Natascha’s Beloofde Land: gewoon doorgaan met Jodenhaat bevorderen

Natascha van Weezel, gaat ook in deel drie gewoon door met Jodenhaat bevorderen. Want dichtgetikte links-regressieve kennissen van mij zullen na wéér zo’n aflevering van “Natascha’s Beloofde Land” zielstevreden zeggen: “Zie je wel! Dat Israël déúgt gewoon niet! De Joden zeggen het zelf ook!” En geen enkele tsunami van historische en actuele feiten die je op ze loslaat kan ze van mening doen veranderen. Want zoals ik al zei: dichtgetikt, feitenresisent.

We hebben het over de vierdelige VPRO-docu met de overkoepelende titel “Natascha’s Beloofde Land” van Natascha van Weezel, een Joods meisje (33) uit een “links-Joods” Amsterdam-Zuid-milieu. De vier docu’ s gaan over de kwestie Israël & “Palestijnen”.

Ook in de derde aflevering, getiteld “De barrière van het geloof”, wordt wéér precies diezelfde Essentiëel-Fundamenteel-Existentiële Basis-Fout gemaakt als in de eerste twee edities. Het is een fout die niet alleen het denken van Natascha kenmerkt, maar het hele quasi-linkse denken over Israël & Palestina in het algemeen. Namelijk deze fout: dat er twee moreel gelijkwaardige kampen zijn, “de Palestijnen” en Israël, die in een cirkel van geweld terecht zijn gekomen en die daaraan even veel of even weinig schuld dragen. (We zien even af van dat forse deel van regressief-links dat de Joden de héle schuld van het “conflict” geeft.)

Levensgevaarlijke onzin, dat van die gedeelde schuld. De waarheid is dat de schuld 100% bij de Palmaffia’s ligt, die al vanaf 1920, dus bijna 100 jaar, de terreur beginnen en volhouden. De Joden en Israël verdedigen zich alleen maar. Als Israël vandaag de wapens zou neerleggen, is het morgen vernietigd. Als de Arabieren en de Palmaffia’s dat doen is het morgen vrede. Is het zo simpel? Ja, zo simpel is het. Er is maar één oorzaak van het “Palestijnse probleem”: de Arabieren willen de Joden vermoorden. Of nog algemener: de moslims willen de Joden vermoorden.”

Je kunt je natuurlijk afvragen hoe het komt dat die schuld zo eenzijdig is. Het antwoord luidt wat mij betreft: omdat de islam een nazisme avant, pendant et après la lettre is dat de geesten van vele miljoenen moslims dermate heeft vergiftigd dat hun terreur al 1400 jaar overal ter wereld onvermijdelijk is.

Persoonlijk, als xenofobe racist, vraag ik me voorts wel eens af in hoeverre die vergiftiging genetisch overdraagbaar is geworden. Als er bij Londense taxichauffeurs in het brein materiële veranderingen aanwijsbaar zijn na het uit het hoofd leren van het Londens stratenplan, waarom zouden 70 generaties indoctrinatie met een psychopaten-ideologie als de islam dan geen overerfbaresporen nalaten in de hersenen? Je kan met de gemiddelde moslim geen redelijk gesprek voeren. Over Moslims & Rede bestaan trouwens goeie boeken.

door Martien Pennings


Hier verder de uitgebreide analyse lezen op de site van Martien Pennings:

♦ “Natascha van Weezel gaat ook in deel drie gewoon door met Jodenhaat bevorderen” van 15 december 2018 op zijn persoonlijke website

6 gedachtes over “VPRO en Natascha’s Beloofde Land: gewoon doorgaan met Jodenhaat bevorderen

 1. Gelukkig dan maar dat het Jodendom al die Munchins, Kushners, Blankfeins, Goldman Sachs, Greenspan, Albright, Kissinger Rumsfields(???), Spielberg met zijn Schindlers list….én Barbara Streisand, Bob Dylan, Pink, Elvis Aron Presley & Jesus Christ, etc.etc.etc.etc. hebben voortgebracht.

  Hier nog een klein lijstje van invloed’rijke Joden.

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

  https://www.imdb.com/list/ls075073302/

  https://mic.com/articles/82833/16-celebrities-you-probably-didn-t-know-were-jewish#.cXhPWTlrG

  En dan hebben we het nog niet over al die Joodse journalisten & politici ‘die de wereld regeren.

  Beste Jan, lees & geniet….en maak daarna een lijst met alle & PIP’s die je kent!

  Like

 2. Alle antisemitische clichées over Joden en Israël op een rij, zo weggejat uit de propagandamachine van Hamas en Co. En wellicht over Palestijnen niets dan goeds.

  Ik hoop toch wel dat je niet verwacht dat ik dààr allemaal op ga antwoorden zoals jij een loopje neemt met de geschiedenis en feiten.

  Overigens hoeven “wij” de Palestijnen niet te vermoorden, dat doen ze onderling ook wel zonder dat daar ook maar één Jood aan te pas moet komen.

  Kijk maar naar Syrië waar meer dan 5000 Palestijnen werden vermoord tijdens de burgeroorlog. Dat heb je waarschijnlijk ook gemist en of genegeerd, OMDAT er geen Jood in betrokken was.

  Like

 3. Er blijken nog steeds Joden te zijn die menen dat virussen & epedemieën via een goed gesprek & dialoog kunnen worden genezen.

  Natascha van Weezel hoort hierbij.

  Dit soort moraal ridders hebben nog stééds niet begrepen dat zonder de Staat Israel, die zij doorlopend vanuit Nederland bekritizeren, hen allang de mond gesnoerd was.

  Het zijn dit soort Joden die graag geziene gasten zijn in onze praatprogramma’s en wiens docu’s zeer worden geapprecieerd.

  Joden tegen Israel en dus tegen Joden, een droom voor haters, maar
  blijkbaar niet te begrijpen voor de makers.

  Zij weigeren iets te leren van hun geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

 4. Onzin. Bij mijn weten ligt Israël geografisch gezien in het Midden-Oosten, temidden van van Arabische moslimlanden die, als ze de kans krijgen (en het IDF kunnen verslaan) de laatste Jood in zee willen drijven.

  Ik zeg wel duidelijk Jood en niet Israëliër, omdat Jodenhaat hen in de genen zit en van de wieg tot in het graf er dagelijks wordt ingehamerd. Ze haten niet Israël omdat het in het M-O ligt, maar enkel omwille van het feit dat er Joden wonen die zichzelf besturen en geen schrik hebben om hun land gewapenderhand te verdedigen.

  Wat jij daar ook over mag denken in je veilige Nederland (of België) doet hier helemaal niks ter zake.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jammer dat kritiek op Israël altijd gelijk jodenhaat wordt genoemd. Haal het joodse en Palestijnse aspect weg en je hebt een oneerlijke strijd over. Oordeel niet met hun afkomst in gedachte maar met de situatie.

  Like

Reacties zijn gesloten.