Meotti: We zijn weer terug in de jaren ’30 en dat kan nooit goed aflopen

Er hangt een sfeer die lijkt op de jaren ’30. Joden waren bang om hun neus buiten hun huizen te steken in veel Europese hoofdsteden. Joden die hun koffers begonnen te pakken. Joden die hun religieuze symbolen verwijderen om geesten te worden.

Joden werden afgeslacht in Israël, drie alleen in de laatste 24 uur, inclusief een kind van slechts dertig weken zwangerschap. Verliest Israël zijn vitale afschrikking?

Rechts en links in Europa verenigd tegen Israël. 200 miljoen Europeanen die denken dat Israël slecht is. Ja, anti-Zionisme doodt! De weinige aanhangers van Israël die het probleem aankaarten en politiseren.

De Joodse gemeenschappen in de diaspora die steeds minder doortastend zijn, sommigen zelfs anti-Israël, in het publieke debat. De hele reguliere media – van CNN tot Le Monde – die het nieuws negeert en manipuleert in een antisemitische sleutel.

Een Europese diplomatie verkocht aan de hoogste bieder. De westerse regeringen die zelfs geen verdere veroordelingen uitspreken over de terreuraanslagen tegen het Joodse volk. De Verenigde Naties die een islamitische Swastika hebben gehesen.

In 1942 verzamelden de nazi’s zich in een villa buiten Berlijn om “de uiteindelijke oplossing van de Joodse kwestie” vast te leggen. Vervolgens wilden de antisemieten de wereld ‘Jüdenrein‘ maken, vrij van Joden.

In 2018 willen de antisemieten de wereld “Jüdenstaatrein” maken, ook vrij van de Joodse staat.

Kreten van ‘Allah Akbar’ en drie doden naast het Europees Parlement in Straatsburg. Iran dat iedereen op de knieën heeft gebracht (uittreksel uit de Verenigde Staten). Het zijn weer de jaren ’30, opnieuw. En het zal niet goed eindigen. Antisemitisme is het boosaardige braaksel van een stervende wereld.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “It’s the 30s again. It will not end well. It may have started with Jews, but it doesn’t stop there. Ever” van 14 december 2018 op d esite van Arutz Sheva

2 gedachtes over “Meotti: We zijn weer terug in de jaren ’30 en dat kan nooit goed aflopen

 1. We zijn weer terug in de jaren 30. Nee, dat zijn we niet.

  In de jaren 30 waren Joden afhankelijk van de ‘goedheid’ der Anti Semieten.

  Nu is er een sterke Joodse staat die ze ontvangt….hoe meer, hoe beter!

  Het enige wat onveranderd is gebleven is het Anti Semitisme.

  De poppetjes zijn veranderd, het doel niet.

  Een Jodenvrije planeet is het doel.

  Jammer dan dat de Joden niet meewerken!

  De Joden zullen inderdaad vertrekken en het Westen achterlaten met de resultaten van hun beleid.

  Like

 2. Vroeger werd gezegd dat de enige goede Jood een dode Jood was. Deze uitspraak hoor je tegenwoordig nog bij Hamas, Hezbollah en de psychopaten in Teheran. Maar ik vind levende Joden toch echt beter dan dode Joden. Ik zou toch echt graag zien, dat wie Joden haat dan ook geen gebruik maakt van de talloze uitvindingen die in Israël zijn gedaan. Dus weg met die smartphone en computer, waarin zoveel goede technologie uit Israël is verwerkt. Bovendien moet men dan ook honger gaan lijden, gezien de vele ontwikkelingen uit Israël op het gebied van landbouw. En weiger dan ook om gebruik te maken van al die levensreddende medische technologie uit Israël. Dan ga je uit principe gewoon lekker dood!

  Gelukkig hebben de Joden hun eigen land weer terug, daar is het veiliger dan in Frankrijk of om het even welk land in West Europa. De Joden in Europa pakken hun koffers en keren terug naar het hen door God toegewezen land, precies zoals duizenden jaren geleden in Bijbelse profetieën werd voorzegd. Als de Joden hier allemaal vertrokken zijn vanwege het steeds verder om zich heen grijpende antisemitisme, dan zal Europa wegzinken in de hernieuwde Middeleeuwen, dan dooft hier het licht!

  Like

Reacties zijn gesloten.