Joden uit islamitische landen zijn migranten van de botsing van beschavingen

Plaatje hierboven: Judea & Samaria, mei 1948. Joden op de vlucht voor de Arabische en Jordaanse legers die het hele gebied op de westelijke Jordaanoever inclusief Jeruzalem Judenrein zullen maken; enkelen dragen hun Thorarollen met zich mee. Pas 19 jaar later in 1967 zullen zij kunnen terugkeren naar hun heimat.

Elk jaar, op 30 november, herinneren Israël en de Joodse wereld zich de 850.000 Joden die zijn verdreven uit de Arabisch-Islamitische landen. Velen van hen leven onder ons in Europa, in Rome, Parijs, Milaan en Brussel.

Samen met de christenen die de laatste vijf jaar zijn gevlucht onder islamitische vervolging, zijn deze Joden de migranten van de botsing van beschavingen waarover het westerse geweten, de VN en de EU niet eens willen horen.

 Ik heb nog nooit een artikel over hen gelezen in de grote kranten. Ik heb nog nooit een docufilm over hen gezien op de netwerken die er toe doen. Ik heb nog nooit gehoord van een internationale resolutie over hen

Waar zijn de Joden van Algerije?

Waar zijn de Joden van Egypte?

Waar zijn de Joden van Libanon?

Waar zijn de Joden van Irak?

Waar zijn de Joden van Syrië?

Waar zijn de Joden van Libië?

Italiaanse Joodse gemeenschappen zouden bijvoorbeeld na de Holocaust dood zijn geweest als het niet omwille van de Joodse emigratie uit Libië of Iran was.

De islam dekoloniseerde zichzelf met een antisemitische etnische zuivering wiens bestaan ​​door het Westen werd ontkend. Deze Joden waren van alles geconfisqueerd: rijkdom van in totaal honderden miljarden dollars. ze werden verhinderd om religie te beoefenen, ze werden uit hun huizen gezet, ze werden in de straten afgeslacht, ze werden ook beroofd van hun eigen geschiedenis.

En ze werden onzichtbaar.

Maar aan hun lijden kwam geen einde met hun vlucht. In Frankrijk gaat het vandaag verder. De meeste Franse joden zijn in feite de zonen en de kleinzonen van hen die de Arabische wereld zijn ontvlucht: Algerije, Marokko, Tunesië, Egypte. En deze Joden zijn opnieuw het doelwit van de islamisten.

“Ik ben hier bang voor de toekomst van mijn baby”, zeggen de Franse Joden in een huiveringwekkende reeks die op CNN verscheen. Nathaniel Azoulay, een jongen uit Parijs die met een zaag is aangevallen, vertelt zijn verhaal: “‘Hij zag de keppel.” Azoulay en zijn broer begonnen zo snel mogelijk te rennen. “Hij begon antisemitische scheldwoorden te roepen, ‘F*** Jood, je zult in deze straat sterven’. Hij sloeg mijn broer met de zaag. Hij schreeuwde tegen de anderen: ‘Laten we de Joden afranselen, kom, laten we ze slagen’. Ik sneed mijn vingers aan  de zaag.”

Yonatan Arfi, vice-president van Joodse gemeenschappen, spreekt van ‘honderden aanvallen’ zoals deze van 2000 tot vandaag.

Het geïslamiseerde Frankrijk, buiten de Macron-iaanse bubbel, kan een oorlogsgebied worden voor de Joden, precies zoals het was in Caïro, Marrakech, Bagdad, Damascus, Aleppo en Beiroet ten tijde van de Joodse Nakba, de échte dus.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “Jews from Islamic countries are migrants of the clash of civilizations” van 3 december 2018 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikel van Antonia Mortensen e.a. “A shadow over Europe: ‘I’m scared for the future of my baby here’: French Jews live in fear amid rising anti-Semitic acts” van 30 november 2018 op de site van CNN