Shapiro: ‘Joden zullen eeuwig alleen staan en door iedereen verlaten en gehaat worden’

Ziet, dat volk zal alleen wonen en het zal onder de heidenen niet gerekend worden.”
(Numeri 23:9)

De heidense profeet Bilaam, wiens vloek over het volk Israël goddelijk werd omgezet in een zegen, begreep wat de seculiere Zionisten aan het begin van de twintigste eeuw niet deden. Wereldlijke Zionisten, gedreven door een visie om een ​​natie te worden zoals alle anderen, geloofden dat wereldwijde Jodenhaat zou eindigen als wij, het Joodse volk, terugkeerden naar onze voorouderlijke landen en onze staat herstelden.

Ze hadden ongelijk.

We kunnen nooit zijn zoals een andere natie. Andere landen kunnen multireligieus zijn. Andere religies kunnen multinationaal zijn. Terwijl wij de enige natie zijn die wordt gedefinieerd door onze religie. Ons natie-karakter werd gewijd aan de berg Sinaï, na ontvangst van de Thora. Voor het Joodse volk is er geen scheiding tussen natie en geloof. We kunnen niet het ene zijn zonder het andere. Noch kunnen we de Thora volledig begrijpen zonder ons land. De Joodse natie, de Thora, het land van Israël zijn allemaal voor eeuwig met elkaar verweven.

En omdat we nooit kunnen zijn zoals andere naties, zal Jodenhaat nooit ophouden te bestaan. Er kunnen fasen van verschillende ernst zijn, maar deze zullen nooit verdwijnen. Het is er altijd. Als het niet schaamteloos is, gedijt het verder net onder een heel dun versluierd oppervlak.

Tegenwoordig is het echter overduidelijk in heel Europa en de Verenigde Staten – van linkse overheidsfunctionarissen tot de academische wereld, van universiteitscampussen tot de VN, de maskers zijn afgegooid. Met deze haat verenigen ze zich moeiteloos met de racistische extremisten aan de rechterkant en de maniakale jihadisten. Ze delen dezelfde ‘zaak’. Dood de Jood. Roei de Jood uit. Veras de Jood. Vernietig Israël. Van de rivier tot aan de zee.

De meest overweldigende stem van Jodenhaat komt voort uit de moslimwereld. Ze maken vakkundig gebruik van hun altijd bereidwillige medewerkers onder de Europeanen, experts in Jodenhaat en willen de Palestijnse Autoriteit financieren onder het mom van humanitarisme. Ze weten heel goed dat het geld dat ze sturen rechtstreeks naar het initiatief van de PA gaat om Joden te doden en haar pogingen om Israël te vernietigen.

Wij en ‘de anderen’
Zoals in de afgelopen 1900 jaar, wordt de wereld verteerd door Jodenhaat, niet in staat om te evolueren zonder zijn spreekwoordelijke zondebok. Hoewel deze psychotische haat in feite verzwakkend is voor zichzelf en voor hun volk, waardoor hun eigen vooruitgang in gevaar wordt gebracht, kiezen ze ervoor om zich eraan vast te klampen, het te voeden en door de mest van hun walgelijke wezens te waden.

Hoewel geen enkele Jood veilig is voor deze haat in de Diaspora, heeft het herstellen van onze staat in ons voorouderlijk land van Israël onze haters ertoe aangezet hun onmiddellijke aandacht te richten op de kleine enclave in het Midden-Oosten die we ons Huis noemen. Terwijl het gebied van Israël iets meer dan 20.000 vierkante kilometer bedraagt, meet het gebied van de Arabische wereld op 11,352,502 vierkante kilometer. Het gebied van Israël is ongeveer 0,18% dat van de Arabische landen. Maar zelfs dat is een te grote doorn in het oog van “de anderen”.

Er is geen plaats op deze aarde die klein genoeg is om de Joodse natie in staat te stellen in vrede te leven. Daarom loochent bloed tegen ons, worden valse verhalen gecreëerd door de Arabische moslims vraatzuchtig verslonden, onze identiteit, onze geschiedenis gewist door wereldorganisaties en het Internationale Gerechtshof staat standvastig klaar om onze mensen aan het werk te zetten om het lef te hebben onze levens te verdedigen. In onze wereld worden wij de rechten van “de anderen” ontzegd.

Het verhaal is oud maar wordt helaas nooit dun gedragen. De pagina’s zijn vergeeld van ouderdom en gekreukeld door overmatig gebruik, maar blijft een favoriete bezigheid onder onze tegenstanders. De Joodse natie zal altijd alleen zijn. Assimilatie, capitulatie, terugbuigen om “de anderen” te plezieren heeft ons lot nooit verbeterd. Maar vandaag, na bijna 2000 jaar van vervolging, zijn we getuige van te veel onder ons die dezelfde oude nutteloze benadering uitproberen, wanhopig om genade te vinden in de ogen van “de anderen.”

Dit is geen gejammer of een oefening in het beklagen van onze benarde situatie. Ik vermeld alleen de feiten. Jodenhaat zal nooit eindigen. Op enkele uitzonderingen na, bevindt het zich in het DNA van de naties van de wereld. Is er hoop? Nee. Waarom zou iemand geloven dat er is?

Het enige toevluchtsoord dat aan de Joodse natie is overgelaten, is om sterk te blijven. Niet alleen in militaire kracht, maar ook in de kracht van onze overtuigingen. Om trots te zijn op wie we zijn en waar we voor staan. Om ons erfgoed te omarmen en te waarderen dat onze inheemse wortels in ons door God gegeven land van Israël zijn. Het wonder van het herstel van de Joodse staat Israël na 1900 jaar vervolging erkennen, verenigd in ons Zionisme, onze erfenis, onze Torah en ons volk.

De geschiedenis heeft ons geleerd dat we niet op “de anderen” kunnen vertrouwen voor onze veiligheid. Voor degenen onder ons die onophoudelijk tsjirpen hoe het in Israël gevaarlijker is, zeg ik, als het nodig is, sterf ik liever als een trotse Jood in mijn eigen land, het land van mijn voorouders, waar ik mijn joodsheid niet hoef te verbergen en waar onze volksverdediging in Joodse handen is, dan te sterven in de Joodse beerput van de diaspora.

Onze tegenstanders zullen ons laten bloeden. Ze zullen alle middelen gebruiken om ons van onze erfenis te beroven. Ze zullen complotteren, samenzweren tegen ons en alle methoden gebruiken om ons te vernietigen. Ze zullen ons breken. Tijdelijk. Want de uitkomst zal altijd hetzelfde zijn tot het einde der dagen zoals we die kennen – we zullen weer opstaan. We zullen volharden. We zullen floreren. Ze kunnen ons gewoon niet vernietigen. Het zit niet in Gods plan.

Je zou denken dat de Jood-hatende hordes onverlaten eindelijk een aanwijzing zouden krijgen. Dat doen ze niet. Ze zullen niet. We moeten daarom de bal in de gaten houden. Het bevrijden van de wereld van Jodenhaat is geen realistisch doel. Bloeien in ons door God geschonken land is.

Het is onze bestemming om alleen te wonen, en dat is oke. Omdat we niet zijn zoals “de anderen”. Dat is een realiteit van ons bestaan, een die we moeten accepteren en niet bevechten. Maar absoluut vechten tegen de jodenhaters. Met elke laatste ademtocht van ons wezen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Zahava Englard Shapiro “We Always Walk Alone” van 23 november 2018 op de site van MIDA

Gerelateerd op deze blog:

♦ “Giulio Meotti: ‘Israëls eenzaamheid is een tragedie’” van 23 november 2018 [lezen]

7 gedachtes over “Shapiro: ‘Joden zullen eeuwig alleen staan en door iedereen verlaten en gehaat worden’

 1. Shalom Willy;
  Correct!
  Toch moet ik er aan toevoegen.
  De Schepping is gedeeld in 6+1. En niet uitsluitend de indeling van de week.
  Ook de jaren en eeuwen. Zelfs de 1000den jaren.
  De loeach van het NIK; geeft het jaartal 5779 aan. Dat is eigenlijk 215 jaren te weinig.
  Dit komt door een andere berekening, die de uit Ba Bel terug gekeerde priesters hebben aangehouden; m.b.t. de verblijfsduur in Egypte. Die was 430 jaren.
  Dus 5779 + 215 = 5994 jaren NA de Schepping.
  Na de 6de “dag”; volgt de 7de “dag”.
  Dit is het 1000 jarig Rijk van JaH Shuah ha Massiach.
  Chaq Sameach.

  Like

 2. Jodenhaat is door de eeuwen heen de zuurstof geweest dat het monster heeft gevoed.

  In tijden van rust & welvaart konden ze opbloeien, om zichzelf daarna, in tijden van onrust én de schuld van de Jood, te vernietigen.

  Er is geen grootse beschaving, van Grieken, Romeinen, Turken, Britten t/m Hitlers duizendjarige Rijk, e.a. dat zichzelf heeft overleefd.

  De EU is de volgende op deze lijst.

  Like

  1. De EU is het vervolg van AH’s 1000 jarig rijk onder een andere gedaante. Maar noem dat a.u.b. niet een “grootse beschaving”.

   Like

 3. Op mijn 30e ben ik tot geloof gekomen. Ik heb van harte, de Heilige God lief en de Heere Jezus. Maar ook Zijn volk heb ik van harte lief. Ik weet dat de haat zal toenemen, maar dat de verlossing nabij is. Ik dank dat ik als loot geent ben. Ook is het verschrikkelijk wat wij als christenen, een schuld op ons hebben geladen.
  Ik dank dat de Heere God, spoedig een einde aan hun lijden zal maken. Ik dank dat de Heere Jezus spoedig terug komt.
  daan

  Like

  1. Shalom Daan;
   De Geest en de Bruid roepen kom! (ha ruach ve ha kala omrim bo.)
   De eerste regel van een Hebreeuws lied. de Geest en de Bruid roepen kom.
   Wanneer de Vader en zijn Zoon naar het huis van de bruid gaan; gaan zij om een huwelijks aanzoek met de gebruikelijke bij behorende over een komsten.
   Dit alles moet binnen 2 termijnen worden uitgevoerd. Bijv. 2 jaar. Of 2 millenia.
   Zo niet; gaat het huwelijk niet door.
   JaH shuah sprak: “zie, Ik ga naar het huis van mijn Vader om u plaats te
   bereiden. In het huis van Mijn Vader zijn vele woningen. Dan zal Ik komen en u in het Huis van Mijn Vader brengen.
   Naar ik meen, zal Hij Zijn belofte volledig na komen!
   Chaq Sameach.

   Like

Reacties zijn gesloten.