Fatahleider Abbas Zaki: ‘Echte mannen naderen de dood met een glimlach …’

Plaatje hierboven: Jamil en Awad, de twee grappigste terroristen van de Palestijnse Gebieden, een act gespeeld door twee bekende Israëlische acteurs. “Lieg over alles, verdraai de feiten en verzin nieuwe feiten als al het andere niet meer pakt. En het werkt! Het werkt!” zingen de mannen en vrouwen van Latma.tv vrolijk in een speciaal daarvoor gecreërde song.

In een toespraak aan de Open Universiteit Al-Quds, unief die o.a. gesponsord wordt door de VN-organisatie UNESCO, maande Abbas Zaki, bestuurslid van Centraal Comité van Al Fatah en Fatah-commissaris, de nieuwe studenten aan de unief de dood voor Jeruzalem op te zoeken, bij voorkeur met een glimlach. Zijn toespraak werd gepubliceerd op de officiële Facebookpagina van Abbas Zaki op 19 november 2018 en opgepikt door PMW.

Fatahleider Abbas Zaki schreeuwde tegen de jongeren:

“Allahu Akbar! Allahu Akbar! Vervloekt is iemand die zich niet offert voor Jeruzalem! Wat zei [Arafat]? Hij zei: ‘Sta op! De poorten van het paradijs zijn geopend.’ Hij die om de dood vraagt ​​- het leven zal hem worden gegeven. Degenen die [een naturlijke dood] sterven zijn de lafaards. Maar echte mannen naderen de dood met een glimlach. Wees niet bang – de dood ligt in de handen van Allah. Haast je naar de dood en het leven zal je worden gegeven!”

Dit en nog veel meer in dit rapport van PMW door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik van 22 november 2018.

Plaatje hieronder: deze glimlachende Israëlische scherpschutter van de IDF zal de glimlachende terroristen van Al Fatah en Hamas graag een handje helpen op weg naar hun 72 maagden in het islamitische Walhalla.

Latma satire TV: “The Tree Terrors”


Bronnen:

♦ naar een artikel van Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik ““Real men approach death with a smile” – Fatah leader tells students” van 22 november 2018 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)