Brits Parlement ontvangt Israëlhater Dima Tahboub van de Jordaanse Moslim Broederschap

Plaatje hierboven: Jordaans parlementslid Dima Tahboub neemt het woord in het Britse parlement [beeldbron: LH]

De 42-jarige Dima Tahboub van Jordaanse nationaliteit die geboren werd in Hebron (Judea, Israël), is een parlementslid van de Jordaanse Moslim Broederschap, die zich bij herhaling heeft uitgesproken tegen Israël, maar dat stoort het Britse Parlement niet om haar regelmatig uit te nodigen op het spreekgestoelte.

Bovenop de flagrante en extreme Joodse haat in de Britse Labour-partij ziet het er slecht uit voor het Britse Jodendom. Dit parlementslid van de Jordaanse Moslim Broederschap is een flagrante anti-semiet. Toch nodigde het Britse parlement haar uit om te spreken! Groot-Brittannië is zijn morele kompas verloren.

Om verder de aandacht te vestigen op de diepten waarin het Britse parlement is gevallen, moet het volgende worden overwogen:

Groot-Brittannië heeft onlangs aangekondigd dat het asiel zal weigeren aan Asia Bibi. Ze is een christelijke vrouw die 10 jaar in een Pakistaanse gevangenis heeft doorgebracht op beschuldiging van blasfemie tegen de islam. Onlangs werd ze eindelijk vrijgesproken. Het leven van Bibi en haar familie is in groot gevaar met massa’s Pakistaanse moslims die op straat protesteren opdat zij zou worden vermoord.

De enige manier voor haar om te overleven is om asiel te krijgen in een ander land. Het VK heeft Asia Bibi-toegang geweigerd omdat het zou leiden tot ‘onrust’ in het VK. Dit betekent dat het de moslims in Groot-Brittannië van streek zou maken! Kortom, Groot-Brittannië beoefent een beleid van verzoening voor gewelddadige, intolerante moslims in plaats van een vrouw en het leven van haar familie te redden.

Plaatje hierboven: Pakistaanse demonstranten schreeuwen slogans tegen Asia Bibi, een christelijke vrouw die de doodstraf kreeg wegens godslastering, tijdens een protest in Karachi op 13 oktober 2016. Zij werd onlangs vrijgesproken maar Pakistaanse fanatieke moslims dreigen haar thans openlijk te zullen lynchen [beeldbron: Getty]

Tegelijkertijd stond Groot-Brittannië toe dat het Jordaanse parlementslid van de Moslim Broederschap en Dima Tahboub toegang kreeg om het Britse parlement toe te spreken.

Tahboub heeft eerder haar steun uitgesproken voor Ahmad Daqamseh, de Jordaanse soldaat die in Naharayim op 13 maart 1997 het vuur opende en zeven Israëlische schoolmeisjes doodde die een park aan de Jordaans-Israëlische grens bezochten – ironisch genoeg het Eiland van de Vrede genoemd. Hij werd in maart 2017 uit de gevangenis vrijgelaten na slechts 20 jaar te hebben gediend voor het gruwelijke bloedbad.

Dima Tahboub vierde Daqamseh’s vrijlating uit de gevangenis en noemde de zeven vermoorde schoolmeisjes “vijanden” van Jordanië. “Ze zijn vijanden en ze bespotten het Jordaanse volk”, vertelde het Jordaanse parlementslid Dima Tahboub ven woordvoerster van het Islamitische Actiefront (IAF) over de zaak van soldaat Ahmed Daqamseh, die in 1997 zeven Israëlische schoolmeisjes van 13 en 14 jaar vermoordde en nog zes anderen verwondde.

Ze verklaarde eerder dat Israël – en alle Israëli’s – ‘de vijand’ waren. Dat zijn ook de zeven Israëlische meisjes van 13 en 14 jaar oud die in 1997 door de Jordaanse grenswacht Ahmed Daqamseh werden neergeschoten. Toen ze later naar haar commentaar werd gevraagd, zei ze: “Ze waren niet alleen schoolmeisjes, het waren mensen die ons land bespotten, die onze religie bespotten. Wij beschouwen hem als een held omdat hij uithaalde naar de spot van de Israëli’s.”

Mudar Zahran, hoofd van de verbannen Jordaanse oppositiecoalitie, zei: “Door het gastland te zijn van Tahboub, was het Britse establishment ofwel bewust of onbewust akkoord met haat en terrorisme.” Een woordvoerder van de regering zei dat het Verenigd Koninkrijk tegen alle vormen van discriminatie was, eraan toevoegend dat “antisemitisme en het aanzetten tot geweld in al zijn vormen volstrekt onaanvaardbaar is.”

Plaatje hierboven: Herdenkingsplaats voor de zeven vermoorde meisjes in Naharyim. Deze werd opgericht door leden van naburige kibboets Ashdot Ya’akov. Het toont 7 witte kleine heuvels voor elk vermoord meisje met de naam ‘geschreven’ met bloemen. Op een bord staat een bijbelcitaat uit Psalm 1: 3: “En hij zal zijn als een boom geplant aan de rivieren van water, die zijn vrucht voortbrengt in zijn seizoen, zijn bladeren zullen niet verdorren.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Avi Abelow “British Parliament Hosts Muslim Brotherhood Israel Hater Dima Tahboub” van 18 november 2018 op de site van Israel Unwired

♦ naar een artikel van Hollie McKay “UK slammed for not granting asylum to Pakistani Christian Asia Bibi over security fears” van 18 november 2018 op de site van Fox News

Een gedachte over “Brits Parlement ontvangt Israëlhater Dima Tahboub van de Jordaanse Moslim Broederschap

  1. mag je in britanjes parrelement gewoon roepen dat alle negers verrekt stomme apen zijn en dat alle chinezen vreselijk stinken ? hindoes en boeddies zijn achterlijke honden ?? NEEN : maar Joden belasteren is zeer modieus in wit-london

    Like

Reacties zijn gesloten.