Europa koestert zijn DODE Joden terwijl het de LEVENDE Joden in Israël demoniseert

Op de 80ste verjaardag van de door de nazi’s geleide Kristallnacht-pogrom blijft het antisemitisme in Europa stijgen terwijl het aantal Europese Joden afneemt. Net als de Internationale Herdenkingsdag van de Holocaust, is de Kristallnacht een gelegenheid waarin westerse leiders krokodillentranen plengen over de dode Joden van gisteren. Hoewel op dat ogenblik deze vermoorde Joden nog in leven waren en wanhopig hulp nodig hadden, keek het grootste deel van de vrije wereld de andere kant op.

Gedurende de rest van het jaar zijn veel van diezelfde westerse leiders bezig met het demoniseren en belasteren van de Joodse staat Israël voor het verdedigen van zichzelf tegen vijanden die zijn vernietiging zoeken. Dode en weerloze Joden zijn populairder dan ooit in een Europa, zoals de vele Holocaust-gedenktekens en ‘Joodse’ cultuurfestivals waar geen Joden op wijzen.

Als het gaat om Joden en antisemitisme, stemmen de woorden van Europa nà 1945 “nooit meer opnieuw” niet overeen met wat ze vandaag doen.

In een tweet aan de vooravond van de verjaardag van de Kristallnacht, bezweerde de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström om antisemitisme in Zweden en in de wereld te bestrijden. “Antisemitisme en onverdraagzaamheid verspreiden zich op veel plaatsen opnieuw. We moeten de bedreigingen en haat bestrijden, in Zweden en over de hele wereld,” zei Wallström.

In de praktijk is Wallström enkel bezig geweest met het bestrijden en belasteren van de Joodse staat omdat deze het waagt zichzelf te verdedigen tegen islamitisch Arabisch antisemitisch terrorisme.

Terwijl Europese leiders zoals Merkel beweerden dat hun pro-immigratiebeleid werd geleid door het humanisme, heeft het de Jodenhaat en misdaadniveaus in Europa verhoogd. Uit peilingen blijkt dat antisemitische attitudes onder moslims aanzienlijk hoger zijn dan onder niet-moslims in Europa.

Gevestigde politici hebben tevergeefs geprobeerd om een ​​van de slechtst bewaarde geheimen van West-Europa jaren te verdoezelen, namelijk dat de linkse-islamitische alliantie – en niet marginale Neo Nazi’s – verantwoordelijk zijn voor de meerderheid van antisemitische aanvallen in Europa, die gemakkelijkheidshalve verkeerd gelabeld werden als ‘Israëlische kritiek’.

Onlangs werd een wake in Londen gehouden door pro-Israëlische Joden om Joodse slachtoffers van pogroms in de moslimwereld te herdenken. Een groep Arabisch sprekende moslims bedreigde de Joodse activisten terwijl ze leuzen scandeerden zoals “Joden, herinner u Khaybar, het leger van Mohammed komt terug”. Khaybar verwijst naar de 7de-eeuwse massamoord op Joden door moslims. De leider van de moslimgroep ontkende ook de Holocaust en beschuldigde de Joden van “moordenaars” en “dieven” te zijn.

Amsterdam, Nederland, is een andere plaats waar tolerantie voor intolerantie gedijt. Bij een monument voor slachtoffers van de Holocaust organiseerden antisemitische BDS-activisten onlangs een betoging met het zingen van een zelfmoordterrorist-bommenwerperslied dat de moord op Israëlische Joden verheerlijkte.

Ondertussen waarschuwde premier Edouard Phillipe in Frankrijk voor een nieuwe ‘Nacht van Gebroken Glas” (aka de Kristalnacht van 1938) , te midden van berichten dat antisemitische misdaden in Frankrijk in 2018 met 69% zijn toegenomen.

President Emmanuel Macron heeft onlangs verontwaardiging veroorzaakt door te verwijzen naar de nazi-collaborateur Marshall Phillipe Pétain. als “un grand soldat”. De Franse samenwerking met nazi-Duitsland veroorzaakte de moord op meer dan 70.000 Franse Joden tijdens de Holocaust.

Macron beweert antisemitisme te bestrijden, terwijl hij zich vocaal mengt in de binnenlandse aangelegenheden van Israël. Net als de meeste Europese leiders was Macron sterk gekant tegen de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar de Israëlische hoofdstad Jeruzalem. Naast Angela Merkel was Macron een trouwe apologeet voor de Iran-deal, die Iran’s agressie tegen de Joodse staat en het bredere Midden-Oosten versterkte.

Wat het ‘liberale’ establishment van Europa betreft, zijn Joden kennelijk alleen sympathie waard als ze weerloos of dood zijn. Jarenlang heeft de Europese Unie zichzelf geportretteerd als een ‘kritische vriend’ van Israël die zich alleen tegen Israëlische politiek, zoals Joodse gemeenschappen in Judea en Samaria, verzet. De Europese Unie is echter tegen Jeruzalem als de hoofdstad van Israël.

Brussel viel vocaal Israel’s Joodse natiestaatwet aan en negeert grotendeels terrorisme dat grotendeels indirect gefinancierd wordt met Europese middelen – tegen Israëlische Joden.

Het grootste probleem van Europa met Israël is dat een krachtige Joodse natie is die zichzelf verdedigt maar aldus niet past in het geïdealiseerde Europese beeld van Joden als dakloos en weerloos.

door Daniel Krieger

Unieke delegaties van IDF-officieren, genaamd ‘Getuigen in Uniformen‘, blijven naar Europa vliegen. Deze delegaties bestaan ​​uit ongeveer 180 IDF-functionarissen van verschillende eenheden, waaronder reservisten. De delegaties bezoeken de concentratie- en vernietigingskampen (zoals hierboven dat van KZ Auschwitz-Birkenau), de getto’s en de oude gemeenschappen van de vernietigde Joodse gemeenschappen van Europa [bron]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Daniel Krieger “Europe Loves its Dead Jews While Demonizing the Live Ones in Israel” van 14 november 2018 op de site van MIDA

3 gedachtes over “Europa koestert zijn DODE Joden terwijl het de LEVENDE Joden in Israël demoniseert

 1. De ‘kritische vriend’ van Israel is allang door de mand gevallen!

  Het énige antwoord hierop is een sterke Joodse Natie….en dat is nu precies waar die ‘kritische vrienden’ zo een probleem mee hebben.

  Een kleine groep van zwakke Joden is nog te verdragen.

  Herdenkingen voor dode Joden dragen bij aan het ‘kijk ons eens humanitair zijn’ gevoel.

  Zelfbewuste, sterke, onafhankelijke & nationalistische Joden daarentegen moeten uitgeroeid worden en de beste manier is om hen tegen te werken……….iedere stap op de weg!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.