Meotti: ‘Elke minuut een raket. Wat zouden ze in het Westen doen?’

De Tsjechische Republiek steunt het recht van Israël op een “agressieve reactie” op de 500 raketten die vanuit Gaza in het zuiden van het land zijn gevallen. “Hamas is een terroristische organisatie en raketaanvallen tegen Israël zijn volstrekt onaanvaardbaar en moeten worden veroordeeld”, zei president Milos Zeman. “Israël heeft volledige rechten op een agressieve reactie”.

Dat is de enige officiële verklaring die Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Engeland en andere Europese landen na de aanval vanuit Gaza moeten afgeven. Geen clichés over “spanning in Gaza” of “escalatie vermijden”.

Aan de ene kant is er rede (Israël), aan de andere kant is er sprake van wandaden (de Palestijns-Arabische terroristen). Het is aan Israël om het conflict te beheren. De vrije wereld, Europa, het Westen, moet de kracht van de rede tonen over hun eigen enige ware bondgenoot in dat gebied van barbaren. De Tsjechen weten heel goed wat het betekent om buren te hebben die je van de kaart willen vegen. Dat is wat hen in 1939 overkwam.

400 raketten gelanceerd in een enkele dag van Gaza naar Israël!

400. 1 raket per minuut gedurende vijf uur. Wat zouden de Britten hebben gedaan en bijvoorbeeld hebben gezegd dat de Fransen hetzelfde aantal raketten hadden gelanceerd op de steden aan de Britse kust vanuit Calais? En wat zouden we gezegd en gedaan hebben, wij Italianen, als de Fransen Ventimiglia in dit tempo uit nabijgelegen Menton hadden gebombardeerd? (of de Nederlanders Antwerpen zouden bestoken met raketten dit tempo?; Brabosh)

Hoe komt het dat 400 raketten uit Gaza gericht tegen de scholen, huizen, bussen en ziekenhuizen van Israël niet het nieuws of protesten over het schandaal maken, maar we Israël vragen om zichzelf te verdedigen met zijn handen vastgebonden, dus zelfmoord te plegen en ook te vragen om gratie voor omdat het bestaat?

Wat is dit anders dan dat oude stinkende antisemitisme?

U mag stellen dat Israël in 2005 Gaza verliet en dat de enige Joden die in de Strook waren, korporaal Gilad Shalit was, die daar 5 ¼ jaar als een hond werden vastgehouden en de lichamen van andere Israëlische soldaten die Hamas in het mortuarium bewaart.

U mag stellen dat de Palestijnse terroristen in 2006 1.123 raketten op Israël lanceerden, 2.427 in 2007, 3.278 in 2008, tot nu toe meer dan 13.000 – en 400 in één nacht.

U mag stellen dat er in Gaza 20.000 raketten zijn opgeslagen.

U mag stellen dat 100.000 Israëliërs gisteravond in bunkers hebben geslapen.

U mag stellen dat Iran de Palestijnen in Gaza financiert.

U mag stellen dat Gaza een Afghanistan is.

U mag stellen dat de Palestijnen niet protesteren omdat ze de avond niet zouden overleven.

U mag stellen ‘Twee staten twee volkeren’ maar nu gebruikt men de staat om de andere te vernietigen.

Nou, u zet alle stukjes van de puzzel op de juiste plaats. De militaire en terroristische agressie tegen Israël is de enige in de wereld, ik herhaal de enige in de wereld, waar grote delen van de westerse publieke opinie openlijk de rol spelen van vijanden die geregeerd worden door een dictator die een democratie aanvalt.

U kunt zeggen wat u wilt … Antisemitisme is als ebola. Het heeft de westerse geest over Israël besmet.

door Giulio Meotti


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “A missile a minute. What would the West do? – What would the British have done and said, for example, if the French had launched the same number of missiles on the cities of the British coast from Calais?” van 13 november 2018 op de site van Arutz Sheva

7 gedachtes over “Meotti: ‘Elke minuut een raket. Wat zouden ze in het Westen doen?’

 1. Ondertussen is Hamas afhankelijk van Egypte, Qatar en Israël. Wie zou dat bedenken? Qatar heeft weliswaar veel gasdollars, maar is een klein land (emiraat?), dat bij gratie van Saoedi-Arabie zelfstandig mag blijven.
  In Gaza werd de gezant van Qatar al met stenen begroet, wat in de Arabische wereld wel opgemerkt zal zijn en waar men wel zijn mening over zal hebben, want dat is een enorme belediging.
  Wat de Arabische wereld vindt bij een ingrijpen is waarschijnlijk belangrijker dan wat wij hiervan vinden. Dat zijn buurlanden. Die moeten met elkaar verder.
  Als Israël besluit orde op zaken te stellen dan is het er niet na een aantal zware bombardementen. De hele structuur moet anders. Het beste kan zoiets van binnenuit georganiseerd worden.
  De suggestie om de mensen die dat willen te laten vertrekken lijkt voor de hand liggend, maar kijk naar de praktijk: deze mensen mogen niet integreren in de buurlanden. Dit is nauwelijks een probleem binnen de V.N., zoals we weten.

  Like

 2. Shalom;
  Nog een korte tijd; gepaard gaande met een totale en vreselijke 3de WO.
  Dan komt de Verlosser. JaH Shuah ha Massiach.
  Hij zal over de heidenen heersen, met een ijzeren staf!
  Het zevende millennium sinds de Eerste Dag; zal dan aanbreken.
  Chak Sameach.

  Like

 3. Er is dan nu voor de zoveelste keer een bestand, en het is niet meer dan logisch, dat de bevolking nu protesteert! Men is het meer dan zat! Alleen de volledige vernietiging van Hamas kan de rust herstellen. Israël had nooit de Gazastrook mogen ontruimen!

  Like

 4. Geachte Brabos

  Ik ben blij met uw nieuwsbrieven omdat ik van het joodse volk hou en heb enorm met hen te doen als je de geschiedenis van dit Volk leest. En je geest er voor open staat en niet is bezoedeld door leugens en bedrog. Ben van de zomer voor het eerst in Israel geweest ! Wat een geweldige ervaring, loop er nog dagelijks mee in mijn hoofd. Zou tussen hen willen wonen en werken, maar zie geen deur open staan. Vorig jaar ben ik naar Auschwitz geweest! Met geen pen te beschrijven als je dit ziet en op je laat inwerken. Heb er ook geen antwoord op! Toen ik in Israel was , kwam er een joodse man op mij af en vroeg waar ik weg kwam en bedankte mij voor mijn Komst. Dat alleen al maakte mijn reis waardevol!!

  Ik bid voor Israel omdat ik er van overtuigt ben dat er gerechtigheid gaat komen voor dit volk waar we zoveel aan te danken hebben en nog steeds!! Maar men ziet het niet en wil het niet zien .

  Gd kracht en zegen toegewenst .

  Harm.

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Geliked door 1 persoon

 5. Helemaal mee eens dat het westen schuldig is door te zwijgen.

  Hulde aan Tsjechië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.