Gazanen stormen de straten op en roepen de overwinning uit nadat bestand met Israël werd bereikt

Enkele uren nadat een staakt-het-vuren tussen Israël en de terroristische groep Hamas naar verluidt in werking trad, vieren duizenden inwoners van Gaza de gerapporteerde wapenstilstand met ‘overwinningsmarchen’ doorheen de Strook, volgens het nieuws van Hadashot.

Leiders van de terroristische groep Hamas prijzen het spervuur ​​van raketten afgevuurd op Israël in de afgelopen 24 uur, en zeggen dat het hervatten van het staakt-het-vuren door Egypte na de grote escalatie een grote militaire overwinning is.

“Onze raketten hebben Israël bestookt en gegeseld en een duidelijke boodschap gestuurd: bom voor bom, bloed voor bloed,” zegt Hamas-officiële Ismail Radwan volgens het nieuws van Hadashot. “Als je Gaza en ons volk aanvalt, zullen Hamas-raketten je overal vinden, in Haifa, Jaffa, Ashkelon en Ashdod.”

Tja, wat een “overwinning”. Op zondag verloren de Gazanen zeven militieleden van Hamas waaronder hun veldcommandant Nur Barakeh, (plaatje hieronder), de commandant van het oostelijke bataljon van de Izz Al-Din Al-Qassam Brigades van Hamas in Khan Younis.

En maandag en dinsdag verloren zij nog eens  zeven militieleden. In het totaal 14 mensen dus. Daartegenover werd een IDF kolonel ‘M’ vermoord en vandaag … een Palestijn uit Hebron, die de pech had toevallig in Ashkelon te zijn. Voor de rest zie ik alleen maar puinhopen en kapot geschoten gebouwen in Gaza.

460 raketten en granaten afgeschoten waarvan slechts enkele tientallen wat hebben geraakt en de rest onderschept of in open terrein gevallen en daarbij het ‘geluk’ hadden om één arabier te doden, een Palestijn nog wel uit Hebron. En de Gazanen zelves? Het gewone kl**tjesvolk? Zij creveren verder in stilte en huilen bittere tranen om zoveel waanzin in eigen hoogste rangen.

RIP: Veldcommandant Nur Barakeh

Een gedachte over “Gazanen stormen de straten op en roepen de overwinning uit nadat bestand met Israël werd bereikt

 1. En gelijk hebben ze!

  Sinds een half jaar verbrand Hamas landbouwgronden en Israel dreigt maar doet niets.

  Hamas terroristen slopen het grenshek maar Israel doet niets.

  Hamas begint een conflikt met raketten en Israel reageert door voor de zoveelste keer een paar gebouwen neer te halen.

  Hamas wil een staakt het vuren en Israel stemt metéén in.

  Intussen worden geld & goederen geleverd aan Hamas die dan weer gebruikt worden om de ‘schade’ te beperken zodat de kapot geschoten huizen weer opgebouwd kunnen worden, terwijl cash $ uit Qatar meteen wordt meegeleverd.

  Die paar doden zijn voor Hamas een niet noemenswaardig offer alhoewel dit voor de lopende TV camera’s natuurlijk heel anders word gespeeld.

  M.a.w…..Hamas speelt de muziek en Israel danst.

  Like

Reacties zijn gesloten.