Palestijnse Autoriteit: ‘Palestina was grootste slachtoffer van Eerste Wereldoorlog’

Plaatje hierboven: Leugenaar van dienst van de Palestijnse Autoriteit: Dr. Mustafa Yousef Alddawi “Er is geen twijfel dat Palestina het grootste slachtoffer was tijdens de Eerste Wereldoorlog” [beeldbron: EoZ]

De eerste zin van dit artikel in Al Madenah News, geschreven door dr. Mustafa Yousef Alddawi, ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog, is een van de meest absurde dingen die ik ooit heb gelezen in de Arabische media. En dat zegt veel.

Er is geen twijfel dat Palestina het grootste slachtoffer was tijdens de Eerste Wereldoorlog,” begint het artikel.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog had Palestina een bevolking van 800.000 (Joden, Arabieren, Christenen, Bedoeïenen enz.) Het aantal mensen dat tijdens de oorlog werd gedood was tussen de 15 en 19 miljoen. Het Ottomaanse Rijk, Duitsland, Frankrijk, het Britse Rijk, Rusland, Italië en Oostenrijk verloren elk meer mensen dan de gehele bevolking van Palestina.

Het is duidelijk dat hij beweert dat de verdeling van de Arabische wereld door de overwinnaars van de oorlog, waaronder het toestaan ​​dat de Joden terugkeren naar een stukje land waar zij de inheemse bevolking zijn, het meest catastrofale is dat ooit iemand ooit zal overkomen.

Palestijnen zijn meesters in het alles naar zich toetrekken. Ze zijn de grootste slachtoffers van de Holocaust, ze zijn de grootste slachtoffers van beide wereldoorlogen, ze zijn de grootste slachtoffers van ‘kolonialisme’, ze zijn ’s werelds grootste slachtoffers, punt. Ze waren in de praktijk eigenlijk in staat om vooruitgang te boeken met deze argumenten in de Arabische wereld. Die dagen zijn voorbij.

Het artikel eindigt zoals gewoonlijk met een bedreiging voor de wereld:

“De Palestijnse zaak zal de oorzaak zijn van toekomstige oorlogen, waarvan de gevolgen niet minder mogen zijn dan de wereldoorlogen … Het is honderd jaar geleden sinds de stichting van de Palestijnse zaak, en het is nog steeds brandend actueel en dat zal zo blijven totdat de Palestijnen hun rechten terugkrijgen en terugkeren naar hun huizen.”

Ja, deze Palestijnse schrijver zegt dat, tenzij de wereld de Palestijnen geeft wat ze eisen – de vernietiging van Israël – we een Wereldoorlog III kunnen verwachten die de anderen zou kunnen onderdrukken. Ik heb veel bedreigingen van de gangster-stijl van Palestijnen gezien, maar deze spant toch wel de kroon.

door EoZ


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “Palestine was the biggest victim of World War I” van 12 november 2018 op de site van Elder of Ziyon

2 gedachtes over “Palestijnse Autoriteit: ‘Palestina was grootste slachtoffer van Eerste Wereldoorlog’

Reacties zijn gesloten.