De tikkende tijdbom van islamitische Jodenhaat in de Verenigde Staten

Plaatje hierboven: In de afgelopen weken hebben drie imams – de Syrisch-Amerikaanse imam Abdullah Khadra in Raleigh, NC; Imam Raed Saleh Al-Rousan in Houston, Texas (plaatje hierboven) en Imam Aymen Elkasaby in Jersey City, NY – in Amerikaanse moskeeën opgeroepen tot het vermoorden van Joden [beeldbron: Memri]

Toen imams in moskeeën in Noord-Carolina, New Jersey, Texas en Californië hun gelovigen opriepen om de straat op te gaan en Joden te vermoorden, deden linkse Amerikaanse mensenrechtenorganisaties er beschaamd het zwijgen toe. Niemand protesteerde of riep president Donald Trump op om de islamitische suprematie aan te pakken.

Lnkse liberalen werden onlangs met verstomming geslagen in Pittsburgh, hun onwetendheid over het volledige scherm spreidden, terwijl ze president Donald Trump de schuld gaven van de millennium oude Joodse haat die een andere acoliet had gevonden in Robert Bowers, die 11 biddende Joden vermoordde in de synagoge Tree of Life in Pittsburgh.

Joodse haat bestaat rechts, links en is de raison d’être van islamisten, maar van de drie protesteren Joodse linkse liberalen alleen tegen rechtse Joodse haat. Ze hebben meestal niets te zeggen over islamitische Jodenhaat, ook al wordt het zorgvuldig gecultiveerd en aangestookt in moskeeën in de VS. Islamitische jodenhaat is een tijdbom die wacht om af te gaan, maar dat lijkt de liberale Amerikaanse Joden niet erg te storen.

Toen in juli en december 2017 imams in moskeeën in respectievelijk North Carolina, New Jersey, Texas en Californië opriepen om Joden te vermoorden, waren Amerikaanse organisaties opvallend stil. Niemand hield protesten, en riep president Donald Trump op om ‘een plan te bedenken’ om de suprematie van moslims het hoofd te bieden, zoals de ADL had gedaan in antwoord op de blanke supremacisten na Charlottesville.

Dit is verontrustend, omdat terrorisme vaak wordt voorafgegaan door indoctrinatie. Terwijl vrijheid van meningsuiting, zelfs haatzaaiende uitspraken, beschermd worden door het Amerikaanse Eerste Amendement, zijn directe oproepen voor geweld en moord op een persoon of mensen dat niet. Oproepen in Amerikaanse moskeeën voor de moord op Joden moeten serieus worden genomen. Ze moeten worden vervolgd, niet getolereerd.

Het is daarom niet verrassend dat niemand, laat staan ​​Amerikaanse Joden, op 12 oktober aandacht heeft besteed aan een preek van oktober door imam Hasan Sabri in het Islamitische centrum van Zuid-Florida in Pompano Beach. In die preek zei Sabri: “Palestina moet worden bevrijd zelfs als dit leidt tot het martelaarschap van tientallen miljoenen moslims”, volgens een recent rapport van het Midden-Oosten.

Imam Hasan Sabri vroeg zich retorisch af:

“Maar wat is de positie van een gelovige moslim over de Palestijnse zaak? Dat Palestina in zijn geheel islamitisch land is, en er is geen verschil tussen wat er in 1948 en 1967 werd bewoond. Er is geen verschil tussen dit dorp of dat dorp, deze stad of die stad. Alles is islamitisch waqf-land dat met geweld werd bezet. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de hele islamitische natie, en de [Palestijnen] zouden van dit land moeten profiteren. Als een land wordt bezet of geplunderd, moet het worden bevrijd van de bezetters en plunderaars …”

In eerdere preken gedocumenteerd door MEMRI, sprak Sabri over atheïsten als “een worm in het lichaam van moslims, een kiem die ziekte en zwakte veroorzaakt voor zijn natie” (maart 2018) en “Palestina, Al-Aqsa en Jeruzalem hebben één pad en slechts één manier om bevrijd te worden, en dat is de weg van Saladin en de weg van Omar ibn Al-Khatt …” (april 2018).

Ondanks deze vertoon van ziedende haat, zul je nooit een links liberaal protest aantreffen tegenover het Islamitische Centrum van Zuid-Florida. Integendeel, in september 2017 was imam Sabri panellid op de “Interreligieuze en rassenrelaties voor vrede en acceptatie” in het Palm Beach State College in Lake Worth, Florida. De uitnodiging omschreef het evenement als “bevordering van vrede en acceptatie voor het opbouwen van een rechtvaardige gemeenschap”.

De aanslag in Pittsburgh, hoe gruwelijk ook, bleek helaas ook de geloofsovertuigingen van linkse liberale Joden te hebben verhevigd dat de grootste dreiging voor Joden in de VS van uiterst rechts komt. Amerikaanse Joden negeren echter de islamitische Joodse haat die wordt gepredikt en gekoesterd in islamitische centra en moskeeën op hun eigen risico.

In Europa heeft zo’n prediking moordende gevolgen gehad. In Kopenhagen luisterde een moslim bijvoorbeeld naar een preek gelijk aan die van de Amerikaanse imams en vermoordde vervolgens een Joodse garde voor de synagoge van de stad.

Oproepen van imams in moskeeën om iemand te vermoorden, zouden alarmbellen moeten laten afgaan dat er moorden in de maak zijn. Of is het alleen van belang voor links liberale Amerikaanse Joden als de potentiële dader een neonazi is?

door Judith Bergman


Bronnen:

♦ naar een artikel van Judith Bergman “The Ticking Time Bomb of Islamic Jew-hatred in the USA” van 7 november 2018 op de site van MIDA

♦ naar een artikel van ZOA (Zionist Organization of America) “Fire Four Imams Who Called for Murder of Jews” van 6 januari 2018 op d esite van The Jewish Press

Gerelateerd op deze blog:

♦ “Opmerkelijk: Antisemitisme in NY genegeerd als het niet met Rechts of Trump kan gelinkt worden” van 5 november 2018 [lezen]

2 gedachtes over “De tikkende tijdbom van islamitische Jodenhaat in de Verenigde Staten

 1. De Islamitische Jodenhaat zal voor de eeuwigheid blijven; net zo goed als de Islamitische christenenhaat, Islamitische Hindihaat, Islamitische Boeddhistenhaat en haat voor iedereen die een schijt heeft aan hen bloeddorstige Führer Allah en zijn pathologische profeet Mohammed. Zo zijn ze eenmaal- en zo zullen ze ook altijd blijven!. Zouden ze enkel de Joden haten, dan hadden ze niet, kortgeleden, een bloedbad aangericht onder de Kopten in Egypte. Zij zouden ook niet hen heb best doen de christenen in Syrië en Irak uit te roeien. JA! De moslims zijn in Europa een tikkende bom voor christenen, Joden, atheïsten enz.. Ondanks de verschrikkelijke beelden uit ISIS gebieden, worden ze door onze politieke leiders, als zwermen ratten, naar binnen gehaald. De grenzen zijn open en Europese landen worden met de dag vuiler.
  In Amerika is dat echter anders. De blanke Amerikanen zijn geboren racisten en haat tegen iedereen die niet blank en christen is (het liefst protestant christelijk), zit in hen genen. Behalve dat, zijn ze meestal tot de tanden bewapend. Dus de moslims, die niet blank en niet christenen zijn, hebben in Amerika weinig kans voor succes.

  Jodenhaat verspreidt zich nu als vuur in alle lagen van de Amerikaanse bevolking: van zwarten in de getto’s tot Latino’s en blanken. Helaas moet ik hier constateren dat deze haat komt niet uit de lucht gevallen. Sommige Joden met veel te veel geld, te weinig verantwoordelijkheidsgevoel en te weinig empathie voor Joden die niet zo succesvol zijn als zij, zijn systematisch bezig haat tegenover Joden aan te wakkeren. Een uitgelezen voorbeeld is George Soros die er letterlij alles aan doet wereldwijd Islamitisch- en andere terreur- overal heen te brengen; inclusief Amerika. Verder hebben wij Mark Zuckerberg die zijn Facebook heeft getransformeerd tot een mega vangnet voor de CIA en andere spionage organisaties. Meer dan 90 miljoen adressen en gevoelige privé gegevens zijn gelekt naar derden; zonder de toestemming van de gebruikers . Wij zouden het maar op “toeval” houden. Zijn collega van YouTube, Susan Wuycicki, (Joods) sluit zonder pardon iedere account dat materiaal post over moslims, maar heeft geen enkel probleem met virulente Jodenhaat of video’s die Islamitisch terreur verheerlijken. Dan krijgen wij Bernard Madoff, de bank van de Lehmann Brothers en Goldman Sachs met hen praktijken. Het probleem hier is: deze Olympus Joden komen er altijd zonder kleerscheuren vanaf. Als Het Uur U zal naderen, zullen zij op tijd vluchten. Hen privé vliegtuig zal ze in no time overal heen brengen. De onschuldige Joden, die niets met de vunzige praktijken van de Olympus Joden te maken hebben, en zij niet kunnen vluchten, zullen ervoor betalen. De toestand in Amerika is als zodanig dat er pogroms kunnen uitbreken overal waar Joodse gemeenschappen zijn.

  Liked by 1 persoon

  1. De grondlegger van Apple, Steve Jobs, was van Syrische komaf. Zo ken ik er ook wel een paar. Joden zijn door de tijden heen gegroeid in het bankwezen en de handel, omdat er geen alternatief was. Ze blijven nog steeds een heel kleine groep.

   Alle ondernemingen, vooral grote, liggen in een open samenleving voortdurend onder vuur. Ook Microsoft en Google. Over Chinese en Russische ondernemingen hebben we het zelden of nooit.

   Overigens ben ik het er wel mee eens dat het heel eenvoudig is om op Amerikaanse sites kwetsende racistische artikelen te vinden. Bij sommige lieden mankeert wat aan hun opvoeding. Overigens geldt dit niet alleen voor blanken.

   Like

Reacties zijn gesloten.