Palestijnen moorden en terroriseren; westerse pers romantiseert de relschoppers

Palestijnen en Arabieren proberen elke dag Joden te vermoorden en de reguliere media presenteren deze ordinaire bloeddorstige Jodendoders romantisch voor als vrijheidsstrijders. Stephen Miller, Fox News-verslaggever, reageerde een dag na op het bloedbad van de Joden in Pittsburgh als volgt:

“Mensen proberen elke dag Joden te vermoorden en de media beelden hen romantisch uit als vrijheidsstrijders. Dit was een ‘heel belangrijk twittermoment’ minder dan twee dagen geleden.”

Het Franse dagblad Le Figaro op 26 oktober 2018: “Het cliché van een Palestijn die tegelijk met een slinger flirt, dat duizenden aanvallen op het Israëlische leger in Gaza viral zijn geworden. Velen vergeleken de clashes met het iconische werk ‘La Liberté guidant le peuple‘ van Eugène Delacroix (van 1830). Het cliché werd gemaakt door fotograaf Mustafa Hassouna van het Turkse Anadolu-bureau, tijdens de schermutselingen van maandag in Beit Lahiya, en toont een Palestijn die zijn katapult met één hand bewapent, terwijl hij met zijn andere hand met een Palestijnse vlag zwaait.”

Wie daar romantiek in ziet zitten is niet goed wijs. 


Bronnen:

♦ naar een artikelDes gens essaient d’assassiner des Juifs tous les jours et les médias les présentent romantiquement comme des combattants de la liberté” van 28 oktober 2018 op de site van Philosémitisme

♦ naar een artikelGaza : la photo d’un Palestinien comparée à une œuvre de Delacroix” van 26 oktober 2018 op de site van Le Figaro.fr

4 gedachtes over “Palestijnen moorden en terroriseren; westerse pers romantiseert de relschoppers

 1. de heldendaden van de waffen-ss werden ook groots en heroisch afgebeeld !
  de palli’s in gaza sturen de kinderen naar het front en zitten zelf heldhaftig en vastberaden in veilige tunnels !!

  Liked by 1 persoon

 2. Westerse pers romantiseerd de relschoppers…….., zolang ze in Gaza zitten en tegen de Israelische ‘vijand’ vechten.

  Wat deze media genieën niet snappen dat het een kwestie van tijd is en ze niet meer naar Gaza hoeven te reizen voor dit soort beelden…..gewoon uit het raam kijken et voila….Gaza staat voor de deur inclusief stenenwerpende helden.

  Mensen die dit soort terroristen romantiseren hebben écht hulp nodig!

  Like

Reacties zijn gesloten.