Negationisme op de Egyptische TV: ‘De Holocaust is de grootste leugen in de geschiedenis’

Sprekend op de Egyptische tv-zender Alhadath Alyoum op 27 januari 2018, de Internationale Holocaustherdenkingsdag, noemde tv-presentator Ahmad Suleiman de Holocaust “de grootste leugen in de geschiedenis” en een “nonsens verhaal dat door de Joden is uitgevonden” voor afpersingsdoeleinden.

Hij zei verder dat Groot-Brittannië en de Verenigde Staten geruchten verspreiden over de omvang van de bloedbaden door de nazi’s en over de vernietiging van Oost-Europese Joden om hun eigen economische en politieke belangen te dienen. Om de clip van Ahmad Suleiman op MEMRI TV te bekijken, klik hier op de site van MEMRI.

Of hoe in de Arabische wereld en in de rest van het Midden-Oosten Jodenhaat naadloos aansluit bij Middeleeuws antisemitisme, hedendaags Israëlhaat gelabeld en aangevuld door Holocaustontkenning en of -minimalisering. Het M-O waar haast dagelijks wordt opgeroepen om Israël te vernietigen en zijn Joodse bevolking te verdrinken in de Middelandse Zee (‘From the River to the Sea, Palestina will be Free‘) en waar  antisemitische geschriften zoals Protocollen van de Wijzen van Zion en Hitler’s Mein Kampf  bestellers werden en meer van die gore antisemitische troep.

Ahmad Suleiman begin dit jaar op Holocaust herdenkingsdag:

“Vandaag is de internationale dag ter herdenking van de grootste leugen in de geschiedenis: de Holocaust – dat nonsens verhaal dat is uitgevonden door Joden, die het al jaren gebruiken om de wereld af te persen. Het bereikte het punt dat de Verenigde Naties in 2015 besloten om 27 januari te beschouwen als de Internationale Holocaustherdenkingsdag. Holocaust is een Latijnse term die ‘doden door verbranden’ betekent. De Joden van de wereld hebben deze leugen verspreid, gebruik makend van hun invloed en hun arsenaal aan media-uitgaven.

Ze bestempelen iedereen die dat verhaal ontkent een antisemiet en bestrijden hem. Hun verhaal is dat tijdens de Tweede Wereldoorlog, op een beslissing van Hitler, meer dan zes miljoen Oost-Europese joden werden verbrand in ovens, speciaal ontworpen voor dat doel. De Joden gebruiken het verhaal over de Holocaust als middel voor politieke en materiële afpersing en om de sympathie van de hele wereld te krijgen. Dit is natuurlijk volkomen ongegrond. Ze doen zich voor als de slachtoffers, terwijl ze in feite de grootste daders zijn van moordpartijen, die anderen van hun rechten beroven en leegplunderen.

Dit leidde ertoe dat veel schrijvers en historici twijfelden aan het verhaal van de Holocaust – en in de eerste plaats de Franse onderzoeker Paul Rassinier, die schreef dat er nergens ter wereld een enkel document bestaat over de Holocaust, en dat er geen enkele blauwdruk of ontwerp is van de zogenaamde gaskamers. Hij zei dat dit een politiek spel was uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog.

Het was in het belang van kolonialistische landen, met name Groot-Brittannië en de VS, om geruchten te verspreiden over de omvang van de bloedbaden door de nazi’s en over de vernietiging van de Joden in Oost-Europa, omwille van economische en politieke redenen die betrekking hadden op hun verlangen om de Joden uit die regio naar Palestina deporteren en daar een geïsoleerde staat voor hen vestigen. ‘

Het is historisch bewezen dat kleine gaskamers in dienst van de nazi’s werden gebruikt om de kleding van de Joodse gevangenen en de kampbewakers te desinfecteren, vanwege de verspreiding van epidemieën in die tijd. Wat de crematoria betreft, het waren gewone crematoria, die werden gebruikt om de lichamen kwijt te raken van mensen die stierven tijdens die epidemieën.

Kennelijk waren Hitler en de nazi’s extreem hard voor de Joden, maar ze hebben ze niet gedood of vernietigd. Ze maakten hen tot slaven en zorgden ervoor dat ze in kampen werkten in het belang van het nazi-leger. Ze gebruikten ze om spoorwegen aan te leggen en wegen te effenen. Ze werkten in militaire fabrieken omwille van het arsenaal van het nazi-leger.

De Joden hebben geschreeuwd dat zes miljoen Oost-Europese Joden werden gedood in de Holocaust, maar alle historici zeggen dat het aantal Joden in Oost-Europa destijds niet meer dan vijf miljoen bedroeg. omdat velen van hen waren geëmigreerd naar Amerika of Palestina, het zogenaamde ‘Beloofde Land’.”

Kortom, en ik herhaal voor wie er nog aan twijfelde:

Israëlhaat en Jodenhaat zijn de twee kanten van dezelfde munt


Bronnen:

♦ naar een artikel en een videoclip “Holocaust Denial By Egyptian TV Host: It Is The ‘Greatest Lie In History’; Gas Chambers Were Used To Disinfect Clothes” van 16 februari 2018 op de site van MEMRI

3 gedachtes over “Negationisme op de Egyptische TV: ‘De Holocaust is de grootste leugen in de geschiedenis’

  1. Farao’s leugens ?? nee Willy : dat is gewoon een bedenksel van een New Age klupje ! die oudheden die daar rondslingeren zijn achtergelaten door Aliens !
    of dacht je dat die achterlijke Gyppo’s zoiets konden maken ? op z’n minst moesten ze maar hebreewse klussers daarvoor inhuren want zelfs lopen deden die faros niet lekker ( walk like an egyptian ?) Willy ? denk je dat een mosselman ooit in aanraking mag komen met de realiteit ? dat is door islam verboden hoor !! Taqiiah ! zelfs de profeet had een vliegend paard ! of was dat een kiefkonijn ??

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.