Palestijnse TV: Hitler werd door Allah gezonden om de Joden te straffen voor hun slecht gedrag

Een prediker op officiële PA-TV leerde dat Hitler deel uitmaakte van een reeks mensen die door Allah door de geschiedenis heen waren gestuurd om de Joden te straffen vanwege hun slechte gedrag en om hen een lesje te leren. Echter, de prediker onderwees in de preek van vrijdag dat, ondanks al deze straffen, de Joden ‘niets hebben geleerd van de gebeurtenissen in de geschiedenis’ en zij hun slechte gewoonten blijven volgen.

Of hoe Israëlhaat naadloos overgaat in Jodenhaat
De Joden verdienen hun straf, verzekerde hij zijn toehoorders. Hun mentaliteit is er een van “arrogantie … superioriteit ten opzichte van andere mensen … afzondering.” Joden zijn “van plan en systematisch bezig om oorlogen en ruzies in de hele wereld aan te stichten.”

“Vanwege dit gedrag zijn de Joden gestraft. Eerst stuurde Allah de Babylonische Nebukadnezar om de Eerste Tempel te vernietigen, daarna stuurde hij de Romeinse Titus om de Tweede Tempel te vernietigen en vervolgens Hitler en de koningen van Europa om de Joden uit te roeien en toch leerden de Joden hun les niet.”

Het sermoen van deze imam van vrijdag 19 oktober 2018 werd rechtstreeks uitgezonden op de Palestijnse nationale openbare omroep, aka de Palestinian Authority TV (PA -TV). Hieronder de letterlijke tekst en beelden:

(Koran): ‘Ga over de hele aarde en observeer hoe het einde was van degenen die ontkenden’ … De bezettingsregering heeft niets geleerd van de geschiedenis, van de corruptie van de Kinderen van Israël de eerste en de tweede keer.

Het heeft niets geleerd, zij [de Joden] leerden niet van wat Nebukadnezar met hen deed, zij leerden niet van wat Titus, de grote Romeinse leider, met hen deed, zij leerden niet van wat Hitler met hen deed en de koningen van Europa en Spanje – zij hebben niets geleerd.

Ze bleven zich op dezelfde manier gedragen: de mentaliteit van arrogantie tegenover andere mensen. De mentaliteit van superioriteit ten opzichte van andere mensen. De mentaliteit van afzondering, de mentaliteit van vestiging. Deze mentaliteit, een ideologie van plannen en systematisch werken om oorlogen en conflicten in de hele wereld aan te stichten. Die [Joden] hebben niets geleerd van de gebeurtenissen in de geschiedenis.”

PA TV sermon: Hitler was sent by Allah to punish the Jews for their evil behavior


Bronnen:

♦ naar een artikel Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik “PA TV sermon: Hitler was sent by Allah to punish the Jews” van 22 oktober 2018 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

♦ naar een artikelWATCH: Allah Sent Hitler to Punish the Jews, Says Palestinian Preacher” van 22 oktober 2018 op de site van United With Israel

4 gedachtes over “Palestijnse TV: Hitler werd door Allah gezonden om de Joden te straffen voor hun slecht gedrag

 1. Inderdaad Victor ;; de kwezel beaamt de HELE joodse geschiedenis in het land Israel !! kent Unesco dit filmpje ? of willen die dit liever niet zien ? maar ja , de paus verklaarde jezus al tot palestijn dus ze kunnen ook het vaticaan opeisen he’!

  Like

 2. Niets nieuws onder de zon.
  De mufti van jerusalem was een rabiate nazi en jodenhater.
  Hij heeft niet enkel actief oorlog gevoerd ( muslim ss) en gecollaboreerd met hitler, maar( volgens mij ?), de geestelijke vader en diegene geweest die hitler en de nazis opgeruid heeft om de joden uit te roeien ipv te deporteren.
  Wat echter wel nieuw en relevant is, is dat dearabische prediker en officiele, door( europa betaalde) opruier… eigenlijk.. in feite en in rechte ,

  ERKENT DAT DE DE JODEN REEDS DUIZENDE JAREN IN ISRAEL LEEFDEN. IN HUN LAND. !!!!!
  EN DAT HET GELOOF , IDENTITEIT EN ONAFHANKELIJKHEID EN WELVAART EEN DOORN IN HET OOG WAS VAN AL DE door hem opgesomde “DODE” TIRANNEN, en dat deze prediker gek word van het feit dat het JOODSE VOLK DEZE TIRANNEN OVERLEEFT HEEFT, ondanks alles.

  ÈN ERKENT DAT HEEL ISRAEL ,HEEL PALESTINA ERFGOED IS VAN HET JOODSE VOLK !!!

  ZOALS BLIJKT UIT DE BOEKEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.