Het plan van de PLO om in opeenvolgende fases Israël te vernietigen [video]

Plaatje hierboven: Abbas Zaki, lid van het Centraal Comité van Al Fatah op 23 september 2011 in het Arabisch, enkel bestemd voor zijn achterban: “Uiteindelijk zal Israël vernietigd worden maar zoiets kan je niet tegen de wereld zeggen. Je kan het enkel jezelf vertellen” [beeldbron: PMW]

Tot wat dienen al die vredesonderhandelingen die ooit zouden moeten leiden tot een duurzame vrede? Volgens de PLO zijn vredesonderhandelingen slechts een fase, een etappe, het vijgenblad dat het ware doel van de PLO moet verbergen: de vernietiging van de Joodse staat van Israël.

Elk tussenakkoord is slechts een rustpauze die de Palestijnen de kans geeft om haar wonden te likken, zich opnieuw te bewapenen en over te gaan naar de volgende fase in de strijd. Kijk maar naar wat er gebeurt in Gaza. Elke strijd gevolgd door een staakt-het-vuren, maar die niet wordt gebruikt om Gaza herop te bouwen, maar om het wapenarsenaal aan te vullen en de terreur infrastructuur te herstellen en uit te breiden.

De PLO [Palestijnse Bevrijdingsorganisatie] is een koepelorganisatie die de belangrijkste Palestijnse organisaties en terreurbewegingen groepeert en waarin de partij al Fatah van Mahmoud Abbas de grootste formatie is en de lakens uitdeelt. De PLO wordt sinds 29 oktober 2004 tot op vandaag geleid door Mahmoud Abbas. Echter, zo blijven bijvoorbeeld Hamas, Islamitische Jihad, de PLF en de PFLP-GC in Gaza om de gekende redenen uitgesloten van de PLO.

In de onderstaande video wordt beknopt het nooit vertelde verhaal gepresenteerd van het ‘Gefaseerde Plan’ uit 1974 van wijlen Yasser Arafat van de PLO, dat tot op vandaag getrouw wordt uitgevoerd. Een videopresentatie die iedereen gezien moet hebben die het rejectionisme van Mahmoud Abbas wil begrijpen.

The PLO Phased Plan
9 juni 1974


♦ Deze video werd geproduceerd en verspreid door www.FreeMiddleEast.com. Met dank aan Israel Portal [Israport] voor de hint.

Een gedachte over “Het plan van de PLO om in opeenvolgende fases Israël te vernietigen [video]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.