Vandaag zondag: Shalom Festival in Antwerpen

Deze zondagnamiddag vindt in Antwerpen op de Groenplaats het jaarlijkse Shalom Festival plaats. Dit kleurrijke en multiculturele evenement gaat jaarlijks door in Brussel en Antwerpen. Het is een samenwerking tussen de evangelische christenen en de Joodse gemeenschap van Antwerpen en Brussel.

Elk met behoud van hun eigen identiteit, treden ze samen naar buiten met een boodschap van vrede naar het grote publiek, op straat en in de media. Het Shalom Festival is een gezamenlijk initiatief van de Belgische Coalitie voor Israël, de Alliantie voor de Vrede in het Midden-Oosten, B’nai B’rith, Koinonia Ministries, ORT Belgium, A-net, Beautiful Israël, Christenen voor Israël en andere Joodse en Christelijke organisaties.

Het festival dat plaatsvindt tussen 14u00 en 18u00 wordt wisselend opgevuld met Gospel liederen, Israëlische muziek en dansoptredens. Ook Boogie Boy & his Woogies treden op. Verder zijn er standjes met kindergrime, lectuurstands, Joodse keuken en verscheidene toespraken.

2 gedachtes over “Vandaag zondag: Shalom Festival in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.