Terroristische gevangenen smokkelen sperma uit de gevangenis en maakten aldus 61 baby’s

Palestijnse terroristische gevangenen slagen erin hun sperma uit de gevangenis te smokkelen en hun vrouwen worden vervolgens geïmpregneerd in klinieken in de PA. Volgens twee recente uitzendingen op officiële TV van de Palestijnse Autoriteit is dit fenomeen al een aantal jaren aan de gang.

Het Palestinian Prisoners Centre for Studies meldt dat tot augustus 2018 61 baby’s waren geboren uit gesmokkeld sperma. Hoewel Palestijnse gevangenen regelmatig familiebezoek ontvangen, hebben ze geen recht op echtelijke bezoeken.

In 2015 heeft de officiële omroep PA TV een volledige aflevering van het Giants of Endurance programma voor gedetineerden aan deze kwestie gewijd, die het de kinderen van het sperma recht geeft. PA TV noemt de resulterende baby’s ‘kinderen van vrijheid’ en ‘ambassadeurs van vrijheid’.

De gastheer van de PA TV legde uit dat ‘om de bezetting te tarten’ de gevangenen op het idee kwamen om sperma uit de gevangenissen te smokkelen. Het programma demonstreert het succes van terroristengevangene Ammar Al-Ziben in het smokkelen van sperma, ondanks het feit dat ze 32 levenslange gevangenisstraffen hebben uitgezeten omdat ze verantwoordelijk waren voor talloze zelfmoordaanslagen, waaronder een waarbij 16 mensen werden vermoord.

Bij de video hierboven:

Officiële PA TV-host: “Het hoofdonderwerp van dit programma is ‘De kinderen van het sperma’, die worden beschouwd als een verzet tegen deze beklemmende bezetting … Onze gevangenen hebben besloten om vechters te zijn, niet alleen op het gebied van de bekende strijd, maar om trotseer de bezetting door de smokkel van hun sperma en de geboorte van ‘de kinderen van vrijheid’ … Laten we een verslag bekijken over de zoon van gevangene Ammar Al-Ziben (di verantwoordelijk voor talloze zelfmoordaanslagen), het eerste kind geboren uit gesmokkeld sperma …”


Bronnen:

♦ naar een artikel van Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik “Terrorist prisoners smuggle sperm out of prison and father 61 babies” van 14 oktober 2018 en een artikelPrisoners’ sperm smuggled out of prison creates “Children of Freedom” to “defy the occupation”” van 9 mei 2015 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

2 gedachtes over “Terroristische gevangenen smokkelen sperma uit de gevangenis en maakten aldus 61 baby’s

  1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Ik hamer al een tijd op de mogelijkheid halal voedsel te “bewerken”. Je weet dan 99% zeker dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Virussen en bacteria specifiek gericht op de doelgroep moet mogelijk zijn; zo ook het onvruchtbaar maken van mannen en vrouwen. Dat zal wel weet “nazi” achtig klinken, maar krijgen wij – ongevraagd – ook niet allerlei HARAM producten (wreed geslachte dieren) door de strot geduwd zonder dat ons iets is gevraagd?

    Like

  2. Nee hoor, Marlies. Dat zou wat moois zijn. Laten ze maar lekker rotzooien. Ooit zal er hopelijk een vrede zijn.
    Daar moet rekening mee gehouden worden. Dit hopen we toch?

    Like

Reacties zijn gesloten.