Het geld stroomt reeds binnen voor tienerterrorist Jabarin die Ari Fuld doodstak

De familie van de 17-jarige Khalil Jabarin (plaatje hierboven), de Palestijnse terrorist die op zondag de 45-jarige vader van vier Ari Fuld vermoordde, zal NIS 1.400, ca. 335 euros per maand krijgen voor de komende drie jaar van de Palestijnse Autoriteit.

Dit als onderdeel van het PA-beleid om te financieren wat zij noemen “martelaren” voor de Palestijnse zaak, volgens de door de PA verstrekte informatie. Het budget voor terreurbeloningen van de PA voor 2017 en 2018 bedroeg volgens de website van het Ministerie van Financiën elk jaar 1,2 miljard NIS.

Slechts een paar uur na de aanval op het knooppunt Gush Etzion haastte de Palestijnse Autoriteit zich om een ​​voorschot over te dragen aan de familie van de terrorist Khalil Jabarin. De PA maakte reeds 12.000 sjekels (ca. 2.868 euros) over aan de familie van de terrorist na de moord op zondagmiddag, slechts enkele uren na de aanslag en precies op het ogenblik dat Ari Fuld werd begraven.

Dit was overigens reeds de veertiende steekpartij aan het Gush Etzion knooppunt.

Overigens heeft het officiële nieuwsagentschap van de Palestijnse Autoriteit blijkbaar wat moeite om de waarheid te vertellen over het incident van zondag. Op haar website vertelde het haar burgers dat de tienerterrorist “werd gearresteerd nadat hij was neergeschoten en gewond door Israëlische soldaten in het gebied“.

De waarheid is dat het slachtoffer Ari Fuld, nadat hij in de rug werd gestoken met een mes door Jabarin, terwijl hij aan het doodbloeden was, zélf het slachtoffer achterna ging en met zijn laatste krachten drie kogels naar de dader vuurde.

Misschien kan nu worden begrepen waar het “andere verhaal” van de Palestijnen begint, en waarom de arabieren in de Palestijnse Autoriteit en aanhangers in de regio en wereldwijd zo’n vertekend beeld van de werkelijkheid hebben.

En waar zou onze tienerterrorist Khalil Jabarin zijne mostaard hebben gehaald om Ari Fuld aan te vallen aan een shoppingcenter in Gush Etzion? Gewoon alzo grootgebracht in de scholen van de UNRWA (Verenigde Naties) met Europese duiten en niet te vergeten de opvoedkundige TV-programma’s van de Palestijnse Autoriteit.

Voor de allerkleinsten  verzorgd de PA dagelijks programma’s die voldoen aan de “noden van de Palestijnse jeugd” (lees: brainwashen tot moord en terreur op Joden), zoals de hieronder bijgevoegd videobeelden uit 2004. Jabarin zal toen ongeveer 2 of 3 jaar oud zijn geweest toen dit kleuterprogramma werd uitgezonden. Het lijkt hem echt op het lijf geschreven.

Videobeelden: Kinderprogramma op de openbare omroep PA TV van 22.10.2004: De sprekende kippenpop Chick promoot bloedbad met AK-47 Kalashnikov voor Palestijnse kleuters. ‘Onschuldig vertier’ voor opgroeiende Palestijnse dreumesen … [beeldbron: PMW]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Gil Hoffman “PA to pay family of Fuld’s murderer NIS 1,400 a month for 3 years” van 18 september 2019 op de site van The Jerusalem Post

♦ naar een artikel פרסום ראשון: הרש”פ העבירה כספים לרוצח ארי פולד הי”ד (‘De PA heeft geld overgemaakt aan de moordenaar Ari Fuld‘) van 17 september 2018 op de site van “20 Il”

♦ naar een artikel van Linda Olmert “WATCH: Ari Fuld’s Murderer Was Raised on Palestinian Authority Values” van 17 september 2018 op de site van United With Israel

♦ naar een artikel van Hana Levi Julian “Palestinian Authority Government Lies About the Murder of Ari Fuld HY’D” van 17 september 2018 op de site van The Jewish Press

♦ naar een artikelPA daily reports Israel shot, arrested ‘child’ over ‘claim’ he killed Ari Fuld” van 17 september 2018 op de site van The Times of Israel

3 gedachtes over “Het geld stroomt reeds binnen voor tienerterrorist Jabarin die Ari Fuld doodstak

  1. Blijkbaar met instemming van de Nederlandse regering. In dat kabinet wordt alles weggelachen met het genot van een goed glas bier. (Net als bij de vorige trouwens.)

    Like

  2. De Nederlandse regering zou moeten worden aangeklaagd wegens medeplichtigheid aan islamitisch terrorisme !Hoewel ik van mening ben dat de meeste overheidsorganisatie’s in Nederland totaal gecorrumpeerd zijn ,oftewel besmet zijn door het islamitische kwaad!!!( bewust of onbewust )

    Like

Reacties zijn gesloten.