Palestijnen gebruiken steeds meer kinderen in om terreuraanslagen te plegen tegen Israël

De Palestijnen houden zich bezig met het opvoeden tot en in dienst hebben van een toenemend aantal kinderterroristen om aanslagen te plegen tegen Israël, waarbij de vraag van de Palestijnse regering om een ​​legitieme staat te vormen nog verder in twijfel wordt getrokken, volgens een nieuw rapport over kinderterroristen en hun helpers dat de Washington Gratis Beacon kon inkijken.

Ten minste 18 Palestijnse kinderterroristen, variërend in de leeftijd van 13 tot 18 jaar oud, zijn betrapt bij het uitvoeren van terroristische aanslagen in de eerste acht maanden van 2018, inclusief steekaanvallen, bomaanslagen en andere vormen van gewelddadig terrorisme, volgens een nieuw rapport van de organisatie Human Rights Voices, die deze aanvallen traceert en analyseert.

Sinds 2015 is er een alarmerend gebruik van kinderterroristen door de Palestijnen, volgens het rapport, dat sinds september van dat jaar “ten minste 142 afzonderlijke terroristische aanslagen door ten minste 174 Palestijnse kinderen” heeft geconstateerd. Deze aanslagen leidden tot de dood van zeven Israëli’s en verwonden 58 anderen, waaronder sommigen die zelf nog kinderen waren.

De steun voor Palestijnse kinderterroristen roept nieuwe angsten en vragen op over het vermogen van de Palestijnse regering om zijn eigen staat te besturen, te midden van een parallelle en recente toename van rellen langs de grens met Israël.

“De Palestijnse Autoriteit beweert dat het klaar is en de status van staat verdient. Maar een samenleving die haar eigen kinderen aanmoedigt om zich in te laten met geweld, gewapende strijders te worden, te doden en te verminken in het nastreven van de ambities van hun ouders – in tegenstelling tot de meest elementaire normen van menselijk fatsoen – is niet klaar, wil of kan accepteren de essentie van vreedzame coëxistentie,” zei Anne Bayefsky, een mensenrechtengeleerde die optreedt als directeur van het Touro Institute of Human Rights en de Holocaust en president van Human Rights Voices.

Kinderterroristen
“Het is een feit dat de golf van Palestijns terrorisme die in september 2015 begon – een golf van steekpartijen en messen die ver voorbij het Midden-Oosten emuleerden – een bijzonder grotesk kenmerk heeft: kinderterroristen,” zei Bayefsky. De “geprefereerde methode van moord” voor deze Palestijnse kinderterroristen zijn steekpartijen en messen volgens het rapport, dat dit “de modus operandi in 105 van de 142 aanvallen” bevond.

De leeftijd van deze aanslagers varieerde van jonger dan 8 tot 17 jaar. Het grootste deel van deze aanslagers – in totaal 125 – werd gepleegd door terroristen van 15 tot en met 17 jaar. “De exacte leeftijd van de dader onder de leeftijd van 18 jaar was niet gespecificeerd in de gevallen van 20 extra overtreders”, aldus het rapport. De cijfers kunnen zelfs nog hoger liggen.

“Deze totalen bevatten geen incidenten waarvan bekend is dat kinderen betrokken zijn geweest bij terreur, maar de exacte aantallen zijn onbekend,” constateert het rapport. In 2018, bijvoorbeeld, “zijn kinderen herhaaldelijk betrokken geweest bij geweld langsheen de grens met Gaza, beide als daders (6 april 2018, verzonden naar de frontlinies; 20 april 2018, verwikkeld in verschillende aanslagen; 9 juni 2018 , aanval op de Israëlische militaire post; 24 juni 2018, brandstichting, 3 augustus 2018, infiltratie van het Israëlische grondgebied) en als “menselijke schilden”, aldus het rapport.

Ten minste 101 van deze kindterroristen waren mannelijk, terwijl er 32 als vrouwelijk werden geïdentificeerd. Het rapport bekritiseert de Verenigde Naties omdat ze geprobeerd hebben deze aanslagen om te draaien als gevolg van Israëlische agressie. “Het meest recente jaarverslag van de secretaris-generaal van de VN over kinderen en gewapende conflicten, uitgebracht in mei 2018, maakt van Palestijnse kinderterroristen slachtoffers van Israëlische verdedigingsreacties”, aldus het rapport over de mensenrechten.

Het V.N. rapport bijvoorbeeld, beschrijft bepaalde aanslagen als “twee meisjes, drie jongens tussen 15 en 17 [die] werden gedood in de context van steken of veronderstelde steekaanvallen.” Ze worden niet beschreven als terroristen. Het VN-rapport “noemt ook nooit” Hamas. “Het slaagt erin om het ‘zorgwekkend’ te vinden, niét de kind-stabbers, -bommenwerpers en -schieters, maar “oproepen van Palestijnse politieke actoren voor de deelname van jongeren in het gooien van stenen tegen Israëli’s” volgens Bayefsky’s rapport. “Ten minste 32 Palestijnse kinderen waren betrokken bij het uitvoeren van terreuraanslagen tijdens de verslagperiode van het rapport van de secretaris-generaal.”

Dit soort spin door de VN heeft geleid tot beschuldigingen dat het “een actieve enabler is van de schending van de rechten van Israëli’s en Palestijnen: de fundamentele rechten op leven en veiligheid van de persoon van de Israëlische slachtoffers van Palestijnse kinderen die zich bezighouden met terrorisme, en de rechten van Palestijnse kinderen om niet te worden gerekruteerd of in dienst te zijn van terrorisme”, aldus het rapport.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Adam Kredo “Palestinian Child Terrorists Become New Face of Terror Against Israel – Children as young as 8 turned into bombers, shooters, stabbers” van 6 september 2018 op de site van The Washington Free Beacon

♦ het rapport van de VNChildren and armed conflict – Report of the Secretary-General (A/72/865–S/2018/465) [EN/AR]” van 16 mei 2018

♦ het rapport (PDF-file) “A Society Not Ready for Statehood: Palestinian Children Who Kill and Their Adult Enablers” van 6 september 2018 op de site van Human Rights Voices

♦ naar een artikelUN schools use Western taxpayers’ money to teach Palestinian children to hate Jews” van 29 september 2017 op de site Christians United for Israel

♦ het rapport (PDF-file) van Dr. Arnon Groiss en Dr. Ronni Shaked “Schoolbooks of the Palestinian Authority (PA): The Attitude to the Jews, to Israel and to Peace” van september 2017 op de site van The Simon Wiesenthal Center

♦ het dossier PMWPromoting violence for children – Children as combatants” op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

2 gedachtes over “Palestijnen gebruiken steeds meer kinderen in om terreuraanslagen te plegen tegen Israël

 1. is dat niet schandalig en dan hoor je niets van de EU, ze hebben trouwens tijdens een stemming een procedure opgestart om het stemrecht van Hongarije op te schorten , maar over de palestijnen en inzet van kinderen, neen daar hoor je niet van !!

  Liked by 1 persoon

 2. Waar zijn onze EU beleidsmakers met hun beroemde Europeese normen & waarden?

  Waar is CNN, BBC, NYT, VRT, NOS etc.etc.etc.

  Een palestijns kind/terrorist dat omkomt door Israelische kogels is Breaking News, maar hoe dat kind i.p.v. op school te zitten een terrorist is geworden wordt in de doofpot gestopt.

  (alhoewel je op een door UNWRA gesponserde school je ook tot terrorist vormt)

  Inderdaad Willie, Hongarije wordt geofferd door de EU voor het beschermen van zijn burgers tegen de Islamisatie van hun land en Orban leek ook niet erg onder de indruk.

  Europa is de weg totaal kwijt.

  Like

Reacties zijn gesloten.