De UNRWA geeft toe dat ze geen idee hebben hoeveel Palestijnse ‘vluchtelingen’ er nog in leven zijn

De UNRWA, het hulpagentschap voor Palestijnen van de Verenigde Naties, geeft stiekem toe dat het niet bijhoudt hoeveel Palestijnse ‘vluchtelingen’ er mogelijk zijn overleden. Ik vond deze voetnoot begraven in het UNRWA-document en het achtergronddocument van de Jeugd op de UNRWA-site:

“De analyse in deze sectie is gebaseerd op de registratiegegevens van UNRWA, die eigenlijk de feitelijke vluchtelingenpopulatie op elk gebied overschatten. Registratie bij UNRWA is een vrijwillig proces. Personen die naar het buitenland verhuizen, permanent of tijdelijk, kunnen eveneens geregistreerd zijn. Verder zijn sterfgevallen vaak te laag gerapporteerd, evenals de aantallen onder de vijf.”

Het Jaarlijks rapport van het Departement voor Gezondheid van 2010 luidt iets explicieter over het waarom de UNRWA geen idee heeft hoeveel van de mensen die het volgt mogelijk zijn overleden:

“De demografische piramides zijn moeilijk te analyseren vanwege bekende verstoringen die verband houden met een vertraging in de registratie van pasgeborenen, wat leidt tot een kleinere 0 tot 4 leeftijdsgroepschatting en het ontbreken van een verplicht meldingssysteem voor sterfgevallen in het Agentschap dat leidt tot een mogelijke overschatting van de 60-plussers.”

Aan de bovenkant van deze pagina staan ​​de piramides waar ze het over hebben. Merk op hoeveel de 60-plusserspopulatie tussen 1992 en 2010 is toegenomen als percentage van de bevolking, hoewel het geboortecijfer zo hoog was.

Het enige wat dit kan verklaren is dat Palestijnse ontvangers van UNRWA-hulp, zoals hun ouders en grootouders, de sterfgevallen van familieleden niet melden omdat ze op deze manier meer gratis spullen krijgen.

UNRWA, dat beweert een efficiënt agentschap te zijn dat helemaal geen internationale fondsen verspilt, heeft op de een of andere manier meer dan 70 jaar geweigerd om acties uit te voeren om daadwerkelijk het aantal daadwerkelijke mensen onder zijn hoede te houden. In feite noteert het agentschap in elk jaarlijks gezondheidsrapport dat ‘sterfgevallen mogelijk te laag gerapporteerd zijn’.

UNRWA weet dit – en doet er niets aan. Want hoe meer mensen het kan claimen als ‘vluchtelingen’, hoe meer geld het van de internationale gemeenschap kan eisen.

door EoZ


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “.@UNRWA quietly admits that it doesn’t keep track of how many “refugees” die” van 27 augustus 2018 op de site van Elder Of Ziyon

4 gedachtes over “De UNRWA geeft toe dat ze geen idee hebben hoeveel Palestijnse ‘vluchtelingen’ er nog in leven zijn

  1. Dat kan wel kloppen en is een waarheid, want ze houden zich bezig met ondersteuning van Hamas en niet met vluchtelingen……..het is een verkapte vluchtelingen organisatie…!

    Like

Reacties zijn gesloten.