Meotti: ‘Ik wil niet leven in een Europa waar de Joden moeten vluchten’

In Frankrijk vindt er een islamitische anti-Joodse etnische zuivering plaats. Zelfs de New York Times heeft dat opgemerkt en wijdde een heel artikel aan het onderwerp. In Aulnay-sous-Bois blijven er nog 100 Joodse gezinnen over van de 600 die er in 2000 bestonden. In Le Blanc-Mesnil daalden de joden van 300 gezinnen naar 100.

In Clichy-sous-Bois blijven er 80 families over van de 400 die er woonden. In La Courneuve, van 300 tot 80. Ouriel Elbilia, een rabbijn, zegt dat zijn broer in Clichy nu niet meer officieert bij de religieuze diensten in de synagoge, omdat er geen enkele Jood overblijft. 50.000 Franse Joden vertrokken van 2000 tot vandaag naar Israël.

“In de afgelopen 20 jaar zijn hele gemeenschappen verhuisd”, zegt Ariel Goldmann, die leiding geeft aan het Joodse bureau voor sociale dienstverlening in Frankrijk. “Deze plaatsen lopen leeg”. Waar zijn de professionele antiracisten? Waar zijn de Europeanen? Of is anti-racisme in Europa van toepassing op iedereen behalve op de Joden, de oudste en belangrijkste minderheid van ons arme, op drift geraakte continent?

In Le Havre, Frankrijk, vond een nieuwe aanval op een synagoge plaats met “nee tegen de Zionisten, nee tegen Israël”, leuzen op het gebouw gespoten, Palestijnse vlaggen en zelfs kogelgaten die zich in de brievenbus nestelden. Franse schaamte kent geen einde.

We hebben uit het Midden-Oosten, hier in ons eens zo mooie Europa, de antisemitische islamitische haat geïmporteerd, waardoor een supremacistische en een agressieve tegenmaatschappij in onze eigen samenleving groeit. En nu betalen we daar de gevolgen van, nadat onze elites dit slijm van geweld gestreeld en gemolken hebben.

Ondertussen blijven onze kranten zwijgen en negeren wat een van de grootste verhalen van onze tijd is, het nieuwe Franse antisemitisme. De islamisten die een kerk in Rouen aanvielen, en pater Hamel aan het voeteneind van het altaar afslachtten, zijn dezelfde die de synagogen, huizen en scholen van de Joden aanvallen en doden (al 13 slachtoffers).

Hetzelfde Europa, schaamteloos zwijgend over zijn eigen interne antisemitisme, zwijgt wanneer Hamas raketten afvuurt naar de synagogen en de huizen in het zuiden van Israël. Israël is het enige, ik herhaal het enige land in de wereld waarvan de geografische kaart is onderverdeeld in sectoren waarvan de demarcaties de tijd zijn die wordt berekend om een ​​schuilplaats te vinden voor een raket.

Wanneer de sirene klinkt, hebben Ashkelon-bewoners 30 seconden om een ​​veilige kamer te vinden. Beersjeba heeft een minuutje. Voor inwoners van Eshkol is 15 seconden de maximale tijd. 10 seconden, misschien minder, is een meer nauwkeurige schatting. In Kerem Shalom, is het waarschijnlijk al te laat wanneer je het alarm hebt gehoord. In Nahal Oz, als de luchtafweergeluiden klinken, heb je 7 seconden om een ​​schuilplaats te bereiken.

Joden die hun eigen huizen in Frankrijk ontvluchten. Joden schuilend in hun eigen huizen in Israël. Dat is het verhaal van hedendaags antisemitisme.

door Giulio Meotti


Bronnen:

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “I do not want to live in a Europe where Jews flee – Where are the professional antiracists? Where are the Europeanists? Or maybe anti-racism in Europe applies to everyone except for the Jews, the oldest and most important minority of our poor, adrift continent?” van 11 augustus 2018 op de site van Arutz Sheva

11 gedachtes over “Meotti: ‘Ik wil niet leven in een Europa waar de Joden moeten vluchten’

 1. De UNRWA is een zeer grote stoute organisatie en USA President D.Trump heeft al aangegeven dat deze organisatie een angel is in Gaza die snel moet worden opgedoekt. De Franse Joden zijn overwegend naar Israël geëmigreerd omdat bescherming in Frankrijk zeer nalatig is tot heden. Macron heeft nu wel de grenzen met Spanje gesloten voor de Afrikaanse infasie maar de hoeveelheid Afrikaanse gelukzoekers binnen de Franse grenzen is reeds giga. Teveel belanghebbenden binnen de importkliek zullen de hakken in het zand zetten en zeker hun banen veilig willen stellen ongeacht hoe de rest van de bevolking hierover denkt.

  Like

  1. Grappig dat je dat zegt ruud ! veel joodse Nederlanders zijn aan het inpakken ! huis en bedrijf verkopen of baan opzeggen ! NL zinkt door rifratten en kebab-tokkies !! NLers moeten straks verplicht inter/intel/kamewattes met woestijners !!
   gaat errug leuk worden volgens rutten !! bijdewee , joden stemmen PVV

   Geliked door 1 persoon

 2. Beste meneer of mevrouw het is niet grappig. Het is om te huilen
  Er is een mevrouw en die is verbonden aan een joodse instelling
  Volgens mij heet zij Esther Ligtvoet. Zij is de grootste tegenstander van mijn partij de PVV. Zij verraad haar eigen volk.Een huichelaar van het zuiverste water.

  Like

 3. Door de eeuwen heen is er altijd al antisemitisme geweest. Antisemitisme is niet alleen erg voor de slachtoffers, de Joden, maar het is ook verwoestend voor de gehele samenleving. Het feit alleen al, dat de nieuwsmedia niet melden dat er meer dan 180 raketten op de burgerbevolking van Israël werden afgevuurd, maar men wel meldt dat er een zwangere vrouw en haar dochtertje bij een bombardement op terreurdoelen in Gaza omkwamen zegt al boekdelen. Men kon het nog met moeite de strot uitkrijgen, dat het bombardement een reactie was op raketbeschietingen, maar natuurlijk werd het aantal dan weer niet genoemd. Europa is verloren, de Joden zijn de spreekwoordelijke kanarie in de mijn.

  Geliked door 1 persoon

  1. @AEO. “Islam en de pest hebben een ding gemeen. Overal waar ze verschijnen, vallen slachtoffers.”.
   In onze tijd Jodenhaat door moslims (98% van de Jodenhaat) staat niet op zichzelf. De mensen die tegenwoordig Joden haten, haten iedereen die hen “Capo dit tutti Capi” Allah (maffiabaas) niet respecteren. Moslims zijn met de plan bezig om alle “Ongelovigen” in Frankrijk en Europa te verdelgen. Zij willen een kalifaat bouwen dat begin aan de rand van de noordpool en eindigt bij de straat van Gibraltar. Maar de moslims staan er niet alleen voor. Zij krijgen hulp van de EU die ondergeschikt is aan de NWO/Bilderberg jongens. In de jaren ’30 hadden de voorgangers van de NWO (New World Order) massieve hulp aangeboden aan Adolf Hitler. Ze wisten van het bestaan van concentratiekampen zoals Dachau, Oranienburg of Sachsenhausen, maar dat kon ze geen barst schelen. Het doel van hen steun was: Hitler als een nuttige idioot te gebruiken tegen het Bolsjewisme. In onze tijd denken de NWO/Bilderbergers, via de EU, hetzelfde te bereiken met de moslims. Nu is hen doel: het uitvoeren van de Kalergi-Plan; de Europese bevolking te gebruiken in een fokprogramma waarin de autochtone Europeanen zouden worden vervangen door hybriden die half blank en half bruin zijn; via kruising met volkeren uit de Derde Wereld (niet de intelligentste wel te verstaan). . De Nieuwe Europeanen moeten sommige eigenschappen behouden van de Oude Europeanen zoals Duitse technische vaardigheid, punctualiteit en accuratesse. Anderen zouden de verfijnde kunstzinnige en creatieve eigenschappen van de Italianen of Fransen hebben. MAAR zij zouden beschikken op veel lager intelligentievermogen. Zij moeten naar beneden zakken van IQ 101 naar niet meer dan 84 (gemiddeld IQ Moccro). De Kalergi-plan is voor de EU/NWO/Bilderberg heel belangrijk. Daar zijn al miljarden in geïnvesteerd.
   Daarom wordt NOOIT kritiek op de Palestijnen geuit. Ze hebben de hulp van landen zoals Qatar en andere Emiraten nodig, om het plan te realiseren. Alles wordt onderworpen aan dit plan. Kijk maar naar de huidige advertenties op de TV. In de meeste spotjes ziet men een blonde vrouw die het doet met een grote gespierde neger. In reclames waar een gezin voorkomt, ziet men weer een blanke vrouw met een vent die eruit ziet als een ISIS model: met Arabische kop en baard. De kinderen zitten qua uiterlijk er tussen in. Waarom wordt dat gedaan? Om de huwelijken en relaties tussen de rassen te bevorderen. De exotische man moet de attractieve sexy man voor vrouwen voorstellen. Daarom wordt ook in de EU niet in gegrepen als “asylzoekers of vluchtelingen” verkrachten vrouwen, meisjes of zelfs kinderen. DAT IS GOED VOOR DE UITVOERING VAN DE GROTE PLAN.
   Waarom is de Kalergi-plan zo belangrijk? Omdat de NWO-gasten weten dat de Europeanen vele malen intelligenter zijn dan de Amerikanen. Dat is voor hen gevaarlijk. De Kalergi-producten zouden beter als loonslaven worden gebruikt dan de autochtone Europeanen. Domme mensen zijn makkelijker in de hand te houden.

   De Joden zijn in dit opzicht voor de EU/NWO/Bilderberg niet interessant. Als ze niet tussen moslims willen wonen, dan moeten ze maar oprotten.

   Like

 4. de “perceptie-managers” van de Nederlandse Propaganda Omroep en de mainstreem media worden bijzonder goed geinstrueerd door de haagse machthebbers !! de werkelijkheid leert men kennen door sites van arutz sheva , haaretz en meneer brabosh ; spelletjes-shows zijn toch leuker voor het plebs hoort men op het binnenhof !!

  Like

 5. @Thomasson,

  Wat dacht je van het verraderlijke verdrag van Straatsburg in 1975? Past ook precies in het plaatje.

  @newbie-neber,

  Ook een interessante zender is i24News uit Yaffo. Dit nieuwskanaal zendt 24 uur per dag uit in het Engels via de satelliet. Maar is ook via een livestream op het internet te volgen, maar dan moet je wel een account aanmaken.
  Verder zijn de regelmatige updates over de situatie in en rondom Israel van Amir Tsarfati bijzonder interessant. Deze zijn via Youtube te zien, maar er is ook een app beschikbaar, getiteld BEHOLD ISRAEL.
  Zeer de moeite van het bekijken waard voor degenen die meer informatie willen hebben, die door onze nieuwsmedia, of laat ik beter zeggen propagandamedia, verzwegen wordt.

  Like

 6. @AEO. In 1975 zaten wij nog in de fase waarin de Sovjets waren bezig met de controlefase van de massa-hersenspoelingsprogramma die door de KGB wetenschappers was ontwikkeld in de jaren ’50 en ’60 en gebaseerd op de ideeen van de Frankfurter Schule. Zie wat de ex KGB agent zegt in de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=QJ2fMeer5Mw
  Later hebben de NWO/Bilderberg jongens het programma te gebruiken voor hen eigen doeleinden. De meeste NWO-leden zijn Amerikanen. Zij besloten via linkse ideologie de plaats van de Sovjet Frankfurter Schule ideologie te vervangen door de Kalergi-Plan De Amerikanen zijn minder goed in het plannen van tactieken. Hen plan begint nu al in diggelen te vallen. Jammer dat de volledige val zal worden gepaard met een Burgeroorlog. Wij gaan voor hen Shit zwaar betalen.

  Like

Reacties zijn gesloten.