Kindermisbruik in de ‘Palestijnse’ gebieden begint in de zomerkampen van Hamas

“We kunnen de Arabieren vergeven dat ze onze kinderen hebben gedood. We kunnen het hun niet vergeven dat ze ons dwongen hun kinderen te vermoorden. We zullen alleen vrede hebben met de Arabieren als ze meer van hun kinderen houden dan van ons.” [voormalig premier van Israël Golda Meir in 1973]

Kinderen naar het zomerkamp sturen om hen op te leiden om terroristen te worden en Joden te vermoorden in plaats van plezier te hebben en te genieten van hun jeugd is kindermishandeling.

Dit is echt hoe het eraan toegaat. De beelden in de video onderaan zijn echt. Kinderen in Gaza gaan naar de zomerkampen van Hamas om te leren op Joden te jagen en af te slachten. Dit is verschrikkelijk op zoveel verschillende vlakken.

Eerst en vooral richten ze zich op het doden, doden en nog meer doden. Ten tweede trainen ze kinderen om te doden. Kinderen! Ten derde worden deze kinderen verstoken van een normale jeugd.

Normale kinderen groeien op en leren hoe ze gelukkige kinderen kunnen zijn en leren van het leven te genieten. Deze kinderen leren zich te concentreren op de dood, moord en een nep geloof in ‘martelaarschap’ via moord op onschuldige Joden. Nogmaals, dit zijn kinderen. Geen 18-jarigen die een opleiding volgen in het leger. Kinderen!

Nee, er is niet zoiets als een historisch volk dat ‘Palestijnen’ wordt genoemd. We zijn het oneens met de officiële Israëlische instellingen die deze term gebruiken en we kunnen niet wachten totdat het officiële Israël ook stopt met het gebruik van deze valse term.

Voor de staat Israël werd heropgericht noemde iedereen de Joden, christenen en moslims ‘Palestijnen’ als zij in het Heilige Land woonden. Het is de naam van een geografisch gebied dat de Romeinen hebben gecreëerd om de historische naam ‘Judea’ te vervangen.

Joden die werden geboren in het Britse mandaat van Palestina hadden paspoorten met daarop ‘Palestijnse Joden’. Er bestaat NIET zoiets als een historisch Arabisch / Moslim volk dat ‘Palestijnen’ wordt genoemd met nationale rechten op dit land. Dat is een mythe.

Zomerkampen van Hamas vergiftigen de geesten
van jonge Palestijnen met haat en geweld


Bronnen:

♦ naar een artikel van Avi Abelow “The child abuse taking place in Hamas summer camps” van 8 augustus 2018 en een artikelWATCH: Hamas Summer Camps Poison Young Palestinians’ Minds” van 5 augustus 2018 en een artikel “‘Not a Summer Camp, but System of Brainwashing,’ IDF Says of Hamas’ Summer Terror Camps” van 19 juli 2018 op de site van Israel Unwired

♦ naar een artikelHamas announced the opening of summer camps for children and adolescents in the Gaza Strip” van 19 juli 2018 op de site van The Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center

♦ naar een artikelIn pictures: Hamas run Palestinian youth military summer camp in Gaza” en een artikelYoung Palestinians graduate from Hamas summer camp, in pictures” van 4 augustus 2018 op de site van The Telegraph

2 gedachtes over “Kindermisbruik in de ‘Palestijnse’ gebieden begint in de zomerkampen van Hamas

  1. En het Westen zwijgt en stuurt geld.

    Voor UNWRA en het recht deze jongeren voor het leven te vergiftigen omdat zij anders geen baan meer hebben.

    Like

Reacties zijn gesloten.