Rechter in Gaza op Hamas TV: ‘Jihad in Palestina is individuele plicht van elke moslim’

Plaatje hierboven: Gaza, 22 juli 2018. Op Hamas TV verheerlijkt Gaza-rechter Omar Nofal de zes deugden van het martelaarschap, zeggende: ‘Jihad in Palestina is een individuele plicht voor alle moslims’ [beeldbron: JNS]

Wie wil weten waarom zoveel Palestijnse jonge mannen zich in blinde waanzin op het Veiligheidshekken storten dat Gaza scheidt van Israël, in een ultieme poging om een verdwaalde Jood te grijpen en hem ter plekke “het hart uit te rukken en zijn lever op te vreten” (dixit Hamasleider Yahiya Sinwar), op gevaar af om meteen door een Israëlische scherpschutter te worden geneutraliseerd, moet maar eens luisteren naar de Palestijnse ‘ethiek en moraal’ die hen haast dagelijks wordt ingepeperd door hun opvoeders, imams en leiders.

Pure religieuze achterlijke waanzin zegt u? Maar niet voor hen! Voor klinkt het als muziek in de oren en als de mooiste poëzie ter wereld.

Geïnterviewd door de tv-zender Al-Aqsa van Hamas, prees Sjeik Omar Nofal, een rechter aan het Hof van de Shari’a in Gaza Stad, de zes deugden van het martelaarschap en vroeg: “Hoe kan iemand zich vastklampen aan deze wereld nadat hij over al deze grote beloningen heeft gehoord?” zei Nofal en voegde eraan toe dat Jihad “een individuele plicht is die op de hele natie rust”.

Het interview met deze Gazaanse rechter werd op 22 juli 2018 uitgezonden op Hamas’ Al Aqsa TV, te volgen via de satelliet over de hele wereld.

Rechter sjeik Omar Nofal:

“De martelaar krijgt zes beloningen. Eerst wordt hij vrijgesproken vanaf de eerste druppel van zijn bloed vloeit. Op het moment dat het bloed van de martelaar vergoten wordt, zijn al zijn zonden door Allah vergeven. Wanneer hij wordt gemarteld, ziet hij zijn zetel in het paradijs, en hij is gekleed in de kleding van het geloof. Hij is een unieke en speciale persoon, anders dan de rest van het volk, door de genade van Allah.

Daarnaast is hij getrouwd met 72 maagden van het Paradijs. Dit betekent dat hij in het paradijs enkele dingen krijgt die hij in het leven wenste, maar deze werden dusdanig uitvergroot dat de menselijke geest het niet kan bevatten. Bovendien wordt hij met de kroon van eer gekroond. De kralen of de schakels in de erekroon zijn beter dan de hele wereld en alles wat erin zit. De martelaar kan instaan ​​voor 70 van zijn familieleden. De martelaar kan tussenbeide komen namens zijn hele familie.

Hoe kan iemand zich vastklampen aan deze wereld nadat hij over al deze geweldige beloningen heeft gehoord? Je kunt zien dat onze jonge mensen het leven in deze wereld hebben afgezworen en zich haasten [om martelaren te worden]. Dit is een van de geheimen achter het feit dat het Palestijnse volk zegevierend is opgekomen in alle veldslagen. Je kunt dat zien dat wanneer de raketten regenen, onze jonge mensen naar het martelaarschap marcheren.

Aan de andere kant, van zodra onze vijanden de sirenes horen … Ik heb het over sirenes en zelfs ballonnen, niet over raketten. Als ze de sirenes horen, gooien alle [Zionisten] – de politie, de burgerbescherming en de soldaten – zichzelf [uit angst] op de grond of krijgen een paniekaanval.

Het hoogste niveau van martelaarschap is wanneer een persoon zijn bedoelingen zuiver houdt, op weg is om voor Allah te strijden, zijn leven en bezit opoffert, en wordt gedood terwijl hij het gevecht aangaat, niet terwijl hij zich terugtrekt. Dit is het hoogste niveau van martelaarschap omwille van Allah. Met betrekking tot de situatie in Palestina zeg ik dat Jihad een individuele plicht is die op het hele volk rust. Niemand mag deze jihad verloochenen.”

Intussen zijn er in het Palestijnse walhalla van Hamas, door de grote toestroom van ‘martelaren’, serieuze problemen opgedoken met de toelevering van maagden. “Hallo meneer? Het is hier een echte heksenketel geworden. De mannen beginnen te morren. We hebben dringend een verse voorraad hoeren frisse jonge maagden nodig. Zo kan het echt niet verder… Hullup!” [beeldbron: cartoon van de Israëlische tekenaar Ronny Gordon op de site van Arutz Sheva]


Bronnen:

♦ naar een artikelGaza judge on Hamas TV: Jihad in Palestine is an individual duty incumbent on all Muslims” van 9 augustus 2018 op de site van The Jewish News Syndicate

♦ naar een artikel clip en transcriptieOn Hamas TV, Gaza Judge Omar Nofal Extolls the Six Virtues of Martyrdom, Says: Jihad in Palestine Is an Individual Duty Incumbent upon All Muslims” van 22 juli 2018 op de site van MEMRI.org

2 gedachtes over “Rechter in Gaza op Hamas TV: ‘Jihad in Palestina is individuele plicht van elke moslim’

  1. Hebben die domme moslims nog steeds niet begrepen dat Allah de god van Israel is, en niet van de islam,
    Want ze zeggen altijd als Allah wil, maar Allah wil niet!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.