Petitie aan VN om Hamas te veroordelen voor Eco-terreur haalt duizenden handtekeningen

Een petitie waarin de Verenigde Naties worden opgeroepen om Hamas en andere terreurgroepen in de Gazastrook te veroordelen vanwege de terreurcampagne die zij de afgelopen maanden tegen Israël hebben gevoerd, heeft duizenden handtekeningen gekregen.

Gazaanse terroristen “hebben duizenden banden verbrand en honderden vliegende brandbommen naar Israëlisch grondgebied gelanceerd”, leest de petitie op Change.org – geschreven door het World Jewish Congress (WJC).

“Het gecombineerde effect van deze gruwelijke daden heeft niet alleen geleid tot het vrijkomen van giftige materialen in het fragiele ecosysteem, maar heeft ook geresulteerd in de vernietiging van meer dan 7.400 hectare land, honderden hectaren graanvelden en 2.700 hectare beschermd natuurgebied,” aldus de WJC.

De petitie – waarvoor de WJC het doel beoogt om 10.000 handtekeningen te verzamelen – doet een beroep op het VN-milieuprogramma en de uitvoerend directeur, Erik Solheim, om “alle nodige maatregelen tot hun beschikking te nemen om ervoor te zorgen dat deze illegale acties onmiddellijk stoppen”. De teller op deze petitie staat momenteel op 8.052 ondertekenaars.

Eerder deze maand eisten twee top Amerikaanse Joodse leiders wereldwijde veroordelingen van Hamas vanwege zijn daden van eco-terrorisme. Op de Conferentie van Voorzitters van Major American Jewish Organizations (CoP) zeiden voorzitter Arthur Stark en Executive Vice Chairman en CEO Malcolm Hoenlein in een verklaring:

“Dit zijn terreurdaden die moeten worden veroordeeld door al diegenen die beweren te zorgen voor de vergiftiging van de atmosfeer en de vernietiging van het ecosysteem, laat staan ​​de vrede in de regio. We dringen er bij milieuorganisaties in de VS en in het buitenland op aan, evenals mensen van goede wil om mee te doen aan het veroordelen van deze daden van eco-terrorisme.”

Bekijk hieronder een video van WJC ter ondersteuning van de petitie:

Hamas vernietigt landbouwgrond, natuurreservaten en de dierenwereld …


Bronnen:

♦ Teken hier de petitie op Change.orgTell United Nations To Condemn Hamas’ Environmental War Crimes!

♦ naar een artikelPetition Urging UN to Condemn Hamas for Eco-Terrorism Gains Thousands of Signatures” van 29 juli 2018 op de site van The Algemeiner

Een gedachte over “Petitie aan VN om Hamas te veroordelen voor Eco-terreur haalt duizenden handtekeningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.