COGAT: ‘Gazanen, eis van Hamas dat ze stoppen met hun terreur!’ +video

Het hoofd van de Coördinatie- en Verbindingsadministratie in Gaza, kolonel Iyad Sarhan, sprak de inwoners van de Gazastrook toe in een post op de Arabische pagina van de Coördinatie Eenheid voor Regeringsactiviteiten in de Gebieden (COGAT).

In een video gefilmd op de terminal van de grensovergang van Kerem Shalom, benadrukte Sarhan de verantwoordelijkheid van Hamas voor het schaden van de handel in de Gazastrook.

“Wij vragen elke handelaar en elke burger die geïnteresseerd is in het bewaren van de kalmte en willen zien dat de goederen [Gaza] binnenkomen, zich wenden tot de terroristische organisatie van Hamas en eisen dat ze hun terreuractiviteiten stoppen, zoals het zenden van brandbommen aan vliegers en balonnen.”

“De zware prijs die u hiervoor betaalt, is het gevolg van het ballonnen- en vliegerterrorisme, dat wij beschouwen als terrorisme in de volledige zin van het woord en daarom zal het antwoord daarop nog meer moeilijkheden brengen,” voegde hij eraan toe.

Hij merkte op dat de realiteit in Gaza anders kan zijn. Zolang de terreur voortduurt met het lanceren van de ballonnen, zal de IDF niet werkeloos toekijken, niet zwijgen over de situatie en sterk reageren op het voortdurende sturen van brandballonnen en andere terroristische acties die de zuidelijke regio platbranden.”

Kolonel Iyad Sarhan: “Een bericht aan de Gazastrook naar de inwoners en handelaren van Gaza na het voortduren van terreur”


Bronnen:

♦ naar een artikel “‘Gazans, demand that Hamas cease its terror’” van 17 juli 2018 op de site van Arutz Sheva

2 gedachtes over “COGAT: ‘Gazanen, eis van Hamas dat ze stoppen met hun terreur!’ +video

  1. Inderdaad te inwoners van te Gaza zijn het grootste slachtoffer van deze terreurgroep, te bevolking heeft het al moeilijk genoeg, ook hierin kan en moet Israel een oplossing vinden die menselijk is !

    Like

  2. Shalom, hoe komt dat toch dat ze geen ondertiteling in het Engels van deze video maken, zelfs het Israelische kanaal op Telenet 188 verdomt het, antwoord van Telenet : we krijgen zoals het het binnen krijgen, maar wel een ondertiteling in het Hebreeuws en Russisch, dat kan allemaal volgens ILTV.. kortom: wat een shit…

    Like

Reacties zijn gesloten.