De VN benoemt ’s werelds ergste schenders van mensenrechten als leiders van commissies

Een droom aan diggelen
Eleanor Roosevelt hielp met het opmaken van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bij de Verenigde Naties. Ze hoopte dat de Verenigde Naties de mensheid zouden helpen en ze diende als een belangrijke voorstander van de Verenigde Naties.

“De VN is onze grootste hoop op vrede in de toekomst. Alleen kunnen we de vrede van de wereld niet behouden, maar in samenwerking met anderen moeten we deze veel verlangde veiligheid bereiken.”

“Ik geloofde dat de Verenigde Naties de enige hoop voor een vreedzame wereld was. Ik wist dat mijn man veel belang hechtte aan de oprichting van deze wereldorganisatie. Dus ik voelde een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Ik geloof dat ze zou huilen als ze deze video zag.

Hieronder: publieke onthoofding met het zwaard van de 31-jarige Rizana Nafeek uit Sri Lanka begin januari 2013, Saoedi-Arabië [bron en video]

Mensenrechtenschenders leiden de show
Enkele van de ergste mensenrechtendelinquenten ter wereld leiden de mensenrechtencomités en -sessies.

De Verenigde Naties, en haar organisaties, commissies, enz. staan hen toe weg te komen met hun misdaden tegen de menselijkheid en hun eigen burgers. Bovendien komen ze eruit als heiligen! Luister gewoon naar wat ze zeggen …

Syrië en Iran
Syrië: “We hebben de plicht de mensenrechten van onze landgenoten te beschermen en hen te beschermen tegen bloedbaden.” Dit is hetzelfde Syrië dat al jarenlang zijn eigen burgerbevolking afslacht!

Iran: “Wij ondersteunen multilaterisme.” Natuurlijk ‘steunt’ Iran het multilateralisme. Dat is hoe Iran de wereld stopt van het stoppen van hun kwade terreur over de hele wereld.

Iran weet dat het met zijn olie altijd op sommige wereldnaties kan rekenen om hun financiële / energiebehoeften te verkiezen boven het samenwerken met andere landen om gerechtigheid na te streven en te voorkomen dat Iran optreedt als de grootste terreurstaat ter wereld!

Noord-Korea en Turkije
Noord-Korea: “We zijn vastbesloten om dialoog en samenwerking te bevorderen.” Natuurlijk wel. Het enige wat ze willen is een dialoog zodat ze weg kunnen komen met hun afschuwelijke mensenrechtenschendingen tegen hun eigen burgers.

Turkije: “We zullen blijven samenwerken en een openhartige dialoog onderhouden.” Dit is een ander land dat haar eigen minderheidsbevolking onderdrukt. Ze houden liever vast aan ‘dialoog’ in plaats van hun onderdrukkende acties tegen hun eigen burgers te stoppen.

Voor wat?
De Verenigde Naties doen het tegenovergestelde van het handhaven van haar missie. Ze wijzen mensenrechtenschenders aan als leiders van VN-commissies. Landen die vrouwen onderwerpen zetelen thans in de raden van bestuur. Hoe onethisch is dat? Waarom beloont de VN diegenen die voorbijgaan en ingaan tegen alle aspecten van haar oprichtingsmissie?

Het doel van de VN is om vrede, gerechtigheid en sociale vooruitgang te beschermen. Wanneer de Verenigde Naties echter mensenrechtenregio’s zoals Iran, Syrië, Noord-Korea, Cuba, Saoedi-Arabië, Turkije enz. Toestaan ​​deze plek te bestieren en weg te komen met schendingen van de mensenrechten, is de organisatie waardeloos.

Mogen wij het verdienen om de oprichting te zien van een organisatie waar alleen echte democratieën inspraak hebben in internationale instellingen om de mensenrechten te beschermen. De huidige organisatie van de Verenigde Naties is gebroken en dodelijk ziek.

door Hillel Neuer – UN Watch


Teken hier de petitie: “EXPEL SAUDI ARABIA from the UN Human Rights Council” – 21,983 have signed. Let’s get to 25,000!


Bronnen:

♦ naar een artikel van Avi Abelow “The UN appoints world’s worst human rights abusers as leaders of commissions” van 4 juli 2018 op de site van Israel Unwired

8 gedachtes over “De VN benoemt ’s werelds ergste schenders van mensenrechten als leiders van commissies

  1. De VN = UN = United Nonsens is behalve een enkeling totaal van GOD los en heult met de goddeloze islam met haar 1,8 miljard misleide volgelingen(eventuele toekomstige psychopaten )met als boegbeeld de massamoordenaar en pedofiel Mohammed !!!Ik hoop en bid dat Donald Trump dit onzin-instituut Amerika uitgooit ,misschien is de beroepsmoslim Erdogan gewillig om dit onzin -instituut in Turkije te huisvesten ,dat moet “de bezopen “leiders in Europa en Brussel natuurlijk ten zeerste aanspreken !!!Shalom van Léon van Duren.

    Like

  2. THE LUNATICS ARE RUNNING THE ASYLUM !! Verenigde Naties ?? weerzinwekkend stelletje gekkies !!

    Like

  3. Heb je weer gezien hoe zat Juncker was hij kon nog niet meer op zijn benen staan, hernia in te rug was het antwoord, welnu ik heb ook een hernia in mijne rug, maar ik kan nog op mijn benen staan, Juncker en dat is geen geheim is een zware drinker van sterke drank !!

    Like

Reacties zijn gesloten.