Egyptische TV: Joden controleren de media, de economie, de banken en bezitten ook België!

De Egyptische tv-presentator en voormalig parlementslid Tawfiq Okasha maakte verschillende antisemitische toespraken op zijn show op Assema TV, waarin hij vertelde dat de Joden de wereld regeren door “de troon van de wereldeconomie en de troon der wetenschappen van de wereld” in te nemen en dat zij tevens de media controleren, volgens een plan dat door hen werd bedacht in 1774.

Tijdens twee openeevolgende uitzendingen op 12 en 13 juni 2018 beweerde Okasha dat de Joden “de Tweede Wereldoorlog hebben opgestart”, “Hitler aanspoorden om de wereld te veroveren” en zij “offerden een bende Joden op om te sterven in de crematoria van de Holocaust”.

Okasha kan er duidelijk niet genoeg van krijgen in de meer dan 8 minuten durende antisemitische videoclip jegens de Joden en Israël. Maar het wordt helemaal hilarisch wanneer de journalist vol overtuiging doorgaat met te beweren dat de Joden de bankwereld controleren, de wereldeconomie, de media, ze hebben de VS in hun macht, Rusland, Frankrijk, Duitsland, G-B, Nederland en zelfs België!

Dat zal Bart De Wever, de schaduwpremier van onze bananenrepubliek niet leuk vinden. Trouwens, iedere Belg weet al lang dat België achter de coulissen wordt gecontroleerd en bestuurd door Prins Laurent van België, de feitelijke schaduwkoning van ons land! 😉

Op 22 oktober 2012 werd Okasha veroordeeld voor het beledigen van president Mohamed Mursi en veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier maanden en een boete van $ 16,39. Okasha kreeg onmiddellijk de steun van Amnesty International en noemde het een nieuwe aanslag op “de vrijheid van meningsuiting” en merkte op dat de organisatie Okasha als een gewetensgevangene zou beschouwen als hij zou gevangen gezet worden.

Op 13 april 2015 liet Okasha zich opnieuw opmerken door de Israêlische premier Netanyahu op te roepen om Iran onmiddellijk te bombarderen. Hij zei: “Vertrouw op God en bombardeer het. We zijn met u. En als u brandstof nodig hebt voor de jets, zullen we die aan u geven.”

Bekijk hier de videobeelden op MEMRI.org


Bronnen:

♦ naar een berichtEgyptian TV host Tawfifiq Okasha: The Jews control the world economy, started World War II, sacrificing a bunch of Jews in the Holocaust” van 28 juni 2018 op de site van MEMRI.org

3 gedachtes over “Egyptische TV: Joden controleren de media, de economie, de banken en bezitten ook België!

  1. En dit bewijst maar weer dat……..

    “Idiots don’t die but multiply’ (idioten niet uitsterven maar zich vermeerderen)………..

    Ja, ook in Belgie hebben ze er last van.

    Like

  2. die meneer kan zeldzaam lallen !! dat doet mijn buurman ook na een kratje bier !! verkopen ze palm in egypte ???

    Like

Reacties zijn gesloten.