Absurde ironie: PA nam deel aan ‘Geen geld voor terrorisme’ conferentie

Het zou bijna grappig zijn als het niet zo absurd was. De Palestijnse Autoriteit, wiens leiders salarissen betalen aan gevangengenomen terrorismemoordenaars en aan families van gedode terroristen – inclusief zelfmoordterroristen – nam deel aan een conferentie in Parijs genaamd “Geen Geld voor Terrorisme”

Wafa, het officiële nieuwsagentschap van de Palestijnse Autoriteit berichtte op 26 april 2018:

“De staat Palestina nam deel aan een ministeriële conferentie tegen terrorismefinanciering, die werd gehouden in de Franse hoofdstad Parijs onder de kop No Money for Terrorism. Palestina was op de conferentie vertegenwoordigd door [PA] minister van Buitenlandse Zaken Riyad Al-Malki en hoofd van de [Palestijnse] centrale bank Azzam Al-Shawa, vergezeld door een Palestijnse delegatie.”

De PA werd uitgenodigd en opgenomen in de conferentie terwijl de PA actief en openlijk zijn geld gebruikt en ook het geld van donorlanden om terroristen te betalen, terwijl PA-leiders de veroordeling door de internationale gemeenschap negeren.

De PA betaalt maandelijks salarissen aan ongeveer 6.500 gevangengenomen terroristen, evenals maandelijkse toelagen aan de families van tienduizenden vermoorde terroristen waaraan de PA meer dan $ 350 miljoen toewees in haar gepubliceerde budget voor 2018. Ondanks internationale kritiek beloven PA-leiders om deze salarissen te blijven betalen en terreur te belonen.

Zoals bekend beschouwt Abu Mazen, nom de guerre van Fatahleider Mahmoud Abbas, zijn terroristen en moordenaars die in het holst van de nacht Joodse kinderen de keel oversnijden (herinner u bv. het bloedbad van Itamar) als ‘martelaren’ , ‘verzet – en vrijheidstrijders’ en hij wordt hierin voluit gesteund en gefinancierd door zijn linkse en of antisemitische politieke aanhang in het Westen die Abu Mazen wellicht beschouwen als een soort nieuwe Che Guevarra.

Palestijnse media Watch heeft gedocumenteerd dat de PA enorme bedragen uitgeeft aan het oprichten van monumenten voor terroristische moordenaars en het PA Ministerie van Onderwijs heeft 31 scholen genoemd naar terroristen, om maar een paar van de vele manieren te noemen waarop de PA geld uitgeeft aan terroristen om hen te vereeuwigen.

Mahmoud Abbas’ vice-voorzitter van Fatah, Mahmoud Al-Aloul, de man die wordt genoemd om Abbas te vervangen, verheerlijkt op dezelfde manier terroristische moordenaars als ‘helden’ en ‘vrijheidsstrijders’. Tijdens een evenement ter ere van de Palestijnse terreurleider Marwan Barghouti, die vijf keer levenslange gevangenisstraffen uitzit voor het plannen van moorden, benadrukte Al-Aloul de verplichting van de PA om door te gaan met het betalen van salarissen aan terroristen en zei hij over Barghouti en alle gevangenen:


Bronnen:

♦ met dank aan Tiki S. voor de hint: “De poes die moet oppassen op de melk.

♦ naar een artikel van Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik “Absurd irony: The PA at “No Money for Terrorism” conference” van 25 juni 2018 op de site van PalWatch

♦ naar een artikelDe VS stoppen hun financiële steun aan de Palestijnen vanwege de terroristen-salarissen” van 25 juni 2018 op de site van Likoed Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.