Een geschenk van de Palestijnse industrie van leugens, bedrog en misleiding

Plaatje hierboven: Palestijnse televisie: kinderen, dood de Joden! Het is niet de eerste keer dat de Palestijnse televisie de kinderen van de Palestijnse Autoriteit van kinds af aan heeft geïnspireerd om Israël te haten, door hen te leren ‘op alle Joden te schieten’ [beeldbron: Arutz Sheva]

Het verhaal van de Palestijnse baby Layla al-Ghandour, die stierf aan een genetische bloedziekte maar die door Hamas schaamteloos werd opgevoerd als een ander ‘grensslachtoffer’ van de inademing van traangas, verspreid door de IDF, is het verhaal van meer dan 100 jaar strijd tussen ons en de Arabieren van de regio: leugens versus feiten, een industrie van de dood versus een van nederzetting en constructie.

Deze cultuur van leugens moet over de hele wereld worden erkend. Yahya Sinwar, de militaire leider van Hamas in Gaza, heeft onlangs zijn ‘doctrine’ over Al-Jazeera aangekondigd: “We hebben besloten om de lichamen van onze vrouwen en kinderen te gebruiken als een dam die de ineenstorting van de Arabieren zal voorkomen.” Ja, hij geeft toe dat de heersers van Gaza er belang bij hebben om stapels dode vrouwen en kinderen te zien, die goed fotograferen in de westerse media en hen in staat stellen om het volume van hun leugentaal te verhogen in het licht van Israëlische “brutaliteit”.

Er is een diepgewortelde antisemitische basis om die leugens in sommige kringen te accepteren, vooral onder linkse progressieven, die vrijwel elk bloedsprookje tegen Joden als de enige waarheid aanvaarden. Een baby bajonetteert door de IDF is een monsterlijk geschenk voor de cultuur van de antisemitische leugen. De connotaties lopen doorheen het merg van het Europese bewustzijn – Joden doen anderen wat hen werd aangedaan.

De Arabieren van Gaza hebben niet gevraagd om ‘de blokkade te verbreken’ (wat eigenlijk een gedeeltelijke blokkade is die bedoeld is om wapensmokkel te voorkomen). Ze noemden de gebeurtenis naar wat het is: een “Mars van de Terugkeer” wat synoniem staat voor de “Vernietiging van Israël”. Niks meer en niet minder.

Gelukkig hebben ze niet de macht om dat te doen. Maar iedereen die openlijk verklaart een intentie te hebben om ons te vernietigen, moet worden tegengehouden, ook al kost het hem/haar zijn leven. Antisemitisme in de wereld voedt de zelfhaat onder ons. De “bolsjewistische, nazi, Oekraïense, fascistische benadering”, noemde Avigdor Feldman de acties van de IDF. Hij wordt beschouwd als een held in zijn eigen kringen.

Globaal liberalisme, net als zijn afdeling links Israëlisch, heeft allang rede en rationaliteit opgegeven en wordt vooral gemotiveerd door emotie. Daaraan voegen we de luie onderliggende veronderstelling toe dat de zwakkere kant altijd gelijk heeft. Het leugenverhaal over de zogenaamde moord door een baby van de hand van de IDF bereikte natuurlijk de New York Times-joden, die de leugen omarmden als meer bewijs van de gruweldaad van de vestiging van een machtige Joodse staat.

Dat is waar alle linkse groepen naar streven: het delegitimeren van het idee van een nationaal huis voor het Joodse volk. Eén leugen is gelukkig blootgelegd – maar hoeveel andere zijn dat niet?

Palestine: The House of Lies


Bronnen:

♦ naar een artikel van Dror Eydar “A gift for the industry of lies” van vrijdag 22 juni 2018 op de site van Israel Hayom

3 gedachtes over “Een geschenk van de Palestijnse industrie van leugens, bedrog en misleiding

 1. “De zwakkere kant heeft altijd gelijk”. Nee, dat heeft hij niet!

  Het word tijd dat de ‘intellectuele, progressief, liberale medemens dit eens gaat bevatten………totdat hij het kan bewijzen.

  Probleem met deze groep is dat ze veel praten, anderen arrogant beleren hoe te denken, voelen en zich te gedragen….., wat dan weer niets te maken heeft met de vrijheid van het individu en/of meningsuiting, iets dat ze zo hoog in hun vaandel hebben….., in woord maar niet in daad en niet voor anderen wat dan weer resulteert in ‘rechtmatige’ agressie & activisme van hun kant.

  De meeste Joden hebben gelukkig geleerd dat het géén voorrecht is om ‘gelijk te hebben en zwak te zijn.

  Liever gehaat & sterk is een betere optie!

  Like

 2. Tja’: de zwakkere kant heeft altijd gelijk ? anderhalf MILJARD islamitische jodenhaters ? Zwakker? een miljard europeese anti-semieten ? Zwakker?
  Europa krijgt als geschenk een invasie van” Zwakke” schooiers en profiteurs om de christelijke cultuur te verrijken! dit NA eeuwenlange vervolgingen-progroms-uitsluitingingen van “andersdenkende” !veel geluk met Europa ,maar Joden zijn prima in staat om het zonder meningen en adviezen van “Zwakkeren”op te lossen !! in Israel is terreur van” Zwakkeren” dagelijkse kost maar Europa staat nog wat te wachten !!! die “zwakkere” heeft wel een kalashnikov en een kist granaten onder zijn bed !!

  Like

Reacties zijn gesloten.