Hamas betaalde familie om te zeggen dat de IDF 8-maanden oude baby doodde met traangas

Er is wellicht niks zo hartverscheurend als een moeder die huilt om haar overleden kind of baby. Pallywood, de propagandamachine van Hamas, probeerde andermaal munt te slaan uit de dood van een 8-maanden oude meisje Layla Ghandour. Uw reguliere pers staat er weer bol van maar … het was een leugen (alweer).

Wetende welk impact een ‘dode baby’ verhaal heeft op het westerse publiek, werd er door Hamas snel een dramatisch moordverhaal uit gedistilleerd met als enige doel om de Joden en Israël te beschadigen. Een misselijkmakend verhaal. De leugenindustrie van Hamas scheert weer hoge toppen dezer dagen …

Er zijn nieuwe details opgedoken met betrekking tot de dood van de 8 maanden oude Layla Ghandour, de baby uit Gaza die volgens Arabische rapporten ongeveer een maand geleden stierf als gevolg van het inademen van traangas nabij de grens met Israël.

Een aanklacht werd op donderdag ingediend in het District Gerechtshof van Beersjeba tegen de neef van Layla, de 20-jarige Mahmoud Omar, een terrorist van de Al Aqsa Martelaren Brigades (Al Fatah), inhoudende dat hij toegaf dat zijn nichtje stierf als gevolg van een bloedziekte.

Volgens Omar stierf de broer van Layla uit dezelfde ellende. Omar vertelde dat zijn tante en haar man de media vertelden dat hun dochter stierf aan inademing van traangas omdat Hamas-leider Yahya Sinwar hun 8.000 sjekels ($ 2200) betaalde om de IDF de schuld te geven van de dood van hun baby.

Omar werd aangeklaagd voor een aantal veiligheidsdelicten, waaronder lidmaatschap van een terroristische organisatie, militaire training en terroristische activiteiten, rellen, poging tot infiltratie en terrorisme.

De aanklacht, ingediend door advocaat Yoav Kishon, toont aan dat Omar op de dag van de dood van Layla deelnam aan de ‘Terugkeer Mars’ aan de grens in het Shuja’iyya-gebied, waar ongeveer 10.000 relschoppers zich hadden verzameld en probeerde de poorten te vernietigen van de grensovergang.

Toen Omar deelnam aan de gewelddadige verstoring, belde zijn moeder hem en vertelde hem dat de dochter van haar zus Mariam was gestorven. Toen hij thuiskwam, hoorde hij dat zijn nichtje was gestorven aan een bloedziekte, blijkbaar vergelijkbaar met degene die de dood veroorzaakte van haar broertje, Salim al-Ghandour, in 2017, toen hij ongeveer zo oud was.

Op dezelfde dag dat de baby stierf, heeft het ‘gezondheidsministerie’ van Hamas (een andere naam voor Pallywood) officieel aangekondigd dat Layla was gestorven aan traangasinhalatie nadat zij en haar familie in een van de confrontatiecentra langs de grens met de Gazastrook waren aangekomen.

With a little help from my friends… in Pallywood

Bronnen:

♦ naar een artikel van David Israel “Gaza Dead Baby’s Cousin: Hamas Paid Us 8,000 Shekel to Lie” van 21 juni 2018 op de site van The Jewish Press

♦ naar een artikelHamas paid family to say IDF killed 8-month old baby with tear gas” van 21 juni 2018 op de site van The Jerusalem Post

Een gedachte over “Hamas betaalde familie om te zeggen dat de IDF 8-maanden oude baby doodde met traangas

 1. En nu komen er natuurlijk pagina grote rectificatie’s mét verontschuldiging van de leugen pers……..want ze zijn alwéér in hun hemd gezet door Pallywood.

  Of toch niet?

  De onkunde van de gemiddelde journalist met een eigen ‘ik haat Joden/Israel’ agenda wordt wel erg opvallend.

  Het hele Joseph Goebbels scenario wordt uit de kast gehaald.

  Een grote schoonmaak in medialand zou niet overbodig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.