Israël – de nooit eindigende Dreyfus Affaire (Deel 3)

De wereld is verdeeld in de machtigen en de machtelozen, de rijken en de armen, de onderdrukker en het slachtoffer, en dat is genoeg om uit te leggen hoe en waarom mensen handelen zoals ze doen. Het is niet nodig om naar de endogene factoren in een bepaalde groep of samenleving te kijken om hun gedrag te verklaren. Alle verklaringen liggen in de ruimere omgeving waardoor ze zich gedragen zoals ze doen.

Dat dit een slechte psychologie en slechte sociologie is, is niet van belang, want dat is wat deze verslaggever en al haar collega’s tot ver buiten haar netwerk en beroep leren in de klaslokalen van westerse universiteiten. Gedoceerd om dom te zijn, gaan ze de wereld in waar ze ook blind en lui worden, tevreden om te vertrouwen op deze miniatuurschets van hoe de wereld werkt in plaats van het nodige werk te doen om de feiten, uit het verleden en het heden, bloot te leggen.

Dat ze deel uitmaken van de onderdrukkende machine die ze zo graag willen aanklagen, ontgaat ze. In plaats daarvan voelen ze zich zelfvoldaan superieur aan al diegenen die ze als rednecks thuis labelen, die nog steeds het verschil kunnen zien tussen misdadigers en fatsoenlijke mensen en weten dat wanneer mensen je grens aanvallen en dreigen je land te verslaan, het tijd is om het te verdedigen met alles wat je hebt.

O ja, dezezelfde verslaggever slaagde erin om in haar stem te zeggen dat Israël een blokkade tegen Gaza handhaaft, verzwijgend om te vermelden dat Israël, in tegenstelling tot Egypte dat ook een grens met Gaza deelt, duizenden tonnen voedsel en voorraden laat passeren dagelijks in en uit Gaza. Ze vergat ook te vermelden dat Israël elektriciteit levert aan Gaza, hoewel Gaza dagelijks belooft om de Joodse staat te vernietigen. Je zou door kunnen gaan, maar het is zowel onnodig als echt hopeloos.

Sinds zijn wedergeboorte als natie is Israël onderworpen geweest aan verguizing en leugens. Dit zijn allesbehalve de laatste. En ze gaan op ad nauseam, alle feiten van het tegendeel onderdrukt of ontkend, net zoals de feiten in de Dreyfus-affaire werden onderdrukt of ontkend, waardoor Israël de hedendaagse personificatie van kapitein Dreyfus zelf werd. En zelfs meer dan het geval was met Dreyfus, heeft het geen zin om anders te redeneren.

Zoals mijn favoriete sociologische theoreticus altijd zei: mensen kunnen niet zien wat ze niet kunnen zien. Het resultaat is echter dat er niets is wat Israël kan doen of zeggen dat de geest van westerse elites zal veranderen als het gaat om hun houding ten opzichte van de Joodse staat, tenzij natuurlijk Israël ermee instemde om nationale zelfmoord te plegen.

Ongetwijfeld zullen de huidige Canadese premier en zijn tegenhangers in de Europese Unie daar de voorkeur aan geven, omdat zij de VN-agentschappen blijven financieren die de vlammen van Palestijns irredentisme aanwakkeren en de dodelijke combinatie van ideologie en terreur steunen die de Palestijnse manier van leven vormt. leven. Waarna ze natuurlijk hun oproepen voor onderzoek van Israëlische militaire acties zullen toevoegen wanneer Israël reageert op aanvallen op zijn grondgebied. Deze oproepen worden voorafgegaan door blitse uitspraken die het bestaansrecht van Israël ondersteunen, hoewel dit recht in de praktijk blijkbaar niet de plicht inhoudt om zichzelf te beschermen.

Israël kan echter een einde maken aan deze voortdurende Dreyfus-affaire door dit conflict voor eens en voor altijd uit onze nachtelijke televisieschermen te verwijderen. In plaats van de ongegronde beschuldigingen te beantwoorden dat het onevenredig veel geweld gebruikt om de genocidaal geïnspireerde aanvallen aan te pakken die zich voordoen als protesten van de Arabische moslimburen, moet Israël zijn leger sturen, eerst in Judea en Samaria en vervolgens in Gaza, de kaders van de terroristische entiteiten die tiranniek over deze gebieden regeren en deze gebieden een deel van Israël verklaren.

Neem een bladzijde weg uit Koeweits boek voor het omgaan met een bevolking die zijn vernietiging zoekt, moet Israël de levens van de Arabische moslims daar zo ellendig maken dat ze ervoor kiezen om elders te gaan wonen. Aangezien Israël op geen enkele manier een populatie van aanzienlijke omvang kan bevatten die zijn vernietiging beoogt, zou dit de meest humane en elegante oplossing voor de impasse zijn. De zogenaamde Palestijnse samenleving is zo grondig doordrenkt met bloedlust voor Joden en hun land is niet te redden. De inwoners van die maatschappij kunnen ook voorbij de verlossing zijn, maar dat is een andere vraag en die zullen mensen op tijd voor zichzelf moeten beantwoorden.

Indien Israël dat zou doen, dan zou de bijbelse profetie dat de Hebreeën vreedzaam in hun land zouden kunnen zitten zodra de Israëlieten van ouds het veroverden en de idoolaanbidders verdreven, uiteindelijk tot wasdom komen.

Dit was niet wat Herzl had voorzien, maar toen geloofde Herzl nog steeds in de liberale waarden die het Europa van zijn tijd inspireerden. Die liberale waarden zijn allesbehalve dood. De mensen die denken dat ze hen incarneren hebben alle verdediging van het liberalisme opgegeven. Ze zouden liever progressief zijn, een oorzaak in wiens naam ze ons allemaal zouden verwoesten.

Gelukkig voor hem, leefde Herzl niet om te zien hoe het liberalisme werd verraden en hoe de Joden de steilste prijs betaalden voor dat verraad. Evenmin hoeft hij te luisteren naar de manier waarop de westerse wereld Israël en de Joden heeft verraden, sommigen gaan zelfs zover dat ze beweren dat Israël niet anders is dan nazi-Duitsland, en Judea, Samaria en Gaza gaan vergelijken met concentratiekampen, die laatste smaad maar de meest schandalige in een lange en verachtelijke lijst die geen tekenen van afnemen vertoont.

Het is tijd om te erkennen wat Jabotinsky, die afvallige volgeling van Herzl die duidelijk zag wat er gedaan moest worden om de Zionistische droom al in 1920 te realiseren, lang bepleit en verstandig was, hoewel hij gelukkig ook niet lang genoeg leefde om de gruwel mee te maken van de vernietiging van Europese Joden waarvoor hij heeft gewaarschuwd.

Jabotinsky begreep dat de Arabieren en moslims het idee van een Joodse staat zo haten dat alleen overweldigende kracht het hun duidelijk zou maken dat ze alle ideeën moeten opgeven om het te vernietigen. Omdat er geen enkele manier is om een ​​disfunctionele, tirannieke en genocidale toestand aan zijn grens te tolereren op twintig kilometer afstand van zijn grote luchthaven, zijn de implicaties van Jabotinsky’s strategie duidelijk voor iedereen die nog greintje gezond verstand in zijn of haar hoofd heeft.

De mensen die overtuigd moeten worden van de waarde ervan, zijn echter niet de heidenen die Israël schade willen toewensen, maar de Joden die moeten zorgen voor het voortbestaan ​​van Israël. De Joden moeten kortom stoppen met praten over de tweestatenoplossing en hun energie inzetten om Judea, Samaria en Gaza te annexeren en de Israëlische soevereiniteit over het Beloofde Land uit te breiden. Niets minder dan dat zal Israël beschermen. Niets minder dan dat zal ervoor zorgen dat Joden niet langer worden gedood omdat ze in hun eigen land wonen.

Israël zal niet minder goed zijn, omdat het dat doet. Het zal ook niet minder democratisch zijn. Maar het zal uiteindelijk de Joodse staat van het Joodse volk zijn. En wat Herzl zag als de enige realistische oplossing voor de joodse kwestie, wanneer de Dreyfus-affaire die honderd jaar geleden op het toneel is gevallen, eindelijk zal plaatsvinden. Hiermee maakt het ook een einde aan deze oneindige Dreyfus-affaire van onze tijd, namelijk de legitimiteit van de Joodse staat zelf.

Misschien zal het ook een einde maken aan de duizendjarige schizofrenie van het Joodse volk, die kort daarna instemde met het verbond op de Sinaï begon te dansen rond het gesmolten kalf dat ze hadden vervaardigd en geprezen als de god die hen uit Egypte had gebracht. Ten slotte zullen ze zich aanmelden als een soevereine natie in hun soevereine land, en zelfs hun antisemitische vrienden zullen ermee instemmen.

door Stephen Schecter

Lees hier: Deel 1Deel 2 en Deel 3


Bronnen:

♦ naar een artikel van Stephen SchecterIsrael, the never-ending Dreyfus Affair, Part I” van 11 juni 2018 en een artikelIsrael: The never-ending Dreyfus affair, part II” van 12 juni 2018 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Israël – de nooit eindigende Dreyfus Affaire (Deel 3)

 1. Israel = Dreyfuss.
  Europeese zwakkelingen denken hiermee opnieuw weg te komen.

  Maar Israel is géén Dreyfuss.
  Europa is Dreyfuss, omdat ze zichzelf leugens blijven verkopen.

  “What doesn’t kill you makes you stronger”.
  Dát is Israel is en geen EU leugen die hiermee kan concurreren.

  Like

Reacties zijn gesloten.