Ramadan oogst: Moslimterroristen doodden honderden tijdens heiligste maand in Islam

Plaatje hierboven: Palestijnen verzamelen zich om de laatste vrijdaggebeden uit te voeren van de islamitische heilige maand Ramadan in de Aqsa-moskee in de Oude Stad van Israël’s hoofdstad Jeruzalem op 8 juni 2018 [beeldbron: AFP/Hazem Bader]

Ramadan-gebedsdiensten op de Tempelberg eindigden vredig op vrijdag, zei de politie, te midden van botsingen langsheen de grens met Gaza, waar naar verluidt vier Palestijnse demonstranten werden uitgeschakeld door Israëlische soldaten. De politie zei dat honderden agenten in de Oude Stad van Jeruzalem en het omliggende gebied werden ingezet om de 200.000 islamitische gelovigen te ontvangen die deelnamen aan het middaggebed op de heilige plaats.

Tienduizenden moslims kwamen Jeruzalem binnen vanaf de Westelijke Jordaanoever om te bidden op wat de laatste vrijdag van de Ramadan was. De menigte verspreidde zich zonder incidenten. Tijdens de heilige maand Ramadan leidt de verhoogde religieuze observantie en de sluiting van veel bedrijven, overdag soms tot verhoogde Palestijnse spanningen en botsingen met de Israëlische veiligheidsdiensten en soldaten..

Israël maakte zich verder zorgen over het uitbreken van schermutselingen op de Westelijke Jordaanoever en in Oost-Jeruzalem tijdens de vakantie te midden van de wijdverspreide Palestijnse woede over het dodelijke geweld in Gaza. Vorige maand kondigde Israël aan dat het reisbeperkingen voor Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever tijdens de Ramadan zou versoepelen, maar niet voor inwoners van de Gazastrook in het licht van de voortdurende gewelddadige protesten daar.

Religie van de Vrede
Moslimterroristen hebben tijdens het Ramadan-seizoen van dit jaar al meer dan zeshonderd mensen vermoord en het is nog niet afgelopen. Volgens een rapport van Breitbart News werden honderden mensen gedood door islamitische jihadisten tijdens de heilige islamitische maand Ramadan. Het nieuwscentrum zei dat het zijn statistieken verzamelt van de website “Religion of Peace in coördinatie met nieuws en overheidsrapporten.”

De meeste van deze incidenten zijn terreuraanslagen. Een handvol zijn eremoorden of sharia-executies. Gedurende deze periode waren er 151 islamitische aanslagen in 24 landen, waarbij 662 mensen werden gedood en 874 gewond. Het statistische rapport bevatte onder meer geweld door de Taliban, die tijdens de islamitische heilige maand meer aanslagen heeft gepleegd dan welke andere terreurgroep ook.

Aanslagen van terroristen vonden onder meer plaats in Israël, België, Saoedi-Arabië, Egypte, Rusland, Algerije, Kenia, Kameroen, Mali, Somalië, Mozambique, Niger, Nigeria, Irak, Algerije, Syrië, Libië, Jemen, India, Pakistan, Thailand en Burkina Faso.

Sharia in België
Wat België betreft: volgens een peiling van HLN van 12 juni 2018 willen 2 op 3 Belgen de politieke partij “Islam” van Redouane Ahrouch verbieden. Behalve de partij Groen waarvan een meerderheid (58 procent!) vindt dat de “Islam partij moet blijven”. >PLOINK!<

De partij “Islam” haalde het nieuws omdat deze een voorstel indiende waarin mannen en vrouwen gescheiden op de bus moeten reizen en van België een islamitische staat wil maken op basis van de Koran en de islamitische wet Sharia. Naast de klassieke lijfstraffen voorzien in de Sharia (stok- en of zweepslagen) wil zijn partij ook de doodstraf herinvoeren en abortus en euthanasie bestraffen .. euh? ook met stokslagen misschien?

Volgens de laatste kiespeilingen kan de politieke partij Groen in Antwerpen een kwart van de stemmen binnenslepen en zit daarmee op een zucht verwijderd van de N-VA (en van de burgermeesterssjerp) die momenteel Antwerpen bestuurt. Volgend jaar vallen de Federale en Europese verkiezingen op 26 mei 2019, middenin de Heilige Vastenmaand Ramadan (5 mei/4 juni 2019). Zullen we maar alvast onze broeksriem aanhalen?


Bronnen:

♦ naar een artikelRamadan prayers in Jerusalem end peacefully, in stark contrast to Gaza violence” van 9 juni 2018 op de site van The Times of Israel

♦ naar een artikelList of Killings in the Name of Islam: Last 30 Days” van 12 juni 2018 op de site van The Religion of Peace

♦ naar een artikel van Hana Levi Julian “Ramadan Scorecard: Muslim Terrorists Kill Hundreds During Holiest Month in Islam” van 12 juni 2018 op de site van The Jewish Press

♦ naar een artikelArabs riot in Ramallah, demand action over deteriorating situation in Gaza” van 10 juni 2018 en een artikel van Elad Benari “U.S. asks UN to condemn Hamas over Gaza violence” van 13 juni 2018 op de site van Arutz Sheva

 

3 gedachtes over “Ramadan oogst: Moslimterroristen doodden honderden tijdens heiligste maand in Islam

 1. Je het was weer een goede oogst bij de Religie der Vrede.

  Over dat Groen de Islam partij niet wil verbieden en naivelingen nog stééds op deze partij blijven stemmen is er maar een antwoord mogelijk……………eigen schuld dikke bult.

  Europa is sowieso al verloren. De Moslims & Gutmenschen hebben gewonnen.

  Moslims krijgen veel kinderen en de gemiddelde Europeaan niet en dus is over max. 10 jaar de boel beslecht en het probleem opgelost.

  Praten helpt niet meer!

  Like

 2. groen de partij dan is een waar vergif, deze transhumanisten zijn ook verantwoordelijk voor de migratiegolf omdat ze hopen dat de migranten op hun partij kiezen, voor de gewone Belg komen ze totaal niet op en dat is voor die onnozelaars als Caritas het gefrustreerde katholiek front !!

  Like

 3. De moslims hebben inderdaad al gewonnen beste shapira wat ze nu nog moeten doen is heersen! En de Belg ? Die slaapt rustig door en van de linkse VRT moeten we niets verwachten!

  Like

Reacties zijn gesloten.