Gazaanse Palestijnen: ‘Verbrandt de Joden! Verbrandt ze allemaal!”

Plaatje hierboven: Gaza, 20 april 2018. Een kraampje waar vliegers en brandbommen worden uitgestald op de weide aan het veiligheidshekken van Gaza met Israël [beeldbron: Al Wattan]

De Palestijnen, die de afgelopen weken brandende vliegers vanuit de Gazastrook naar Israël hebben gestuurd, zeggen dat het hun echte doel is om ‘de Joden te verbranden’ en Israël te vernietigen. Ze zien de vliegers als een nieuw wapen om hun doel te bereiken. Ze zijn teleurgesteld, zeggen ze, dat nog geen enkele Jood gewond is geraakt als gevolg van de branden die werden veroorzaakt door de brandende vliegers.

De vliegers hebben tientallen branden in Israëlische velden en bossen naast de grens met de Gazastrook aangestoken, tot grote tevredenheid van de Palestijnen en hun aanhangers in de Arabische en Islamitische landen, die verschillende sociale mediaplatforms innamen om het “succes” te vieren van de Palestijnse terreurvliegers.

Er zijn twee belangrijke factoren die de internationale gemeenschap moet opmerken met betrekking tot de brandbom vliegers die de Palestijnen vanuit de Gazastrook naar Israël sturen. Ten eerste: degenen die de vliegers lanceren, maken duidelijk dat hun uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk Joden te vermoorden en de vernietiging van Israël tot stand te brengen. Ten tweede: de Palestijnen zien alle Joden die in Israël wonen als ‘kolonisten’.

De Palestijnen vertellen ons nu ook dat de terreurvliegers die ze naar Israël sturen in overeenstemming zijn met wat de koran Moslims oplegt in de strijd tegen de ‘ongelovigen’. Ze zien blijkbaar de brandbom vliegers als onderdeel van de jihad (heilige oorlog) tegen de vijanden van Allah en de islam. “We willen Israël in brand steken, zodat de Joden worden verbrand of gedwongen om hun land te verlaten”, zei een terrorist met de naam Abu Al-Majd.

De jihad van de Palestijnen tegen Israël is dezelfde jihad als die van ISIS, de Moslimbroederschap en andere islamitische jihadistische groepen ook hebben gevoerd tegen de ‘ongelovigen’ en ‘vijanden van de islam’ in de VS, de EU en andere niet-moslimlanden. We zijn getuige van een goed georganiseerde terreurcampagne door terroristen en activisten van Hamas en andere Palestijnse groepen in de Gazastrook.

De brandende vliegers die vanuit de Gazastrook vliegen, zijn een andere oorlogsmisdaad, een andere fase van de jihad die door Palestijnen en hun Arabische en Moslimbroeders op twee fronten tegen Israël en Joden werd gelanceerd. Terwijl de Palestijnen in de Gazastrook proberen heel Israël in brand te steken, blijven de Palestijnse Autoriteit en haar president, Mahmoud Abbas, een ander type oorlog voeren tegen Israël: die in internationale fora om Israël te delegitimeren en Joden te demoniseren.

Lees hier het volledige artikel van Bassam Tawil op de site van The Gatestone Institute


Plaatjes hieronder: Israëlische brandweerlieden trachten de branden te blussen die door de Gazaanse Palestijnen werden gesticht door vliegers  met daaraan brandbommen (al dan niet ‘versierd’ met swastika’s en andere nazi-symbolen) over het hekken richting Israël te vliegeren …