Video: Hamas repliceert leugens van Roger Waters over vermeende vredevolle protesten in Gaza

Israëlbasher en boegbeeld van de BDS beweging Roger Waters (ex-Pink Floyd), hierboven in neonazi-decor en dito outfit tijdens een van zijn concerten, krijgt lik op stuk van Hamas en aanhang voor zijn laatste leugens omtrent de ‘Terugkeer Marsen’.

Want geef toe, nagenoeg elk woord dat uit zijn mond komt is een zoveelste leugen, weggejat uit het draaiboek van Pallywood aka de propagandamachine van Hamas. Echter, deze keer kan deze notoire BDS-asshole zich niet meer redden met pure Rock’n’roll.

In deze recente video gericht aan zijn medekompanen Israëlhaters, spreekt hij over de ‘vredevolle demonstraties in Gaza langsheen de grens met Israël. Hamas zelves dient hem van repliek. Daar heeft deze zingende leugenaar niet van terug.


Bronnen:

♦ naar een bericht van Aussie Dave “WATCH: Ripping Roger Waters for His Latest Gaza ‘March of Return’ Lie” van zondag 3 juni 2018 op de site van Israellycool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.