Palestijnen liegen (altijd) weer: Israëlische ‘soldate’ zou Gazaanse verpleegster hebben gedood

Een voormalige IDF-soldaat die al jaren niet meer heeft gediend, ontvangt nu honderden doodsbedreigingen van Hamas aanhangers van de terreur, nadat een oude foto van haar in uniform (plaatje hieronder) door Hamas was gepost en ten onrechte beweerde dat ze een pro-terroristische vrouwelijke Gazaanse verpleegster had neergeschoten en gedood (met name Razan Al Najjar, plaatje hierboven) tijdens grensoverschrijdend geweld op vrijdag 1 juni 2018.

Dankzij de StandWithUs organisatie, heeft de “echte” Rebecca thans een publieke verklaring afgelegd om opheldering te geven omtrent de situatie. Hoewel, is er nog wel iemand op deze aardkloot die geïnteresseerd is in de waarheid van Israël? Overigens … “Tegen dat de waarheid zijn broek heeft aangetrokken, is de leugen al drie keer rond de aarde gevlogen …

De waarheid? Rebecca is niet eens in het leger. Ze heeft al jaren niet gediend. Nadat ze betrapt zijn met hun leugens en nepnieuws, maakt ‘Freedom for Gaza’ het heel duidelijk dat het ze niet uitmaakt dat ze betrapt werden op liegen en vals nieuws verspreiden. Op dit moment heeft Facebook ook hun account niet afgesloten.

Het is nog steeds niet duidelijk hoe Razan Al Najjar werd neergeschoten en gedood, en de IDF is bezig met een volledig onderzoek naar het incident. Wat wel duidelijk is, is dat Hamas ervoor heeft gezorgd dat de mogelijkheid dat burgers – en in het bijzonder kwetsbare vrouwen en kinderen – zouden worden gepositioneerd om hun kansen te misbruiken om als eerste te sterven aan het grensgeweld van vrijdag, zoals de terroristen maar blijven dreigingen en provocaties creëren die IDF-soldaten dwingen om het vuur te openen om de grens te beschermen.

Degene die het vuur heeft geopend en uiteindelijk Al Najjar heeft neergeschoten, is misschien wel of niet een IDF-soldaat geweest – het is nog niet duidelijk – omdat Hamas-terroristen ook toegang hadden tot vuurwapens en daar voortdurend over liegen. Ongeacht wie het echter was, één ding is zeker: het was niet Rebecca, omdat Rebecca niet (meer) in het leger is. Hierna volgt een afschrift van haar opmerkingen:

“Ik ben Rebecca, het meisje van de Facebook-foto dat viraal ging, en ik moet je iets vertellen. De Facebookpagina van Freedom for Gaza is een pagina die wordt gebruikt om leugens en haat over Israël te verspreiden. Op hun pagina verwijzen ze naar islamitische Jihad-raketten die op onschuldige Israëli’s zijn afgevuurd als “goedemorgen”, en zij noemden de Amerikaanse ambassadeur bij de VN een b-tch. Het enige wat ze doen is proberen terreur te verheerlijken.

Ze plaatsten ook een foto waarop ik zei dat ik een IDF-soldaat was die een Gazaan heeft gedood, en dit heeft geleid tot honderden haatboodschappen en doodsbedreigingen aan mijn leven en aan het leven van mijn vrienden. De waarheid is dat ik een opvoeder ben en dat ik al jaren niet in de IDF heb gediend. Als deze mensen echt om de inwoners van Gaza zouden geven, zouden ze tegen Hamas protesteren en geen leugens door mijn foto op Facebook te gebruiken.”

Hieronder de échte Rebecca


Bronnen:

♦ naar een artikel van Hana Levi Julian “Gazans Caught Lying, Post Pics of Civilian, Claim She Shot Terror-Supporting Nurse” van zondag 3 juni 2018 op de site van The Jewish Press

Een gedachte over “Palestijnen liegen (altijd) weer: Israëlische ‘soldate’ zou Gazaanse verpleegster hebben gedood

  1. Het internationale media pogrom heeft alwéér een “succes” geboekt………………alleen is geen één palestijn mee geholpen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.