Gaza raket valt voortijdig neer op eigen energiecentrale; geen electricteit meer …

Electriciteitscentrale van Gaza

Een van de raketten afgevuurd door terroristische groeperingen uit Gaza in het zuiden van Israël trof apparatuur die elektriciteit levert aan de zuidelijke Gazastrook, zegt een woordvoerder van Israel’s Electric Company. De schade verhindert de stroomtoevoer van elektriciteit naar de belegerde kustenclave.

Het elektriciteitsbedrijf zegt dat de reparaties naar verwachting enkele dagen zullen duren. Energieminister Yuval Steinitz beval het bedrijf om reparatiewerkzaamheden uit te stellen totdat de situatie wat gekalmeerd is om ‘zijn werknemers niet in gevaar te brengen’.

Twee van de drie soldaten die gewond zijn geraakt door granaatscherven van een mortieraanval bij de grens met Gaza zijn ontslagen uit het Soroka Medical Center in Beersheba, zegt een woordvoerder van het ziekenhuis. De derde militair kreeg matige wonden en blijft nog in het ziekenhuis.

De Israëlische Spoorwegen kondigt dienstonderbrekingen aan in het zuiden van Israël vanwege de aanhoudende raketten en mortiergranaten die gedurende de dag vanuit de Gazastrook worden afgevuurd. Het bedrijf zegt dat treinbestuurders de opdracht hebben gekregen om langzaam te rijden om ervoor te zorgen dat er geen granaatscherven op de sporen liggen.

Gazanen weer even in het donker, dankzij hun “vrienden” van Islamitische Jihad en Hamas

 

Een gedachte over “Gaza raket valt voortijdig neer op eigen energiecentrale; geen electricteit meer …

 1. Ja, het gaat weer prima in Gaza.

  De internationale gemeenschap maakt zich alweer klaar voor haar media pogrom dat variert van beschuldigingen over ‘overproportioneel geweld (natuurlijk van Israel) tot massa hysterie & haatboodschappen in demonstraties.

  Dat Hamas is begonnen met raketten afvuren word dan maar even niet benoemd want anders is er geen geldige reden om Israel te beschuldigen voor het beschermen van haar burgers.

  Tenslotte moeten die mensen in Gaza toch iets met al die wapens die ze hebben gekregen of betaald via de hulpgelden uit Europa.

  Ja, het gaat weer goed in Gaza en wie daar vooral van profiteerd is de burger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.