Video: Betrokkenheid aangetoond van de VN in Gaza-confrontaties met Israël

Palestijnse studenten op school die door het Palestijnse hulpagentschap van de Verenigde Naties (aka UNRWA) worden gerund, zouden naar verluidt zijn aangemoedigd om deel te nemen aan grensdemonstraties; reactie van Republikeins Congreslid Doug Lamborn op ‘Fox News @ Night (video onderaan).

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe snel ‘Palestijnse’ jongeren worden beïnvloed door radicaal-islamitische ideeën? Hoe komt het dat er zoveel mensen betrokken zijn geraakt bij de botsingen in Gaza? Neem een ​​kijkje naar hun opleiding … in de door de Verenigde Naties (via de UNRWA) gefinancierde scholen!

Een Israëlische journalist ging Gaza binnen en maakte duidelijke beelden die laten zien hoe ‘Palestijnse’ jongeren worden opgeleid om deel te nemen aan deze Gaza-confrontaties en rellen. Maar erger nog is dat UNRWA, het Hulpagentschap van de Verenigde Naties, verantwoordelijk is. Door hun programmering leren kinderen hoe ze met geweld Israël moeten over te nemen – het land waar ze valselijk worden onderwezen, dat het van hen werd afgenomen.

UNRWA-woordvoerder Chris Gunness beweert dat de film ‘een catalogus van misrepresentatie is.’ Hij vervolgt: “Er is geen enkel bewijs voor de bewering dat de UNRWA de zogenaamde’ Grote Mars ‘steunde, niet één enkel feit”. Bovendien zei hij: “de school waar je op gefilmd hebt was geen UNRWA-school en bovendien kunt u als Israëliër kunt niet naar Gaza reizen. Onder de vele beschuldigingen tegen uw werk”.

Nieuwe video toont invloed aan van de VN in Gaza-confrontaties


Bronnen:

♦ naar een artikel van Leah Rosenberg “The secret is out about the UN’s role in Gaza clashes” van 27 mei 2018 op de site van Israel Unwired

♦ naar een artikel van David Bedein “Response to UNRWA attacks on our film, UNRWA UPRISING” van 22 mei 2018 op de site van Israel Behind the News

3 gedachtes over “Video: Betrokkenheid aangetoond van de VN in Gaza-confrontaties met Israël

  1. UNWRA het terreur draaideur van de Palestijnen gefinancierd door het Westen .

    Chriss Gunnness is een aartsleugenaar, die zichzelf gezond heeft gefinancierd via Israelische & Palestijnse doden & gewonden.

    Like

  2. UNWRA is al lange tijd gekend als een anti-semitisch clubje binnen de UN ; maar vergeet ook niet de suikeroompjes uit brussel en andere europeese hoofdsteden niet die met miljoenensubsidies ( UW & MIJN belastinggeld !!) deze terreur instandhouden !! stuur dus veel euro’s en dollars voor meer terreur en leg dan de bal neer bij Israel want die zijn voor neo-nazi’s ALTIJD het struikelblok voor vrede !!

    Like

Reacties zijn gesloten.