Video: ‘Verlos de Palestijnse kinderen in Gaza van Hamas’

Hamas plaatst met opzet kinderen aan de fronlinie in de oorlogsgebieden, zodat Arabische kinderen worden gedood en de wereld Israël de schuld zal geven. Dus als u iemand de schuld wil geven, geef dan de schuld aan Hamas.

Hamas berooft hen van hun jeugd. Ze nemen hun onschuld af. Hamas is een meester in het doden van kinderen om beelden en foto’s te maken die de wereldmedia zullen gebruiken. Ze weten dat foto’s van dode kinderen sympathie zullen oproepen. Maar hoe kan de radicaal-islamitische Hamas-terreurgroep sympathie krijgen?

Ze hebben het perfecte antwoord. Hamas stuurt aanvallers met geweren en wapens om Israëlische soldaten te bevechten en de Hamas-leden nemen kinderen mee. Op die manier, wanneer de Arabische kinderen opzettelijk in het kruisvuur worden geplaatst, zal de wereld Israël de schuld geven. Welk ziekelijk monster vermoordt kinderen om goede foto’s te maken voor de media?

Brainwashing …

Hamas is 100% verantwoordelijk voor de doden van Gaza. En wat verwerpelijk is, is dat de media deze rommel daadwerkelijk koopt. De media stoppen niet om te denken: “Hmmm, wat doet een kind hier?” In plaats daarvan geven ze Israël gewoonlijk de schuld. Dus, wanneer de Hamas-terroristen de IDF aanvallen, wat moet de IDF dan doen?

Moeten de soldaten van Israëlische Defense Forces (IDF), die de Israëli’s beschermen, niet reageren, omdat Hamas kinderen als menselijke schilden voor hen neerzet? Moet de IDF niet terugvechten omdat Hamas kinderen stuurt met bommen om aan te vallen? Dit is wat premier Benjamin Netanyahu daarover te zeggen had. (Zorg ervoor dat u het volume van de video hieronder inschakelt.)

De IDF probeert op meerdere manieren de terroristen te stoppen. Wanneer Hamas echter begint met vechten en elke morele en ethische code breekt door zich achter kinderen te verschuilen, is het Hamas dat de volledige schuld draagt voor eventuele doden en gewonden.

De media waren misleid. Wat nog erger is, is dat dit zo’n simpele leugen is, en de media accepteerden het. Ze hadden zich kunnen concentreren op het feit dat Hamas mensen betaalde om de grens te naderen. Of dat Hamas het geweld begon. Als alternatief zouden ze kunnen hebben uitgelegd dat Hamas wil dat kinderen sterven om hartverscheurende foto’s te maken.

De media faalden jammerlijk. Erger nog: ze lieten zich opvallend en maar al te graag én bewust misleiden ten koste van Israël en van de vrede. Alles wat Israël schaadt, vinden ze leuk in Europa en hun bazen in Arabistan en Iranistan.

Video: “Verlos de kinderen in Gaza van Hamas”


Bronnen:

♦ naar een artikel van Michael Sax “Do Not Stop Sharing this Until Everyone Who Cares about Children Sees it” van 23 mei 2018 op de site van Israel Rising