Kolonel Richard Kemp in de VN-Mensenrechtenraad over doden tijdens Hamas campagne in Gaza

Naar aanleiding van de rellen aan het veiligheidshekken tussen Gaza en Israël op maandag 14 mei 2018 waarbij 62 doden vielen aan Palestijnse kant (het overgrote deel terroristen van Hamas en de PIJ) sprak op 18 mei 2018 kolonel Richard Kemp namens de Israëlische NGO UN Watch de VN Raad voor de Mensenrechten toe:

Dank u, mijnheer de Voorzitter.

Ik heb de eer het woord te voeren namens United Nations Watch.

Ik voerde het bevel over Britse troepen in Afghanistan, Irak, de Balkan en Noord-Ierland en diende bij de NAVO en de Verenigde Naties. Ik ben rechtstreeks uit de frontlinie van Gaza gekomen om mijn oordeel te delen.

Op basis van wat ik waarnam, kan ik zeggen dat alles wat we hier net hebben gehoord een totale vertekening van de waarheid is.

De waarheid is dat Hamas, een terroristische organisatie die op zoek is naar de vernietiging van Israël en overal de Joden wil vermoorden, opzettelijk meer dan 60 mensen van zijn eigen volk heeft laten doden.

Ze stuurden duizenden burgers naar de frontlinie – als menselijke schilden voor terroristen die de grens probeerden te doorbreken.

Het doel van Hamas was, in hun eigen woorden, ‘bloed … op het pad van Jihad’.

Ik vraag elk land in deze Raad: U hebt ons allemaal verteld dat Israël anders had moeten reageren. Maar hoe zou u reageren als een Jihadistische terreurgroep duizenden zou sturen om uw grenzen te overstromen, en schutters om uw gemeenschappen af ​​te slachten?

Uw falen om toe te geven dat Hamas verantwoordelijk is voor elke druppel bloed die gemorst wordt aan de grens met Gaza, moedigt hun geweld en het gebruik van menselijke schilden aan. Het maakt u medeplichtig aan verder bloedvergieten.

Als Israël deze meutes had toegestaan ​​doorheen de omheining te breken, dan zou de IDF gedwongen zijn geweest om hun eigen burgers te verdedigen tegen de slachting en zouden nog veel meer Palestijnen zijn gedood.

De acties van Israël hebben daarom het leven van de Gazanen gered; en als deze Raad echt om mensenrechten zou geven, zou hij de Israel Defense Force daarvoor moeten prijzen, niet veroordelen op basis van leugens.

Dank u, mijnheer de Voorzitter.

Kolonel Richard Kemp in de VN spoedzitting omtrent Gaza: “Hamas wil Israël vernietigen en overal de Joden vermoorden


Bronnen:

♦ naar een artikelCol. Kemp to UN Gaza session: ‘Hamas seeks destruction of Israel and murder of Jews everywhere’” van 18 mei 2018 op de site van UN Watch

♦ met dank aan E.J. Bron voor de hint in zijn berichtVIDEO – Kolonel Richard Kemp in de VN-Mensenrechtenraad: “Hamas zoekt de vernietiging van Israël en de moord op Joden in de hele wereld” van 21 mei 2018

bron-logo

3 gedachtes over “Kolonel Richard Kemp in de VN-Mensenrechtenraad over doden tijdens Hamas campagne in Gaza

 1. Terzelfde Tijd in Yemen :: duizenden doden , dreigende hongersnood , cholera-epidemie ? scholen ziekenhuizen winkelcentra (Sanaa werelderfgoed) alles weg-gebombardeerd door Saudi-Arabia die een gekozen regering wegjaagt !! – humanitaire konvooien stopt-havens en vliegvelden blokkeert en met 100miljoen aan nieuwe wapens achter een paar honderd rebellen aanzit??
  en de hele UN kijkt stilletjes toe ?? en ze zwijgt?? UN STINKT !!

  Like

 2. De VN bestaat ook uit vele Arabieren en men heeft schrik voor de olieprijzen, dus men is altijd tegen Israel !

  Like

 3. En natuurlijk hadden de leden van deze VN ‘mensenrechten’ raad hier geen antwoord op……….., en toen hieven ze het glas, deden een plas en alles bleef zoals het was.

  Als er nog iemand is die deze organisaties ervan verdenkt hun politiek te willen veranderen, laat hem nu opstaan…….en niet allemaal tegelijk a.u.b.

  Deze zogenaamde humanitaire organisaties zijn er niet om “de Palestijnen” te verdedigen maar om Israel te veroordelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.