Netanyahu: ‘Wij verdedigen onze families. U zou hetzelfde doen’ +video

In een op Facebook geposte video zei premier Binyamin Netanyahu dat hij in een ‘echt schokkend’ bericht het eens is met Salah Bardawil, de Hamas-leider in Gaza die toegaf dat 50 van de relschoppers die tijdens het geweld langs de grens met Gaza op maandag werden gedood, leden waren van de terroristische organisatie:

“Bent u klaar voor echt schokkend nieuws? Ik ben het volledig eens met de leiders van de terroristische organisatie Hamas die dit de afgelopen dagen hebben gezegd. Mahmoud al Zahar, mede-oprichter van Hamas, zei dat het oproepen van de acties van Palestijnen aan de grens van Gaza ‘vreedzaam’ een duidelijke ‘misleiding’ is. Zijn woorden.

‘Dit is geen vreedzame weerstand’, zei hij. Ik ben het met ‘m eens. Met geweren schieten schieten en explosieven naar Israeli’s vliegeren is helemaal niet vredig. Of neem nu Hamasleider Yahya Sinwar. Hij zei dat het doel van de rellen is om, ik citeer “hun grens af te breken en hun harten uit te rukken.’ Ik ben het ermee eens dat het vernietigen van Israël en het doden van onschuldige Israëli’s zijn ware doel is.

Nou, wat dacht je van senior Hamasleider Salah Bardawil? Hij zei dat van de 50 van de 60 Palestijnen die maandag zijn gedood, meer dan 80%, lid zijn van Hamas, met andere woorden leden van een terroristische organisatie. Dezelfde Hamas die heeft opgeroepen tot genocide van elke Jood. Ik ben het ermee eens dat Israël terroristen aanpakt.

Of u mij nu al dan niet gelooft, of als je de leiders van Hamas niet gelooft, kijk dan eens naar deze video. Palestijnen doorbreken het veiligheidshekken van Israël – sommigen van hen zwaaien met hakmessen. ‘Oh joden!’ Roepen ze. We komen om je af te slachten! Dit is waar we onze families tegen verdedigen. En u zou precies hetzelfde doen.”

Netanyahu: We are defending our families. You would do the same


Bronnen:

♦ naar een artikel “‘Ready for a shocker? I agree with Hamas’” van 17 mei 2018 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Netanyahu: ‘Wij verdedigen onze families. U zou hetzelfde doen’ +video

  1. In Europa willen ze wel, maar kunnen ze niet.

    G-d beware ons als de Arabische straat de boel hier heeft overgenomen (ong. 25 jaar vanaf nu).

    Like

Reacties zijn gesloten.