Fotosessie: Hamas begraaft zijn doden en ‘werkt’ aan ZIJN toekomst, niét aan die van zijn volk

Zoals reeds bericht zijn zeker 50 van de 62 doden van maandag en dinsdag jongstleden terroristen van de Al Qassam Brigades van Hamas. Dat hebben de Israëli’s niet gezegd, maar dat heeft het leiderschap van Hamas zelf erkend. Hieronder een serie foto’s, eerst enkele waarop te zien is hoe Hamas zes van zijn gesneuvelde militanten ten grave draagt.

Daarna een reeks foto’s van hoe Hamas werkt aan de toekomst – niet, niét van zijn burgers, die mogen verrekken van Hamas, maar verder graven en bouwen aan zijn tunnelcomplex en de bewapening uitbreiden. Alle foto’s dateren van dinsdag 16 mei, screenshots van filmpjes die online staan van de Al Qassam Brigades, let wel: de Arabisch-talige sectie van de site! Gloednieuw fotomateriaal, vers van de Pallywood press.

Hamas werkt aan ZIJN toekomst en niét van zijn volk