Kijk hoe Gazanen grenshekken vernietigen en met machetes Israël binnenvallen

Gazaanse Arabieren zijn begin deze week via het veiligheidshekken in Israël geïnfiltreerd. Echter, Israël zal geen illegale infiltraties toestaan, en zeker niet van terroristen in Gaza die van plan zijn Israëliërs te vermoorden.

Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken (IMFA) publiceerde deze video om de gevaarlijke situatie bloot te leggen. De IDF heeft niet onthuld wat er met deze terroristen is gebeurd. Ze werden echter gestopt en kregen uiteindelijk de kans niet om Israëliërs te verwonden of te doden.

Bekijk hier de bewuste videobeelden (3 video’s)

UW reguliere media, kranten en TV
De mainstream media leggen opnieuw bewust de gebeurtenissen van de Gaza-rellen verkeerd uit. De reguliere media melden de protesten in Gaza als ‘vreedzaam’. Toch zijn ze alles BEHALVE vredig!

Deze door Hamas geleide en veroorzaakte rellen zijn gewelddadig. Hamas is een terroristische organisatie met als doel Israël te vernietigen en Joden te vermoorden. Ze hebben deze rellen ‘niet-gewelddadige’ protesten genoemd, met de naam de ‘Gaza Mars van de Terugkeer’. Ze zijn echter niet vreedzaam en niet geweldloos, ze zijn gewelddadig en een provocatie.

sinwar-video2

Deze Hamasleider, Yahya Sinwar, zegt in het Arabisch erg duidelijk wat het doel is van deze vermeende ‘geweldloze’ marsen: Joden vermoorden en hun harten uitrukken. Toch verkiest uw reguliere media de leugens te reproduceren die Hamas in het Engels verspreid.

De Waarheid
Ze gooien molotovcocktails naar Israëlische soldaten. Deze ‘demonstranten’ vernietigen de grensafrastering. Ze gebruiken vrouwen en kinderen als menselijke schilden om krantenkoppen te maken die Israël in de ogen van de wereld slecht doen lijken. En het ergste van alles is dat ze in Israël infilteren om Israëliërs te vermoorden. Dit zijn terroristen en dit zijn terreurdaden.

Israël zal echter reageren als het moet reageren om onze grens te beschermen en de Israëlische burgers te beschermen. De IDF zal niet toestaan ​​dat infiltranten Israël binnenrennen met wapens die erop gericht zijn Israëli’s te vermoorden, ongeacht hoe slecht de krantenkoppen van de reguliere media zullen zijn.


Bronnen:

♦ met dank aan G.C. voor de hint.

♦ naar een artikel van Avi Abelow “Gaza Arabs Destroy Border Fence and Infiltrate Into Israel with Machetes” van 16 mei 2018 op de site van Israel Unwired