170 Syriërs gedood eerste 3 dagen van deze week; UW media: ‘sorry No Jews, No News’

Zondag werden in Syrië 114 Arabieren gedood. Op maandag opnieuw 30 meer. Op dinsdag nog eens 26 meer. Maar de media dachten niet dat het sterven van Arabieren een interessant verhaal is. Die mensen hadden de pech dat ze door andere Arabieren werden gedood.

Als ze waren gedood door Joden, dan zou er plotseling interesse zijn. In plaats daarvan stuurden de persbureaus honderden verslaggevers om te ‘rapporteren’ over iets waarvan ze al besloten dat het een bloedbad zou worden van onschuldige, ongewapende burgers voordat een enkel schot werd afgevuurd.

De verslaggevers waren druk bezig om Israël valselijk te beschuldigen van het willekeurig neerschieten van massa’s onschuldige ongewapende burgers die gewoon protesteerden tegen de ‘blokkade’. Of om de Amerikaanse ambassade. Of uit frustratie.

De meeste verslaggevers deden alsof de protesten, genaamd de ‘Grote Mars van de Terugkeer’ iets te maken hadden met ‘terugkeer’ en om Israël te overspoelen met honderdduizenden ‘Palestijnen’ gebaseerd op het ‘gevoelen’ dat ze terugkeerden naar huizen en akkers die ze zouden hebben gehad in 1948.

Iemand zou die Palestijnen eens moeten Diets maken, dat er NOOIT wordt teruggekeerd naar iets wat niet bestaat en waar ze reeds lang geleden al hun rechten op verspeeld hebben. Slechts een handvol nog in leven zijnde Palestijnen (ca. 30.000) van toen, zouden eventueel aanspraken kunnen laten gelden, maar niét die vijf miljoen Arabische nakomelingen van nakomelingen van nakomelingen.

Als het bijvoorbeeld zou zijn geweest dat Egypte Hamas-leden aan de grens vermoordde, zouden de media hen hebben toegejuicht. Maar wanneer Joden uit zelfverdediging handelen, zijn zij degenen die belasterd en verbaal afgemaakt worden.

Ook wanneer Palestijnen worden vermoord door andere moslims en Arabieren, heeft dit compleet geen nieuwswaarde voor de westerse reguliere pers & media. Zo maakt de wereldpers zich onzettend druk om 62 gedode Palestijnen tijdens de ‘Terugkeer Mars’ -campagne van Hamas tegen Israël op maandag jongstleden.

Maar niemand ligt wakker van het feit dat er in Syrië meer dan 5000 Palestijnse ‘vluchtelingen’ werden gedood, vermist of gevangen. 62 doden is erg, maar ZWIJGEN over 5.073 doden is gewoon MISDADIG. Waarom is het ene wel nieuws en het andere niet? Het antwoord is simpel: No Jews no News!

door EoZ (bron)

5 gedachtes over “170 Syriërs gedood eerste 3 dagen van deze week; UW media: ‘sorry No Jews, No News’

 1. Het is te schandalig voor woorden!

  De internationale pers mag zichzelf dringend aan een intens zelfonderzoek onderwerpen.

  Zichzelf overschattende dilletanten zijn het!

  Het erge is dat hun slachtoffers gewone onschuldige burgers zijn!

  Het zijn zij die met hun fake news de ergste dictators in het zadel houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.