Vele terroristen (inclusief 16-jarigen) onder de doden van Gaza-rellen van maandag

België is in shock, omwille van het feit dat de ambassadeur van Israël in ons land, Simona Frankel, op de franstalige omroep RTBF had gezegd dat de Palestijnen die bij het geweld omkwamen “allemaal terroristen” waren. Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders noemt die uitspraken onaanvaardbaar en roept vandaag de Israëlische ambassadeur op het matje.

Want volgens België waren het “allemaal onschuldige en ongewapende Palestijnse burgers die op maandagnamiddag nietsvermoedend met hun hele gezin gezellig kwamen picknicken aan de prikkeldraadafspanning aan de grens met Israël totdat ze – totaal onverwacht – door Joodse sluipschutters koelbloedig werden neergemaaid.”

Tja, als je de zaken zo voorstelt kan je inderdaad spreken van disproportioneel geweld. Maar de feiten spreken dit over de hele lijn tegen. Ik ga niet zover als ambassadeur Frankel met te beweren dat het “allemaal” terroristen waren, maar wel een belangrijk deel. De rest waren handlangers en of meelopers van de terreur of gegijzeld door Hamas en Co.

Om de waarheid te achterhalen hoeft u niet eens veel moeite te doen. De Palestijnen vertellen het u zelf wel, let wel … in het Arabisch en niét in het Engels! Bezoek gewoon de websites van Hamas en zijn Qassam Brigades, of naar de website van Islamitische Jihad en zijn Quds Brigades, en die vertellen u met naam en toenaam wie van hun militanten op maandag zijn omgekomen. Op dit ogenblik zijn reeds 24 doden van de 60 als terroristen herkend.

De terreurorganisatie Islamitische Jihad, nà Hamas de belangrijkste en meest actieve groep in Gaza, heeft een overlijdensbericht gepubliceerd voor drie van de leden van zijn Al Quds Brigades die gisteren zijn gedood. De man rechts op de foto is Ahmed Adel Mousa Al-Shaer, die 16 jaar oud was. Ja, ten minste één van de ‘kinderen’ die gisteren zijn gedood, was lid van een terreurgroep.

Hier hebben we fotografisch bewijs dat Gaza-terreurgroepen kinderen rekruteren voor terreur. En die terreurgroepen verbergen zich midden in de protesten om terreuracties voor te bereiden. Wat betekent dat Israël geen mensen willekeurig doodt. Wat ook betekent: meer bewijs dat de media zullen negeren.

Hieronder een twitterbericht van de Al Qassam Brigades van Hamas omtrent de dood van 10 van hun leden:

Hoe groot acht u de kans dat de requliere media in de landen van de Europese Unie, met inbegrip van België en Nederland, dit “bewijs” zullen overnemen? Mijn suggestie: nulkommanul kans.

Zijn de Europeanen soms vergeten dat ze beide terreurgroepen, Hamas én de Islamitische Jihad, op hun eigen lijst van verboden terreurorganisaties hebben gezet? Naast Hamas en haar moordbrigade de Al Qassam Brigades staan er op de Europese terreurlijst ook nog enkele andere Palestijnse terreurorganisaties opgelijst.

Met als belangrijkste groepen: de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ) en haar moordbrigade de Al Quds Brigades; het marxistische Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) en hun moordbrigade de Abu Ali Mustafa Brigades en het Volksfront voor de bevrijding van Palestina – Algemeen Commando (PFLP-GC).

Ook op de EU-lijst prijkt uiteraard nog steeds de al-Aqsa Martelarenbrigade, de moordbrigade van Al Fatah, de politieke factie van de ‘gematigde’ Palestijnse leider Abu Mazen, nom de guerre van PA-president Mahmoud Abbas …

5 gedachtes over “Vele terroristen (inclusief 16-jarigen) onder de doden van Gaza-rellen van maandag

 1. als je er geld voor krijgt, om terrorist te gaan opvoeren dan kunnen de gevolgen dramatisch zijn , vrede en met elkaar spreken kan een oplossing bieden!!

  Like

 2. Hamas gebruikt zijn onderdanen als menselijke kogels.

  Het wordt tijd voor Didier Reynders en de rest van de EU hypocrieten om de waarheid onder ogen te zien. Ontkennen hiervan heeft nog geen enkele palestijn geholpen….integendeel

  Net zoals de financiering van UNWRA door Belgie & de rest de Palestijnse terreur leiders versterkt maar hierdoor de miserie van de Palestijnen in stand houdt.

  Politieke leiders behoren te leiden naar een betere toekomst. Europeese leiders blijven steken in een achterhaald mislukt politiek denken dat niemand iets oplevert.

  Advies: Geldstroom naar UNWRA dicht, sterke veroordeling van terreur naar Hamas/PA en hierdoor meewerken aan verandering van deze moordende dictoriale regimes…..*die vooral hun eigen bevolking tot slachtoffer maakt.

  I.p.v. Israelische ambassadeurs op het matje te roepen en alwéér een Israel kritisch stuk in de krant te schrijven of een discussie in een praatprogramma, wordt het tijd voor gezamelijke actie van Europa om de Palestijnen te helpen hun oppressors te lozen………….door UNWRA failliet te verklaren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.